Erik Seidel, Ivey, Brunson ve Chan'ı Bağlayarak 10. Kariyer WSOP Bilekliğini Kazandı

Erik Seidel, Ivey, Brunson ve Chan'ı Bağlayarak 10. Kariyer WSOP Bilekliğini Kazandı

Bu, Cumartesi günü kariyerindeki 10. Dünya Poker Serisi altın bileziğini ele geçiren Poker Onur Listesi üyesi Erik Seidel için yepyeni bir önemli dönüm noktası. Bahamalar'daki 2023 WSOP Paradise festivalinde 50.000 $'lık Super High Roller NLHE ödülünü 1.704.400 $'lık birincilikle kazandı.

Bu galibiyetle Seidel, WSOP tarihinde kariyer bileziği galibiyetlerinde çift haneli rakamlara ulaşan beşinci oyuncu oldu. Phil Hellmuth elbette 17 puanla Tüm Zamanların bilezik lideri. Bu galibiyetle Seidel ikinci sırada dörtlü beraberlik elde etti Merhum Doyle Brunson, Johnny Chan ve Phil Ivey ile birlikte 10. sırada yer aldı. Zafer, Seidel'in 1992'de ilk bileziğini kazanmasından 30 yıldan fazla bir süre sonra geldi; bu, 2.500$ Limitli Hold'em etkinliğinde 168.000$ kazandığı bir galibiyetti.

Bazıları 10. bileziğin en zorlusu olduğunu söyleyebilir. Seidel, uzun yıllar yüksek bahisli turnuvalarda oynadıktan sonra dünyanın en iyilerine karşı oynamaya alışkındı, ancak 137 girişli sahanın çoğunluğunu soldurduktan sonra, burnu kanayan kırıcılarla dolu bir final masasıyla mücadele etmek zorunda kaldı. 10. bileziğe giderken Seidel, Timothy Adams, [Adrian Mateos](https://www. worldpokertour.com/player/adrian-mateos/), Alex Foxen ve Jason Koon /oyuncu/jason-koon/).

Sonunda Seidel, teke tek oyunda Seth Gottlieb'i yenerek yedinci yedi haneli maaş gününü ve kariyerinin dördüncü en yüksek parasını garantiledi. Gottlieb, çabalarının karşılığında bir milyon dolarlık bir skorla da yürüdü; bu, kariyerinin en yüksek parası olan 1.052.800 dolardı.

Eylül 2021'de dokuzuncusunu evine götüren ve WSOP International Online 10.000$ Super Million$ High Roller oynayarak kendisine 977.000$'dan fazla puan kazandıran Seidel için bilezikler arasında iki yıldan fazla zaman geçti.

Birincilik ödülü, Seidel'i toplam kariyer kazancında 45,5 milyon doların üzerine çıkaracak; bu da onu Hendon Mob'un Tüm Zamanların Para Listesinde dokuzuncu sıradan yükseltecek. -time-money-list/#90) yedinci sıraya yerleşerek hem David Peters'ı (43.799.422 dolar) hem de Isaac Haxton'u (45.361.014 dolar) geride bıraktı, ancak özgeçmişinde 49.6 milyon dolardan fazla parayla şu anda altıncı sırada yer alan Dan Smith'ten milyonlar geride kaldı.

ERIK SEIDEL YİNE YAPIYOR!

Hall of Fame üyesi Erik Seidel, kariyerinin onuncu WSOP bileziğini kazanmak için WSOP Paradise'ta Super High Roller'i yendi.

Bu galibiyetle Seidel, WSOP tarihindeki çoğu bilezik açısından Tüm Zamanlar listesinde ikinci sırada yer alıyor ve poker efsaneleri Phil Ivey ile berabere kalıyor, pic.twitter.com/UiUkrgnEMV

— WSOP – Dünya Poker Serisi (@WSOP) 10 Aralık 2023

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.