Ölümcül Hastalıklarla Mücadele Eden Hayranların Favorisi Cody Daniels PokerGO Kupası Final Masasına Ulaştı

Ölümcül Hastalıklarla Mücadele Eden Hayranların Favorisi Cody Daniels PokerGO Kupası Final Masasına Ulaştı

Las Vegas'taki 2024 PokerGO Kupası'nın ilk final masasında David Peters ve Fabian Quoss gibi bilinen ezici isimler yer alıyor, ancak katılanların çoğu muhtemelen başka bir oyuncuya tezahürat yapacak.

Ölümcül hasta Cody Daniels, PokerGO Studio'da 5.100 $'lık katılımlı etkinliği oynayarak yapılacaklar listesindeki bir öğenin üzerini çizdi ve bu deneyimi canlı bir final masası görünümüne dönüştürdü.

Geçtiğimiz yıl World Series of Poker (WSOP) Ana Etkinliğinde büyük bir performans sergileyerek poker hayranlarının kalbini kazanan Arizona sakini Daniels, yayınlanan final masasına fiş olarak beşinci olarak girecek ve 30.000 $'ının biraz altında en az 27.000 $ garantili olacak geçen yazki gol.

Daniels, Cuma sabahı erken saatlerde X'e şöyle yazdı: "Ama benim istediğim kahrolası bir ödül. Yarın sağlık için dua ediyorum."

WSOP Ana Etkinliğinde Cody Daniels'ın Koşusu Hakkında Bilgiyi Okuyun

PokerGO Kupası Etkinliği #1 Final Masası Fiş Sayıları

KOLTUKOYUNCUÜLKEÇİP SAYISIBÜYÜK PERDELER
1David PetersAmerika Birleşik Devletleri4.950.00062
2Dusti SmithAmerika Birleşik Devletleri555.0007
3Shawn DanielsAmerika Birleşik Devletleri2.080.00026
4Fabian QuossAlmanya2.195.00027
5Cody DanielsAmerika Birleşik Devletleri575.0007
6Mark IoliAmerika Birleşik Devletleri3.515.00044

Keçenin Üzerinde ve Dışında Mücadele

2015 yılında bir Dilek Tut alıcısı olan ve Başkan Barack Obama ile tanışma arzusunu kullanan Daniels, gençliğinde yaşadığı bağırsak yırtılmasından kaynaklanan ölümcül hastalığını tartışmaktan çekinmiyor.

Daniels kısa bir süre önce, helikopterle buraya getirildikten sonra Arizona'daki bir hastanede 14 günlük kalış süresinin ayrıntılarını anlatan bir vlog yüklemişti. Daniels'ın vlog'da belirttiği gibi, video klipler onu "en düşükten en düşük seviyeye" ve "kan, ter ve gözyaşlarıyla" gösteriyor.

Birkaç gün sonra Daniels, sosyal medyada "listedeki başka bir deneyimi kontrol edip yarın 1 Numaralı PokerGoCup Etkinliği'ni oynayacağını" bildirdi.

X'e "Sağlık durumu iyi durumda, bu yüzden bu şeyi göndermeye ve daha da önemlisi sadece anın tadını çıkarmaya hazırım" diye yazdı. "Savaşmak için sabırsızlanıyorum! O kadar heyecanlıyım ki hiçbir fikriniz yok."

Hastalıklarla mücadele eden poker oyuncusu, aralarında Andrew Lichtenberger, Farah Galfond ve Poker Hall of Famer Erik Seidel'in de bulunduğu 111 oyuncudan oluşan bir sahaya karşı rekabet etmekte hiç zorluk yaşamadı. Hatta üç kez para balonu nedeniyle kendini risk altında buldu ama rakipleri onun kavga etmeden hiçbir yere gitmeyeceğini bilmeliydi.

Annesi PokerGo Stüdyosu'nda ona tezahürat yaparken Daniels bir çanta aldı ve Cuma günü saat 12:00'de başlayacak olan final masasında kupayı ve 141.525$'lık birincilik ödülünü kovalayacak. bir saatlik yayın gecikmesiyle yerel saat.

Aralarında Jeff Platt, Joey Ingram ve Ryan Feldman'ın da bulunduğu birçok poker şahsiyeti sosyal medya üzerinden Daniels'a destek gönderdi.

YouTube'daki final masası yayınını izleyerek Daniels'ın iç açıcı koşusunu takip edin.

PokerGO Kupası Etkinliği #1 Kalan Ödemeler

YERÖDÜL (USD CİNSİNDEN)
1141.525$
288.800$
363.825 $
449.950$
536.075$
627.750$

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.