Bin Weng'in Dominant 2023'ü WPT Yılın Oyuncusu Unvanıyla Sona Erdi

Bin Weng'in Dominant 2023'ü WPT Yılın Oyuncusu Unvanıyla Sona Erdi

Kaçınılmaz olan artık resmileşti: Bin Weng, 2023 Dünya Poker Turu'nda Yılın Oyuncusu seçildi. Philadelphia (Çin yoluyla) profesyonel poker oyuncusu, yıl boyunca üç yedi haneli skorla 6,6 milyon dolardan fazla kazanç elde etmek ve güvenlik sağlayarak tarih yazmak da dahil olmak üzere, yıl boyunca kablodan kabloya başarı ile 2023'te poker masalarında neredeyse durdurulamazdı. arka arkaya WPT final tablolarında çip liderliğini sürdürüyor.

WPT unvanı kazanmak pokerdeki hayallerimden biriydi. Weng, bu hedefe ulaşmanın inanılmaz bir duygu olduğunu söyledi. WPT Yılın Oyuncusu unvanını eklemek, hayal bile edemeyeceğim bir bonus.

Weng yılı 2.175 POY puanıyla tamamladı; bunun büyük bir kısmı (1.400 puan) [1,1 milyon dolardan fazla para kazandığı 2023 WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown'daki zaferinden] geldi(https://cms.worldpokertour. com/news/bin-weng-halfway-to-history-with-first-wpt-title/), o zamanlar bu, kariyerinde yeni bir rekordu.

Weng o zamanlar, adımı Mike Sexton Kupası'na koymanın en büyük hayalim olduğunu söylemişti. Benim için bu zaten bir kazanç. Çok mutluyum. Az önce karımı aradım ve o da Meshe'nin suskun kalmasıyla gurur duyuyordu. Şu an tüm duygularımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum.

Hemen ertesi gün Weng, WPT Choctaw final masasında fiş liderliğiyle geri döndü ve sonunda dördüncü sırada bitirerek 143.000 $ ve 550 POY puanı daha kazandı. Buna WPT bestbet Scramble'da uzun bir koşu ve WPT Prime Championship'te az bir nakit para da eklenince Weng, yılın sonuna doğru Yılın Oyuncusu ödüllerinde adeta mengene gibi bir hakimiyet kurdu.

WPT CEO'su Adam Pliska, World Poker Tour'da geçirdiğim yıllar boyunca olağanüstü oyuncu performanslarının adil bir payını gördüm, dedi. Ancak Bin, uzun zamandır gördüğüm en iyi başarılara imza atmış olabilir. Ve onun becerisi yalnızca alçakgönüllülüğüyle eşleşiyor.

Weng'in başarıları Dünya Poker Turu ile sınırlı değildi çünkü 2023'te gittiği neredeyse her yerde sonuçlar elde etti. Bu ona aynı zamanda Yılın Küresel Poker Endeksi Oyuncusu unvanını da kazandırmaya yetti. Arka arkaya WPT final tabloları dışında yılın ilk önemli anları arasında Borgatas'ın 5.300 Dolarlık The Return'de 1.000.000 Dolarlık zaferi, Las Vegas'ta 227.344 Dolarlık bir WSOP Circuit ringi ve The Lodge'da 25.000 Dolarlık Yüksek İkincilik yer alıyordu. 145.000$'a silindir.

Ancak Weng için en iyisi henüz gelmemişti. Yaz aylarında Weng [Wynn Las Vegas'ta 10.500 $'lık WPT EveryOne for One Drop yarışmasında 1.676 koşucu arasında birinci oldu](https://cms.worldpokertour.com/news/bin-weng-wins-2227054-in-first-ever- wpt-everyone-for-one-drop/) kariyerinin zirvesi olan 2.227.054 $'lık yeni nakit karşılığında. Bu özel etkinlik WPT POY puanları için sayılmış olsaydı, yarış büyük ihtimalle Haziran ayında Weng tarafından kilitlenirdi.

Weng, galibiyetinin ardından şu anda ne diyeceğimi bilmiyorum, dedi. Demek istediğim, kesinlikle çok ama çok mutluyum ve kısa sürede bu kadar mesafe kat edebildiğim için şu anda gerçekten minnettarım.

Weng çalışmaya ve büyük sonuçlar ortaya koymaya devam etti. Ekim ayında [1.600$'lık Gizemli Ödül etkinliğini yenerek 2023'teki beşinci şampiyonluğunu elde etti](https://cms.worldpokertour.com/news/bin-weng-continues-crushing-in-2023-with-wynn-mystery- ödül-kazan/) Wynn Las Vegas'ta 159.078 $ artı ödüller karşılığında. Daha sonra Kasım ayında The Borgata'ya geri döndü ve burada 2.500$'lık Sonbahar Mini Serisi Şampiyonluk Etkinliğinde 134.000$'ın üzerinde bir ödülle ikinci oldu. Sonunda sanki baskın bir yıla ünlem işareti koymak istercesine 2023'ü başladığı gibi kapattı. Weng, Wynn Las Vegas'taki WPT Dünya Şampiyonasını 958.279 $ karşılığında 25.300 $ High Roller'i kesti.

Size karşı dürüst olacağım, 2023'te birkaç puan daha yüksek olsa da bu çok farklı. Bu, yüksek bahisli, 25 bin dolarlık katılımlı ilk oyun. Son birkaç yılda birkaç kez oynadım ve hiç kazanamadım. Süper sağlam, pek çok zorlu artısı var ve benim için çok şey ifade ediyor.

The Hendon Mob'a göre Weng, 55 sonuçla 6.647.556 $ karşılığında 2023 Para Listesinde 24. sırada yer aldı.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.