Derek Baker, İrlanda Poker Turu Galway Poker Festivali Ana Etkinliğinde Şampiyon Oldu (83.500)

Derek Baker, İrlanda Poker Turu Galway Poker Festivali Ana Etkinliğinde Şampiyon Oldu (83.500)

İrlanda Poker Turu, en yeni 600 Galway Poker Festivali Ana Etkinliği şampiyonu Derek Baker'ı taçlandırdı ve 434.075 ödül havuzundan aslan payına, bir kupaya ve güzel bir özel yapım bileziğe tekabül eden 83.500'ü evine götürdü.

15 saatlik bir maratonun ardından 2. Gün, Baker kısa bir teke tek mücadelenin ardından Denis Brosnahan'ı mağlup etti ve Baker büyük bir fiş avantajıyla oyuna girdi. Brosnahan, en azından ikinci bitirdiği için 53.000 dolarlık bir maaş günüyle teselli bulabilir; bu, bir turnuvada toplam canlı kazancı olan 16.176 doları üç katına çıkardı.

Baker, İrlanda'nın Galway kentindeki The Galmont Hotel & Spa'ya katılan 833 katılımcı arasında en iyiyi elde etti ve aralarında Cathal Shine, Ivan Tononi ve Marc MacDonnell'in de bulunduğu zorlu bir final masasının üstesinden geldi.

Baker zaferinden sonra "Çok mutluyum" dedi, "Pek fazla poker oynamam ama iki ay önce İrlanda Poker Turu Kış Festivali'nde ikinci oldum ve bu hafta Galway'de düzenlenen bir yan etkinlikte altıncı oldum." Aslında Baker, bugüne kadar zaferi perçinlemeden IPT etkinliklerinde dört kez ikincilik elde etti.

Baker'a galibiyetini en çok neye bağladığı sorulduğunda "şans" yanıtını verdi ancak bir bahisçi olarak olasılıkları iyi anladığını doğruladı. Baker'ın kazançlarına ilişkin onaylanmış herhangi bir planı yoktu ancak kupayı aynı zamanda IPT durağı da bulunan memleketi Cork'a geri götürmeyi sabırsızlıkla beklediğini doğruladı.

600 Galway Poker Festivali Ana Etkinliği Final Tablosu Sonuçları

YerOyuncuÜlkeÖdül
1Derek Bakerİrlanda83.500
2Denis Brosnahanİrlanda53.000
3Tomas Geleziunasİrlanda36.000
4Cathal Parlatıcıİrlanda27.000
5Shean Laiİrlanda21.475
6John Hanaphyİrlanda17.500
7Ivan Tononiİtalya15.000
8Marc MacDonnellİrlanda12.500
9Birleşik Krallık10.000

Erken Gün 2 Aksiyonu

Gün, James O'Sullivan'ın genel fiş lideri olduğu 198 koşucuyla başladı; 84 yere ödeme yapıldı ve minimum 1.400 nakit para ödendi. O'Sullivan 118. sırada bitirdiği için sonuçta parayı kazanamadı.

Günün ilk molasında sahanın neredeyse yarısı gitmişti; Andy Black, Gary Blackwood ve Nicholas Newport gibi önemli isimler nakit para kazanamadı.

Glenn Keogh, doğranmış bir çömlek gibi görünen şeyi almak için kazananı nehire attığında, Matthew Blayney sonuçta şanssız baloncuk çocuğuydu. Bundan kısa bir süre sonra, Conor O'Driscoll (59. - 1.500), Andrew Hedley (45. - 1.800) ve PokerNews Elçisi Lukas Robinson (41. - 1.800) gibi önemli oyuncuların hepsi parayla elendi. daha derin bir koşu için.

Nakavtlar, oyunun temposunun biraz yavaşlamaya başladığı son üç masaya kadar sabit bir hızda ilerledi. Mark Bennett, Mitchell Hynam ve Jamie Flynn gibi oyuncuların hepsi, turnuvanın en ince ayrıntısına vardığında orada olmakta yetersiz kaldılar.

Final masası, Barry McMahon'un onuncu sırada (8.500) yer almasıyla belirlendi ve final masasındaki tüm oyunculara en az 10.000 ödeme garantisi verildi.

Final Masası Eylemi

Robert Fairhurst, Shine'ın cep krallarıyla karşılaştığında final masasına ilk düşen kişi oldu. PokerNews'e Fairhurst'ün bazı yöneticileri tarafından bunun Fairhurst'ün ilk büyük canlı turnuvası olduğu ve normalde Wigan'daki Wrightinton'daki White Lion Pub'da bir pub liginde oynarken bulunabileceği bilgisi verildi.

Marc MacDonnell, kısa bir süre sonra Shean Lai'nin cep onluklarına karşı as-vezirle yaptığı yarışı kaybettikten sonra sekizinci sırada yer aldı ve Shine, Tononi'nin aslarına karşı iki çifti çevirdikten sonra Ivan Tononi'yi yedinci sırada yakalama şansına sahip oldu.

Çok geçmeden, Denis Brosnahan altıncı sırada John Hanaphy'yi yakaladı ve Baker kısa istifli Shean Lai'yi beşinci olarak raya gönderdi.

Cathal Shine daha sonra dörtlü bahsi Baker'ın aslarına sıkıştırdı ve turnuvanın en önemli eli olduğu kanıtlanan elde dördüncü sırayı alarak Baker'a üç elli oyunda büyük bir üstünlük sağladı.

Baker, Tomas Geleziunas'ın yolculuğunu kısa sürede bir çift şahla üçüncü sırada sonlandırdı ve büyük bir fiş avantajıyla teke tek savaşa başlayarak son rakibi Denis Brosnahan'ı nispeten kısa bir sürede bitirdi.

Baker, İrlanda Poker Turu etkinliklerinde yukarıda bahsedilen dört nedime finalinin ardından memnuniyetle karşılanan zaferinden dolayı salon tarafından tebrik edildi. Ancak Baker, turun bu ay Cork ve Westport'a doğru gitmesi nedeniyle yakın zamanda tekrar deneyebilir.

Galway Poker Festivali Ana Etkinliğinin PokerNews canlı raporu burada sona eriyor, ancak dünya çapındaki diğer poker etkinlikleri haberlerimize de göz atmayı unutmayın.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.