WPT Voyage Buluşma Oyunu, Pijamalarla Oynayarak 5 Bin Dolarlık Koltuk Kazanma Şansı Sunuyor

Dünya Poker Turu (WPT), altı günlük seyahatin açılış gecesinde bir Pijama Buluşması Oyununa katılabilmeniz için yaklaşan WPT Yolculuğu için çamaşırlarınızı ve tulumlarınızı hazırlamanızı istiyor.

WPT Yolculuğunun ilk günü 31 Mart ve oyuncular Princess Love, Ashley Frank, Jesse Sylvia, Ashley Sleeth ve Nikki Limo gibi isimlerle bir MUG’a binebilirler. Oyuna ayrıca WPT Elçileri ve Andrew Neeme, Ethan Rampage Yau, Tony Dunst, Vince Van Patten ve Lynn Gilmartin gibi yıldızlar da katılacak.

WPT CEO’su Adam Pliska bir basın bülteninde, Buluşma Oyununun WPT Yolculuğu için mükemmel bir seçim olduğunu söyledi. Premier MUG’un WPT Dünya Şampiyonası festivali için yaptığı gibi, Voyage şenliklerini de herkesin eğlenceyi seven bir ortamda bir araya gelmesiyle başlatmayı hedefliyoruz.

PokerNews Podcast’inden WPT Yolculuğu’nda bir gezi kazanma şansı için buraya tıklayın!

1,5 milyon doların üzerinde ödül havuzunu garanti eden WPT Voyage, altı günlük festivalin tamamına ev sahipliği yapacak olan 1.400 kabinli yolcu gemisi Virgins Valiant Lady ile yola çıkacak. 500.000 $ garantili 1.100 $ WPT Prime etkinliğinden ve 1.000.000 $ garantili 5.000 $ WPT Voyage Şampiyonasına kadar tam bir WPT şenlikleri seti sunuluyor.

MUG’un açılış geceleri bir pijama partisi olarak ikiye katlanacak ve oyuncuların oynamak için en iyi uyku kıyafetlerini giymeleri teşvik ediliyor. Hatta ertesi sabah 5.000 $‘lık WPT Voyage Ana Etkinliğinde tüm pijama giyen MUG oyuncularının koltuk için çekilişe katılmasıyla ekstra değer de kattılar.

Bana denizdeki pijama poker partisinin başka bir örneğini göster. Yapamazsın! Neeme, WPT’nin basın açıklamasında şunu söyledi. WPT Voyage MUG’da uyumayın. Harika bir zaman olacak ve Şampiyona etkinliğinde bir oyuncuya 5.000 $‘lık bir koltuk veriyoruz.

Nakit oyun bahisleri saat 20:00’den itibaren 1$/3$ ve 2$/5$ fiyatlarından mevcuttur. 20 poker masasının bulunduğu Kırmızı Oda’da. Oyuncular ilk gelen alır esasına göre oturma hakkına sahiptir ve MUG saat 23:00’teki kura çekimiyle sona erecektir.

Bu baharın sonlarında WPT Voyage güvertesinden haberler için PokerNews ekibini takip etmeyi unutmayın.

Yaklaşan WPT Yolculuğu hakkında daha fazla bilgi için WPTVoyage.com adresini ziyaret edin.

Bugün WPT Global’e Katılın ve Muhteşem Hoş Geldiniz Paketini Yakalayın

Henüz bir hesabınız yoksa WPT Global’de eğlenceye katılmanın şimdi tam zamanı. PokerNews aracılığıyla WPT Global’i indirin ve 1.200$‘a kadar %100 ilk para yatırma bonusu almak için en az 20$ tutarında para yatırın. Hepsi bu değil; Yatırdığınız paranın büyüklüğüne bağlı olarak, yeni hesabınıza 11 turnuva biletinin düştüğünü de görebilirsiniz!

Yeni veya Mevcut Oyuncular Mevduat Numarası Minimum Depozito Ödül
Yalnızca yeni 1. 20 $ 2x 5$ WPT Global Spins biletleri, 2x 5$ WPT Passport uydu biletleri
Yeni ve mevcut 2. 20$ 1x 10$ WPT Global Spins biletleri, 2x 5$ WPT Passport uydu biletleri
Yeni ve mevcut 300$+ Depozito 300$ Yukarıdakilerin tümü artı 110$ Sunday Slam biletleri, 2 adet 10$ WPT Global Spins biletleri
Yeni ve mevcut 1.200$+ Depozito 1.200$ Yukarıdakilerin tümü artı 110$ Sunday Slam bileti, 2 adet 50$ WPT Global Spins bileti, 1 adet 25$ WPT Global Spins bileti

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

101 Okey nasıl arkadaş davet edilir?

WPT’de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor? WPT’de oynamak için, mevcut olduğu ülkelerde en az 18 yaşında olmalısınız. Şu anda, hiçbir ABD eyaleti bu platformu kabul etmemektedir. Ancak, gelecekte bu değişirse, ABD’deki oyuncuların katılmak için 21 yaşında olmaları gerekecektir.

How to play okey online?

Profilinizi App Store’da görüntülemek için Profili Göster’i tıklayın. Arkadaşlar’ı tıklayın. Öneriler’den bir arkadaş seçin veya Davet Et’i tıklayın. Davet Et’i tıkladıysanız Game Center’da arkadaş olarak davet etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını veya e-posta adresini girin.

Okey 101 Plus ücretli mi?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

Okey 101 nasıl oynanır?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür.

🔥 😚 101 Okey Oyna 👄
🎹 Son Makaleler 😚 🎠 faqs 🎰
🎥 blog 🎉