Sevgililer Günü Flaş İndirimi ile WPT Yolculuk Paketinde %25 İndirim Kazanın

Sevgililer Günü Flaş İndirimi ile WPT Yolculuk Paketinde %25 İndirim Kazanın

Pek çok poker oyuncusu, Cayman Adaları ve Bahamalar'da durakları olan, açık denizlerde altı günlük bir poker festivali olan 1,5 milyon dolar garantili WPT Voyage'a katılmaya hazırlanıyor. WPT Yolculuğu gezisi için henüz rezervasyon yaptırmamış olanlar, Sevgililer Günü Flaş İndirimi sayesinde şanslılar.

15 Şubat'a kadar devam edecek olan Sevgililer Günü Flaş İndirimi, oyunculara efsanevi poker deneyimi için kabinlerini %25 indirimle rezerve etme fırsatı veriyor. Özel ve sınırlı süreli teklif aracılığıyla oyuncular, Bonus Kodu: CUPID'yi kullanarak belirli Deniz Manzaralı ve Sınırlı Manzaralı Deniz Terası Kabinlerini indirimli fiyatla rezerve edebilirler.

WPT Yolculuğu Vs. Denizde WPT

Mükemmel Sevgililer Günü Kaçamağı

31 Mart-6 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında WPT, 5.000 $ giriş ücreti, 1.000.000 $ GTD WPT dahil olmak üzere 1.5 milyon $ garantili altı günlük bir poker festivali için 1.400 kabinli Valiant Lady adlı Virgin Voyages yolcu gemisinin tamamını devralacak. Ana olay. Gemi yolculuğunun maliyeti kabine, misafir sayısına vb. bağlı olarak değişmekle birlikte genel olarak kişi başı 1.300 ila 5.300 ABD Doları aralığındaydı (turnuva katılım ücretleri dahil değildir).

Sevgililer Günü'ne geri dönersek, WPT Yolculuğu romantik bir kaçamak için harika bir fırsat olabilir. Bunun nedeni, yolculukta poker aksiyonunun yanı sıra romantik yemek deneyimleri, gemide eğlence, spa ve dinlenme olanakları, gece kulüpleri, karaoke odaları, pub oyunları ve trivia gecelerinin de yer almasıdır.

Bu, WPT Voyage'ın sunduğu şeylerin yalnızca yüzeysel bir kısmı. Ayrıca kara ve deniz gezileri ve kano, şnorkelli yüzme, kültürel turlar ve Matt Savage ve Phil Ivey ile golf turnuvası gibi aktiviteler için fırsatlar da olacak.

Daha sonra Voyage katılımcıları, eski bir profesyonel tenis oyuncusu olarak becerilerini sergileyecek olan Vince Van Patten'in ev sahipliği yaptığı turşu turnuvasına katılabilirler.

Yaklaşan WPT Yolculuğu hakkında daha fazla bilgi için WPTVoyage.com adresini ziyaret edin.

Bugün WPT Global'e Katılın ve Muhteşem Hoş Geldiniz Paketini Yakalayın

Henüz bir hesabınız yoksa WPT Global'de eğlenceye katılmanın şimdi tam zamanı. PokerNews aracılığıyla WPT Global'i indirin ve 1.200$'a kadar %100 ilk para yatırma bonusu almak için en az 20$ tutarında para yatırın. Hepsi bu değil; Yatırdığınız paranın büyüklüğüne bağlı olarak, yeni hesabınıza 11 turnuva biletinin düştüğünü de görebilirsiniz!

Yeni veya Mevcut OyuncularMevduat NumarasıMinimum DepozitoÖdül
Yalnızca yeni1.20$2x 5$ WPT Global Spins biletleri, 2x 5$ WPT Passport uydu biletleri
Yeni ve mevcut2.20$1x 10$ WPT Global Spins biletleri, 2x 5$ WPT Passport uydu biletleri/td>
Yeni ve mevcut300$+ Depozito300$Yukarıdakilerin tümü artı 110$ Sunday Slam biletleri, 2 adet 10$ WPT Global Spins biletleri
Yeni ve mevcut1.200$+ Depozito1.200$Yukarıdakilerin tümü artı 110$ Sunday Slam bileti, 2 adet 50$ WPT Global Spins bileti, 1 adet 25$ WPT Global Spins bileti

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.