Sektörün İçerdekileri: WPT, Deniz Poker Müdürü Kirk Saunders, High Seas'ten Bahsediyor

Sektörün İçerdekileri: WPT, Deniz Poker Müdürü Kirk Saunders, High Seas'ten Bahsediyor

Şimdiye kadar hiç şüphesiz Dünya Poker Turu'nu (WPT) ve 31 Mart-6 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ve 1.400 kabinli Valiant Lady adlı Virgin Voyages yolcu gemisinin tamamını devralacak olan WPT Yolculuğunu duymuşsunuzdur. 5.000 $ katılım ücreti, 1.000.000 $ GTD WPT Ana Etkinliği de dahil olmak üzere 1.5 milyon $ garantili altı günlük poker festivali.

WPT Yolculuğu öncesinde PokerNews, Industry Insiders serimizde Sea Poker Room'da WPT'nin birçok personelinin profilini çıkaracak. Bilmeyenler için, WPT at Sea, Virgin Voyages'deki gerçek poker odasıdır (şu anda Scarlet Lady yolcu gemisinde bulunmaktadır ancak yakında diğer gemilere de genişletilecektir).

Poker Bahar Tatiline Hazır mısınız? Adam Pliska WPT Yolculuğu Hakkında Konuşuyor

Kirk Saunders'ı Tanıyın

Michigan'dan gelen 42 yaşındaki Saunders, karısı Kelli ile evli ve ikisi bir çift Yorkshire Teriyeri Makki ve Miso'yu paylaşıyor. Saunders, Brandon Lisesi'ne gitti ve burada sınıf selamlayıcısı olarak 2000 yılında mezun oldu. Aynı zamanda kros, basketbol ve atletizm dallarında Varsity mektuplarını da orada kazandı (gülle atma ve disk atma attı). Georgia Tech'te bir süre çalıştıktan sonra Saunders, Phoenix Üniversitesi'nden İşletme alanında diploma almaya devam etti.

PokerNews'e konuşan Saunders, pokeri yaklaşık beş yaşındayken mutfak masasında babamdan öğrendiğimi söyledi. Oyun beş kartlı bir oyundu ve çok fazla strateji içermiyordu. Holdem oynamayı WPT'den ve 2000'li yılların başında yayınlayacağımız diğer televizyon programlarından öğrendim. Strateji ve benzeri şeyler esas olarak 2+2'den itibaren kitap okuyarak öğrenildi. Benim için eğlenceli bir oyun ve daha kolay bir strateji oyunu olduğu için tercih ettiğim oyun limit holdem'dir.

Peki poker endüstrisinde çalışmaya nasıl başladı?

Pokerdeki ilk işim, Clarkston, Michigan'daki bir bowling salonundaki yardım odasının poker odası yöneticisiydi, diye açıkladı. Yaklaşık iki yıl boyunca farklı yardım odalarında bayi, turnuva direktörü ve oda yöneticisi olarak çalıştım. Hayırseverlik odalarının ortamı, orada çalıştığımdan beri önemli ölçüde değişti. Hala koşuyorlar ama eskisi kadar sayıları yok.

Oradan Saunders, ilk ev işine Batı Virginia'nın Charles Town kentindeki Charles Town Races'teki Hollywood Casino'da başladı ve burada yaklaşık üç yıl bayi olarak çalıştı. O zamandan beri gezici bir satıcı ve ev satıcısı olarak çalışıyor. Şu anda seyahat ediyor ve çoğunlukla Las Vegas'taki Wynn'de, Hollywood, Florida'daki Seminole Hard Rock'ta ve tabii ki WPT at Sea'de çalışıyor.

Saunders, yolcu gemisinde çalışma fırsatıyla ilgili olarak Emily DeLaine ile birçok turnuva durağında çalıştım ve işin Ocak 2023'te tartışıldığını söyledi. Beni düşünmesinin asıl nedeni eşimle birlikte ne kadar sık ​​seyahat ettiğimizdir. Denizde 180 günden fazla zamanımız var ve gemi yolculuğunu seviyoruz. İş ve tatilin birleşimi bizim için çok ilgi çekiciydi.

Şöyle devam etti: Oyuncuların rahat atmosferi en sevdiğim kısım. Oyuncular gemiye geldiğinde iyi vakit geçirmek için oradalar. Eğlenceli bir poker ortamını takdir eden oyuncuların eğlenmesi çok keyiflidir. Gezinin 1. günü hemen hemen her oyuncunun odadaki ilk günüdür ve eğlenceli bir enerji yaratır.

Saunders gemideyken gemideki tüm restoranların büyük bir hayranıdır.

Genellikle The Wake'de (et lokantası) fileto, Extra Virgin'de (İtalyan) şerit biftek, Pink Agave'de (Meksika) antrikot ve Gunbae'de (Kore) Galbi (kısa kaburga) alacağım. Ne yazık ki Razzle Dazzle'da biftek yok, bu yüzden tavuklu sandviç alıyorum, dedi Saunders, en sevdiği uğrak yerinin Cozumel olduğunu da paylaştı.

Ayrıca WPT at Sea'ye göz atanlara da bazı tavsiyelerde bulundu.

İyi eğlenceler. Pokerin amacı budur. Çok sayıda yeni oyuncu var ve bu, oynamayı öğrenmek için en iyi fırsat. Birçok oyuncunun poker veya eğlence amaçlı oyunculara tamamen yeni olduğunu söyledi. Ayrıca Bimini'deki plaj kulübüne de göz atın. Bu geminin bir uzantısıdır, ancak karada. Bu, denizci arkadaşlarınızla büyük bir partidir, yolculukta asıl odak noktanız poker olmayabilir, ancak bir Virgin Voyage rezervasyonu yapmaya değer olmaya yetecek kadar poker var.

WPT Yolculuğu ile Denizde WPT Arasındaki Fark Nedir? İşte Bilmeniz Gereken Her Şey

Denizde WPT nedir?

WPT Voyage ile karıştırılmaması gereken WPT at Sea, Scarlet Lady gemisindeki (ve yakında diğer Virgin Voyages olacak) gerçek bir poker odasıdır. Siz bunu okurken o poker odası şu anda açık denizlerde faaliyet gösteriyor.

WPT CEO'su Adam Pliska, geçen sezon Virgin Voyages'te gemi turu pokerinin büyüsüne tanık olduktan sonra, hemen kalıcı bir bağlantı kurmaya çalıştık, dedi. Scarlet Lady, WPT poker deneyimini açık denizlere taşıyacak olan WPT at Sea için mükemmel bir konaklama yeri sağlıyor.

Odada profesyonel krupiyelerin görev yaptığı sekiz adet özel poker masası bulunmaktadır. Nakit oyunlar için komisyon, 10$'a kadar makul bir %10'dur ve bu, diğer yolculuklardan çok daha düşüktür. Turnuvalara gelince, tipik bir yelkenli turunda giriş ücretleri 80 ila 320$ arasında değişiyor.

Yakın zamanda WPT at Sea, gelecekteki bir yelkenliye WPT ödül paketi kazandıran 240 $ katılımlı Ana Etkinlik düzenledi.

Oda, başlangıç ​​seviyesinden deneyimli profesyonellere kadar tüm deneyim seviyelerindeki oyunculara hitap etmektedir. İlki için, personel her yelkencilikle ilgili başlangıç ​​eğitim kursları düzenliyor ve 1:1 eğitim isteniyorsa bayiler de hizmet sunuyor.

WPT at Sea, geminin gittiği yere gider; bu, pokere gidenlerin aynı zamanda yeni ve heyecan verici destinasyonları deneyimleyeceği anlamına gelir. Gemi yanaştığında oda kapatılır, böylece denizciler gemiden inip her şeyi kontrol etmeye teşvik edilir. Ancak korkmayın, herkes tekrar oyuna dahil olduğunda kartların tekrar havaya çıkması uzun sürmez.

Denizde WPT hakkında bilmeniz gereken diğer şeyler:

WPT at Sea, 2024'ün sonuna kadar rezervasyon almaya başlıyor. Daha fazla bilgi edinmek veya gemi yolculuğunuz için rezervasyon yaptırmak için wptatsea.com adresini ziyaret edin.

PokerNews'deki WPT at Sea Poker Room incelemesine göz atın!

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.