ClubWPT Pazartesi Günü Mega Elemelerine Ev Sahipliği Yapıyor; En İyi 25 Oyuncu Poker Yolculuğuna Çıkıyor

Dünya Poker Turu (WPT), 31 Mart’tan 6 Nisan’a kadar destansı bir poker yolculuğuna çıkacak ve ClubWPT oyuncuları Pazartesi günü bir mega uydu aracılığıyla gemiye binebilecekler.

WPT Voyage, Miami’den yola çıkacak ve bir hafta sonra karaya dönmeden önce Grand Cayman ve Bimini, Bahamalar’da duraklar içerecek. O günler arasında, poker oyuncuları içki içmek, yemek yemek, parti yapmak, biraz güneşlenmek ve tabii ki diğer yüzlerce poker tutkunu ve WPT kişiliğiyle birlikte poker oynamak için sayısız fırsata sahip olacak.

WPT Yolculuğuna Giden Yolunuzu Nasıl Kazanırsınız

Pazartesi günü ClubWPT, 5.000$‘lık WPT Voyage Mega Pazartesi Elemesini düzenleyecek ve bu, yolculuğa çıkmak için en iyi fırsatlarınızdan biri olacak.

ClubWPT Son Şans Mega Pazartesi eleme turnuvası saat 20.30’da başlıyor. ET ve ClubWPT Diamond üyelerine açıktır. Bu turnuva, binlerce oyuncudan yalnızca bir veya iki oyuncunun büyük ödülü kazandığı tipik piyango tarzı uydu değil. ClubWPT, ilk 25’e girenlere parça başına 5.000$ değerinde paketler verecek. Pakete yedi günlük Karayip gezisinin yanı sıra 1.000 dolarlık seyahat harcırahı da dahildir.

Çevrimiçi Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeremy Clemons, bunun gerçekten ClubWPT’de kaçırılmayacak bir etkinlik olduğunu söyledi. Tek bir turnuvada mevcut olan 25 WPT Yolculuk paketi ile bu, kendinizi en iyi poker tatilinde bulmanız için harika bir şans.

WPT Voyage her poker tutkunu için mükemmel bir tatil deneyimi olacak. WPT, yalnızca yetişkinlere yönelik yolculuğun tamamını devralarak poker ve eğlenceyle dolu unutulmaz bir hafta yaratacak.

Lüks Virgin Voyages gemisinde nakit para oyunları, turnuvalar ve WPT Pijama Partisi Buluşma Oyunu yer alacak. Dünya Poker Turu elçileri ve Matt Savage, Phil Ivey ve Tony Dunst gibi şahsiyetler partiye katılanlar arasında olacak. Hatta uzun süredir WPT spikeri olan Vince Van Patten ile turşu oynayabilir veya Van Patten’in yardımcı sunucusu Dunst ile bir tenis turnuvasında yarışabilirsiniz.

WPT CEO’su Adam Pliska, WPT Voyage’ın unutulmaz bir Karayip poker macerası olacağını söyledi. ClubWPT.com’daki Mega Pazartesi, kendinizi WPT Voyage’da bir kabinde bulmanın harika bir yoludur.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

WPT poker uygulaması var mı?

WPT poker uygulaması var mı? Kurulumu hızlı ve kolaydır ve şu anda Android, iOS, Mac ve Windows için mevcuttur.

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

🔥 🎺 101 Okey Oyna 🎵
🎷 Son Makaleler 🌟 🎉 faqs 🔥
🎻 blog 👀