Para İçinde, WPT Dünya Şampiyonası 3. Gününde Daha Fazlasını Arıyorum

Para İçinde, WPT Dünya Şampiyonası 3. Gününde Daha Fazlasını Arıyorum

Wynn Las Vegas'taki WPT Dünya Şampiyonası'nın 3. Gününde Encore Balo Salonu'na giren 480 oyuncunun hepsinin mutlu olacağı bir şey vardı: Para kazandılar.

Final masasına tırmanmanın bir sonraki önemli aşaması ve 5.6 milyon dolarlık birincilik ödülü geride kaldı ve ya günü atlatacaklar ya da en azından 18.700 dolar nakit para toplayacaklar. Gün için planlanan beşten fazla oyun seviyesiyle, ödemelerin artması ve oyuncuların büyük bir maaş günü için oynamanın baskısını gerçekten hissetmeye başlaması çok uzun sürmeyecek.

Günün başında çip liderleri minimumla yetinmekle ilgilenmiyor. İtalya'dan Alessandro Siena, Mateus Carrion, David Levy, 2019 PSPC ikincisi Julien Martini ve 2020 WPT Yılın Oyuncusu Jake Ferro ile birlikte 3 milyondan fazla fişe sahip olan tek oyuncu ve dördü de 2,6 milyon etkin puanla İlk 5'i tamamladı. Igor Kurganov, Chance Kornuth, Keith Lehr ve Hossein Ensan, İlk 20 listesine geri dönen dikkate değer isimlerden birkaçı.

Eliot Hudon'un şampiyonluk savunması hala canlı ve 30 WPT Champions Club üyesine (sahanın ~%6'sı) para kazandırıyor. Bu grupta, yolculuğunu düzenli olarak vlog'layan Masato Yokosawa'nın yanı sıra çevrimiçi poker uzmanı Chris Moorman, Alex Foxen, Nick Petrangelo, Scott Seiver, Phil Laak, David Williams, Istvan Briski yer alıyor. .com/news/players-uncover-invisible-string-connection-after-wpt-heads-up-duel/) ve para balonunun üzerinde dudak uçuklatan bir katlamayla bu söylentiden kurtulan Joe Hachem.

Lynn Gilmartin, Brad Owen ve WPT Başkanı Lyle Berman, Dünya Poker Turu'nu temsil etmeye geri dönüyorlar ve çantaya geri dönen yüksek profilli oyunculardan sadece birkaçı. Yüksek bahis oynayanlar Kristen Foxen ve Artur Martirosyan'ın her ikisinin de sağlıklı desteleri var.

Çip sayılarına hızlıca bir göz attığınızda, Wynn turnuva fenomeni Jeremy Becker ve içerik yaratıcıları Caitlin Comeskey ve Nate Hill'in yanı sıra Anton Wigg, David Coleman, WSOP şampiyonu Joe Cada, Mustapha Kanit, Jay Farber, Brian Hastings, Jason Somerville'in de geri döndüğünü göreceksiniz. , Steven Jones, Sean Winter ve Kevin Rabichow bunlardan sadece birkaçı.

Ayrıca WPT Prime Şampiyonası'nın final masasına çıkan ve WPT Yılın Oyuncusu yarışında hala büyük bir etkiye sahip olabilecek iki oyuncu, Jay Lu ve Bob Buckenmayer var.

WPT Canlı Güncellemelerini ziyaret ederek tüm aksiyonu takip edin -theme=wpttrans#eventTab2).

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.