Sektörün İçerdekileri: Deniz Genel Müdürü Andrea DiBattista'da WPT'yi Tanıyın

Sektörün İçerdekileri: Deniz Genel Müdürü Andrea DiBattista'da WPT'yi Tanıyın

Şimdiye kadar hiç şüphesiz World Poker Tour'u (WPT) ve 31 Mart-6 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ve 1.400 kabinli Valiant Lady adlı Virgin Voyages yolcu gemisinin tamamını devralacak olan WPT Yolculuğunu duymuşsunuzdur. 5.000 $ katılım ücreti, 1.000.000 $ GTD WPT Ana Etkinliği de dahil olmak üzere 1.5 milyon $ garantili altı günlük poker festivali.

WPT Yolculuğu öncesinde PokerNews, Industry Insiders serimizde Sea Poker Room'da WPT'nin birçok personelinin profilini çıkaracak. Bilmeyenler için, WPT at Sea, Virgin Voyages'deki gerçek poker odasıdır (şu anda Scarlet Lady yolcu gemisinde bulunmaktadır ancak yakında diğer gemilere de genişletilecektir).

WPT'deki Sea Poker Manager Kirk Saunders profilimize buradan göz atın.

Poker Bahar Tatiline Hazır Mısınız? Adam Pliska WPT Yolculuğu Hakkında Konuşuyor

Andrea DiBattista'yı Tanıyın

Poker oyuncularının gezinirken görmeyi bekleyebilecekleri gülen yüzlerden biri, Norwich, Connecticut'ta büyüyen Deniz Genel Müdürü Andrea DiBattista'nın WPT'sidir.

Norwich'in küçük bir şehir olduğunu ve bölgede iki büyük Yerli Kumarhane dışında pek bir şey bulunmadığını açıkladı. O dönemde bölgede büyüyen insanların çoğu, en azından kısa bir süreliğine orada çalışmaya başladı. 1998 yılında liseden mezun olduğumda Mohegan Sun'da bozuk para kasiyeri olarak çalışmaya başladım. Bir zamanlar sanayi bölgesi olan Norwich'in ekonomisi çok kötüye gitmişti. Kumarhaneler o zamanlar hızla gelişen bir sektördü ve binlerce insanı istihdam ediyordu. İşçi sınıfı bir aileden gelen, üniversite diploması olmayan gençler için bu, ailenizi desteklemenin harika bir yoluydu. Bölüm değiştirmeye karar versem bile kapıya adım attığım için gerçekten heyecanlandım.

Sonunda 1999'da DiBattista, oyun hakkında hiçbir şey bilmemesine rağmen poker ticareti okuluna girmenin yolunu buldu.

Sınıftaki insanlar el okumayı öğreniyorlardı ve neyin neyi yendiğine dair hiçbir fikrim yoktu. Evime katkıda bulunacak kadar para kazandıracak bir işe ihtiyacı olan genç bir anneydim. Üzerimde pratik yapmam ve başarılı olmam yönünde bir baskı vardı. Yerel Friendly'nin dondurma toplayıcısında, poker okulunda çalışıyordum ve bir bebeğe bakıyordum. Şimdi geriye dönüp baktığımda biraz gülüyorum ama aynı zamanda kendimi bu şekilde zorladığım için ne kadar minnettar olduğumu da biliyorum, bu tam anlamıyla hayatımı değiştiren bir andı.

"Bekar bir anne olmak ve esnek olmayan bir programla tam zamanlı çalışmaya çalışmak bana zarar vermeye başladı, bu yüzden yeniden uğraşmaya karar verdim."

DiBattista, seçmeleri geçtikten sonra yükselmeye başlamadan önce birkaç yıl çalıştı ve 2000'li yılların başında poker endüstrisinde çalışmak üzere Florida'ya taşındı.

Kısa sürede Bayi Koordinatörü pozisyonuna yükseldim ve bunu yapmaktan gerçekten keyif aldım. Ayrıca turnuvalar düzenledim, cips koştum, podyumda oturdum, ne gerekiyorsa yaptım. Bekar bir anne olmak ve esnek olmayan bir programla tam zamanlı çalışmaya çalışmak bana zarar vermeye başladı, bu yüzden kızlarımın tüm futbol maçlarında, atletizm karşılaşmalarında ve okul etkinliklerinde bulunabilmek için yeniden anlaşmaya karar verdim.

Çocukları büyüdüğünde DiBattista yönetim oyununa geri döndü ve Jacksonville'de bazı WPT etkinliklerinde çalıştı, hatta bazı final masalarıyla ilgilendi. Oradan poker bilgi ve becerilerini yola taşımaya karar verdi.

Yaklaşık bir yıl seyahat satıcısı olarak çalıştıktan sonra, oda arkadaşımı tanımaya başlamıştım ve poker deneyimimiz hakkında birkaç konuşma yaptık. Bana iki ay boyunca (12 sefer) Scarlet Lady'de kalmamı sağlayacak SOP'lar yazma işi teklif etti. Elbette işlerin nasıl sonuçlanacağına dair belirsizlik nedeniyle tereddüt ettim ama birkaç konuşma daha yaptıktan sonra evet dedim.

Şöyle devam etti: WPT at Sea'nin pokerde çok olumlu ve canlandırıcı bir etkisi var. WPT at Sea, pokeri eğlenceli ve heyecanlı kılıyor. Sadece eğlenmek için orada olan, ilk kez oynayan oyuncularımız ve deneyimli oyuncularımız var. Onlar gittiklerinde hepimiz Facebook arkadaşıyız ve herkes ömür boyu sürecek anılar edinmiş oluyor. Bütün mesele bu. Oyundan korkmayın. Eğlenmek için oradayız. Masada rahat olmanız için size oyunu öğretmek istiyoruz!

WPT Yolculuğu ile Denizde WPT Arasındaki Fark Nedir? İşte Bilmeniz Gereken Her Şey

Denizde WPT nedir?

WPT Voyage ile karıştırılmaması gereken WPT at Sea, Scarlet Lady gemisindeki (ve yakında diğer Virgin Voyages olacak) gerçek bir poker odasıdır. Siz bunu okurken o poker odası şu anda açık denizlerde faaliyet gösteriyor.

WPT CEO'su Adam Pliska, geçen sezon Virgin Voyages'te cruise line pokerin büyüsüne tanık olduktan sonra hemen kalıcı bir fikstür kurmaya çalıştık dedi. Scarlet Lady, WPT poker deneyimini açık denizlere taşıyacak olan WPT at Sea için mükemmel bir konaklama yeri sağlıyor.

Odada profesyonel krupiyelerin görev yaptığı sekiz adet özel poker masası bulunmaktadır. Nakit oyunlar için komisyon, 10$'a kadar makul bir %10'dur ve bu, diğer yolculuklardan çok daha düşüktür. Turnuvalara gelince, tipik bir yelkenli turunda giriş ücretleri 80 ila 320$ arasında değişiyor.

Yakın zamanda WPT at Sea, gelecekteki bir yelkenliye WPT ödül paketi kazandıran 240 $ katılımlı Ana Etkinlik düzenledi.

Oda, başlangıç ​​seviyesinden deneyimli profesyonellere kadar tüm deneyim seviyelerindeki oyunculara hitap etmektedir. İlki için, personel her yelkencilikle ilgili başlangıç ​​eğitim kursları düzenliyor ve 1:1 eğitim isteniyorsa bayiler de hizmet sunuyor.

WPT at Sea, geminin gittiği yere gider; bu, pokere gidenlerin aynı zamanda yeni ve heyecan verici destinasyonları deneyimleyeceği anlamına gelir. Gemi yanaştığında oda kapatılır, böylece denizciler gemiden inip her şeyi kontrol etmeye teşvik edilir. Ancak korkmayın, herkes tekrar oyuna dahil olduğunda kartların tekrar havaya çıkması uzun sürmez.

Denizde WPT hakkında bilmeniz gereken diğer şeyler:

WPT at Sea, 2024'ün sonuna kadar rezervasyon almaya başlıyor. Daha fazla bilgi edinmek veya gemi yolculuğunuz için rezervasyon yaptırmak için wptatsea.com adresini ziyaret edin.

PokerNews'deki WPT at Sea Poker Room incelemesine göz atın!

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.