Bu Yükselen Poker Yıldızı, PokerStars Team Pro'nun En Son Üyesidir

Kalidou Sow’un 2021’de ayrılmasının ardından PokerStars Team Pro kadrosunda Fransa’nın temsili yoktu. Fransa bir ulus olarak poker çılgınıdır ve Bertrand Grospellier ve Antoine Saout gibi sektördeki en büyük isimlerden bazılarını yetiştirmiştir, bu nedenle son birkaç yılda spadie markasında “üç renkli"nin çıkarıldığını görmek oldukça sürpriz oldu. yıllar.

Ancak Paris’teki 2024 Avrupa Poker Turu durağında, PokerStars’ın Fransa’daki genişleme arayışı, sonunda Simon Wiciak’ın Team Pro ekibinin en son üyesi olarak tanıtılmasıyla sona erdi.

2023’teki EPT Barselona Ana Etkinliği zaferiyle tanınan Wiciak, PokerNews ekibiyle bir araya gelerek unutulmaz EPT koşusunu ve çok beğenilen Team Pro yamasını takmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı.

Wiciak ile Soru-Cevap

2021’den bu yana Team Pro PokerStars’a katılan ilk Fransız oyuncu olan Simon, PokerStars sana bir sözleşme teklif etmek için ulaştığında neler hissettin?

“PokerStars gibi bir markanın seni istemesi gerçekten çok güzel.”

“Onaylandığımı, onaylandığını hissettim. Kazanmak çoğu zaman ‘Zafer sadece bir zafer değildir; onunla birlikte gelen her şeydir’ hissini de beraberinde getirir. Ancak Barselona’daki galibiyetimden sonra bunu gösterecek başka bir şeyim kalmadı. O yüzden şöyle düşündüm: Neyse, kendimi bir kez daha kanıtlamam gerekecek; tek bir zafer yeterli değil.’ PokerStars etkinliklerinde oynamaya devam ettim ve Kıbrıs’ta biraz para kazandıktan sonra benimle konuşmaya başladılar.

“PokerStars gibi bir markanın seni istemesi gerçekten güzel; ‘İşte birlikte çalışmak istediğimiz bir oyuncu’ diyor.” Bu beni gururlandırıyor. Özellikle Fransa’da uzun süredir Team Pro olmadığı için onur duydum.”

Sponsorlu oyuncu olmak sizin için bir hedef, hatta bir hayal miydi?

“Eğer işleri doğru yaparsak, hayaller düşündüğümüzden çok daha hızlı gerçekleşir.”

“Bunu hedef olarak adlandırmak fazla iddialı olabilir çünkü EPT kazanma ve sözleşme alma hedefi karmaşıktır. Ancak bu bir hayal.

“Sponsorluğu hak eden ancak bir noktada gerekli zaferi veya başka bir şeyi elde edemeyen birçok oyuncu var. Ben de bunu yaşadım ve iyi karşılanabilecek bir kişiliğe sahip olduğumu biliyordum. Ve eğer kişiliğiniz iyiyse, karşılığını verir. Her şey Barselona’daki zaferimden sonra Benny’nin (PokerStars Fransız yayıncısı) beni görmeye gelmesiyle başladı. Onu çok iyi tanımamama rağmen ona “Gel bizimle bir içki iç” dememle başladı. Ve başladı. oradan. Eğer işleri doğru yaparsak hayaller düşündüğümüzden çok daha hızlı gerçekleşir.”

EPT Barselona’daki zaferinizin önemli bir etkisi olmuş olmalı. Bu başarıdan bu yana sözleşme dışında sizin için neler değişti?

“Hatta birisi benden oyun kartı imzalamamı istedi!”

“Öncelikle bunu fark etmem biraz zaman aldı. Yayını evde farklı dillerde tekrar tekrar izledim, insanların görüşlerini öğrenmek için yorumları okumaktan keyif aldım. ‘Sen kazandın, hem de iyi kazandın. Sen kazandın.’ gibi geri bildirimler almak beni mutlu etti. onu çalmadım.’ Onay damgası gibiydi.

“O noktadan sonra bunu yavaş yavaş fark ediyorsunuz. Bunu elbette banka hesabınızda da fark ediyorsunuz, ama aynı zamanda ailenizin onayı ve poker oyuncularının tebrikleriyle de fark ediyorsunuz. Bunu fark etmenizi sağlayanlar başkalarıdır. Ve bir noktada, siz bunu fark ettiğinizde, Bilgisayarınızda yanınızda kupayla oynarken şöyle düşünüyorsunuz: “Ah evet, gerçekten bir EPT kazandım.

“Geriye gelince, değişen şey akranlardan gelen saygıdır. Sizin “İyi oynadınız” dediğinizden daha iyi oyuncular duymak güzel. Normal oyuncular bana karşı normal şekilde oynamaya devam ediyorlar ama kim olduğumu biliyorlar. Profesyonel olmayanların %80’inde daha fazla heyecan olduğunu hissediyorum. İnsanlar elimi sıkıyor ve fotoğraf çekiyor. Hatta birisi benden oyun kartı imzalamamı istedi!”

Önümüzdeki yıla ve gelecek yıllara PokerStars yamasını takarak nasıl yaklaşıyorsunuz?

“Daha önce hiç yayın yapmamıştım ve bu gerçekten denemek istediğim bir şey.”

“Tek bir arzum var: Harika bir poker yılı geçirmek. Daha fazla canlı poker oynayacağınızı bildiğinizde, bu oyuna katılmak için sabırsızlanıyorsunuz. Son birkaç yılda, %25’ten fazla canlı poker oynuyordum. ve %75 çevrimiçi. Bu yıl EPT ve FPS devresinde durum tam tersi olacak.

“Yani günlük hayatımın büyük bir kısmı değişecek ve hedeflerim de değişecek çünkü canlı pokerde daha az turnuva oynuyorsunuz ama çok daha fazla para karşılığında. Bu yüzden bu yıl yeniden büyük koşular yapmak istiyorum. Ne kadar kazanacağımı bilmiyorum ama daha önce hissettiğim duyguların aynısını yaşamak istiyorum.Tabii ki Paris’ten başlıyoruz, bu yüzden evde iyi bir sonuç almak harika olur.

“Bundan sonra Benny ve Yu ile bazı yayınlar planlayacağız. Ben de spontane olarak bazı yayınlar yapacağım. Daha önce hiç yayın yapmadım ve bu gerçekten denemek istediğim bir şey çünkü insanlarla konuşmayı seviyorum. Sanırım yapacağım tadını çıkar.”

Özel Röportaj: PokerStars, EPT 2024’te Neler Olduğunu Açıkladı

400$ Hoş Geldiniz Bonusu için PokerStars’a Kaydolun

Yeni para yatıran PokerStars müşterileri, 400$‘a kadar hoş geldin bonusu talep edebilir. PokerNews aracılığıyla PokerStars’ı indirin, ücretsiz hesabınızı oluşturun ve ne kadar para yatırmak istediğinize karar verin. Depozitonuz bonus olarak 400$‘a kadar %100 oranında eşleştirilir. Aslında, ilk para yatırma işleminizi yaptıktan sonraki ilk 60 gün içindeki ilk üç para yatırma işleminizin toplamı 400$‘a kadar eşleştirilir.

Bonus, her 180 kullanım puanı oluşturduğunuzda oynanabilir bakiyenize 10 $‘lık artışlarla aktarılır; bu puanlar, nakit oyun komisyonuna katkıda bulunulan veya turnuva ücretlerine harcanan 1 $ başına beş oranında kazanılır (1 başına 6,5 ​​puan, başına 5,5 puan). 1 ve CAD$ başına dört puan).

Calum, Birleşik Krallık enerji sektöründe çalıştıktan sonra Eylül 2021’den beri PokerNews ekibinin bir parçası. İlk elini 2017 yılında pokerde oynadı ve hemen oyuna aşık oldu. Calum’un en gurur duyduğu poker başarısı, Las Vegas’ta oynadığı tek turnuvayı, prestijli 60 $‘lık Flamingo akşam etkinliğini kazanmasıdır.

Etiketler

İlgili Oyuncular

Bu Seride

FAQ

Okey 101 nasıl oynanır?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz? ClubWPT™ Diamond ve VIP seviye üyelik, gerçek nakit ve ödüller kazanma şansınızın olduğu poker turnuvaları sunar; bunlar arasında WPT® Ana Etkinlik koltuk paketleri ve çevrimiçi poker turnuvaları (nakit ödüllerle) ile heyecan verici sosyal kumarhaneler bulunmaktadır.

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

WPT'yi bir VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT’yi bir VPN ile oynayabilir misiniz? Genel olarak, WPT global’in çevrimiçi poker için harika bir platform olduğunu söyleyebilirim, ancak özellikle kumarın yasak olduğu bir ülkede iseniz veya IP adresiniz engellendiyse, erişim sağlamak için bir yerleşik VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak.

🔥 🎢 101 Okey Oyna 🎥
🎨 Son Makaleler 🎁 🎳 faqs 🎬
🎪 blog 🎶