ClubWPT ve WPT Global aracılığıyla Ücretsiz Poker Gezisi kazanın

ClubWPT ve WPT Global aracılığıyla Ücretsiz Poker Gezisi kazanın

Bu yıl World Poker Tour (WPT) ile biraz poker oynayarak unutulmaz ve sıcak bir bahar tatili geçirebilirsiniz. Ve daha da iyisi, destansı bir tatil olacak WPT Yolculuğuna bile katılabilirsiniz.

Poker gezisinde nasıl yer kazanabilirsiniz? Bunu hem WPT Global hem de ClubWPT'de yapmanın birden fazla yolu vardır. Virgin Voyages gemisi 31 Mart'ta Miami'den yola çıkıyor ve 6 Nisan'da karaya dönüyor.

Bu tarihler arasında yolcu gemisi Grand Cayman ve Bimini, Bahamalar'da mola verecek.

Atlantik'i Ücretsiz Gezin

Dünya Poker Turu basın açıklamasına göre ClubWPT, Ocak ayı boyunca 12.000 $'lık WPT Voyage Diamond Challenge Serisini gerçekleştirdi ve Şubat ayında 12 WPT Voyage Passport fırsatıyla daha devam edecek. Sonuçta ClubWPT, Karayip poker festivaline 50 üye gönderecek.

World Poker Tour CEO'su Adam Pliska, ClubWPT veya WPT Global'de bir uydu etkinliğini kazanarak WPT Voyage'da World Poker Tour'a katılma fırsatının gerçekten dikkate değer olduğunu söyledi. Oyuncular yalnızca bir WPT Voyage paketi kazanma şansına sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda WPT Voyage'a çıktıklarında WPT Şampiyonu olarak taçlandırılma şansıyla birlikte bir Şampiyona Etkinliğinde yarışma fırsatına da sahip olacaklar.

Elemeyi kazananlar, iki kişilik 6.000 $'lık WPT Yolculuk Pasaportu alacaklar ve buna gemide bir Deniz Terası kabini, 1.100 $'lık girişli WPT Prime Voyage Şampiyonası poker turnuvasına giriş ve nakit seyahat bursu dahildir. Eleme final masalarında kalan oyuncular 500 $ nakit parayı paylaşacak.

WPT Global'in ayrıca çok daha değerli bazı uyduları da var. Çevrimiçi poker platformu şu anda 5$ gibi düşük bir fiyata uydu turnuvaları düzenliyor ve oyuncular, 1.100$ WPT Prime girişini, 5.000$'lık Şampiyona etkinliğinde bir koltuğu, seyahat masraflarını içeren 12.400$'lık bir gemi pasaportu kazanmaya kadar yükselmeye çalışabilirler. ve iki kişilik bir gemi yolculuğu.

ClubWPT ve WPT Global'in oyunculara WPT Voyage bileti kazanma şansı sunduğunu görmek harika. dedi WPT Büyükelçisi Andrew Neeme. Bu uydular, poker dolu süper eğlenceli bir tatil olmasını beklediğim tatil için oyunculara Dünya Poker Turu ekibine katılmaları için bir yol sağlıyor. Seni gemide görmek için sabırsızlanıyorum. Ahoy!

Gemi yolculuğunda 20 turnuva, çok sayıda nakit oyun yer alacak ve bunların arasında en öne çıkanı 1 milyon dolar garantili Şampiyona etkinliği olacak ve WPT Global veya ClubWPT'de bir eleme kazanarak gemide bir yer edinebilirsiniz.

WPT Yolculuğu ile Denizde WPT Arasındaki Fark Nedir?

Etiketler

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.