PokerStars Ödül Programında Yeni Çağa Başlayacak; %60'a Varan Komisyon İadesi Kazanın

PokerStars Ödül Programında Yeni Çağa Başlayacak; %60'a Varan Komisyon İadesi Kazanın

Esneklik ve şeffaflık, 22 Ocak'ta başlatılacak olan PokerStars Ödül programının en son revizyonunu tanımlamak için mükemmel kelimelerdir. PokerStars sadık oyuncu tabanını ödüllendirme yöntemini değiştiriyor ve PokerNews programın ne olduğuna dair kısa bir bilgi verdi her seviyedeki PokerStars oyuncularını kapsar.

PokerStars, oyuncularıyla iletişim kurma biçimiyle açık olmaya devam ediyor, Discord aracılığıyla destek sunuyor, forumlara ev sahipliği yapıyor ve herkesi ekipleriyle geri bildirimlerini ve yapıcı eleştirilerini paylaşmaya davet ediyor. Ve yeni PokerStars ödül programı bu şeffaflığın yardımıyla dikkatli bir şekilde bir araya getirildi.

PokerStars Çevrimiçi Poker Deneyimi Direktörü Chris Straghalis, PokerNews'e PokerStars'ın yeni ödül programını daha şeffaf hale getirerek ne anlama geldiğini açıkladı.

"Ödül programları oldukça karmaşık veya karmaşık olma eğilimindedir. 'X yap ve Y'yi al' ilkesinin köklerine geri dönmek istedik. Daha önce, oyuncular komisyon iadesi mücadelesi alıyorlardı ancak boyut ve gereksinimler değişti, dolayısıyla oyuncular ne yapacaklarını bilmiyorlardı. Yeni ödül programımız kapsamında oyuncular, belirli bir miktarda oynarlarsa belirli bir komisyon iadesi oranı alacaklarını ve her seferinde aynı şekilde ödüllendirileceklerini biliyorlar."

Yeni PokerStars ödül programı kapsamında komisyon iadesi görevleri ve mücadeleleri artık yok. Haftalık Mücadeleler bazı oyuncular arasında popüler olsa da veriler, PokerStars oyuncularının büyük bir yüzdesinin bunları hiçbir zaman tamamlamadığını ve oyunlarından dolayı ödül alamadığını gösteriyor.

Artık bir oyuncunun nakit oyun komisyonuna katkıda bulunduğu ve turnuva ücretlerinde ödediği her kuruş ödüllendiriliyor. Bu sadece oyuncuların kârlılığını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda Mücadelelerin kaldırılması her PokerStars oyuncusuna daha fazla esneklik sağlıyor. Artık nakit ödüller almak için birkaç saatlerini veya bazen haftanın çoğunu çalışmaya ayırmaları gerekmiyor; artık her takvim ayı boyunca oyun seviyelerine göre ödüllendirilecekler.

Oyuncu Her Gün Ödüllendiriliyor

Çevrimiçi poker sitelerindeki oyuncuların büyük miktarlarda komisyon elde ettiği yaygın bir yanılgıdır. PokerStars oyuncu tabanının neredeyse yarısının önceki ödül planı kapsamında ödüllendirilmediğini öğrendiğinizde şaşırabilirsiniz. Daha önce oyuncunun 0,50$ komisyon iadesi alabilmesi için 3,33$ komisyon alması gerekiyordu, ancak şimdi alt kademelerdeki herkes sadece hesaplarına giriş yaptıkları için günlük 0,50$ Power Path bileti alıyor. Bu, her ay 15,50$'a kadar değer katıyor ve düşük hacimli oyunculara bir şeyler kazandırıyor.

"Çevrimiçi pokerin gelişmesini sağlayan şey daha sıradan oyuncuları çekmek ve onları meşgul tutmaktır"

Power Path, PokerStars'ın cömertliğini artırmasına olanak sağlamanın yanı sıra, daha önce oynamayı hayal bile edemedikleri etkinliklerde ve turnuvalarda yarışan oyunculara kapıyı açıyor.

Straghalis, "Daha sıradan oyuncuları çekmek ve onları meşgul tutmak, çevrimiçi pokerin gelişmesini sağlayan şeydir ve Power Path'in yapmak için tasarlandığı şey de budur" diye açıkladı. "Herkese bir Güç Yolu bileti vermek, Güç Yolu promosyonunun cömertliğini artırır. Örneğin, geçen ayki Yeni Yıl Serisi sırasında, Power Path aracılığıyla ek olarak 160.000 Yeni Yıl Serisi bileti dağıttık.

İşte PokerStars Power Path ile Kazanabilecekleriniz!

"Oyuncuların aldığı doğrudan 0,50$'lık ödül değil, çünkü düzenli olarak ek adım biletleri ekliyoruz ve bazen de Altın, Gümüş ve Altın Geçişler Güç Yolu biletlerini daha değerli hale getiriyor."

Yeni Select ve Select Plus Katmanları

PokerStars'ın önceki programı, bu seviyelerdeki oyuncuların %15-25 arasında komisyon iadesiyle ödüllendirildiği ve ardından haftalık mücadeleler yoluyla komisyon iadelerini %10-40 artırma şansına sahip olduğu altı seviye içeriyordu.

Yeni ödül programının, yeni Select ve Select Plus eklemeleri de dahil olmak üzere sekiz kademesi var.

Daha önce de belirtildiği gibi, Mavi ödül seviyesindeki PokerStars oyuncularının, %15 komisyon iadesine eşdeğer olan 0,50 $ komisyon iadesi alabilmesi için en az 3,33 $ komisyon alması gerekiyordu. Yeni sistemde, aynı Blue oyuncuları hesaplarına her giriş yaptıklarında her gün 0,50$'lık bir Power Path bileti yatırıyorlar.

Yeni PokerStars Rewards programında Select ve Select Plus olmak üzere iki yeni seviye devreye giriyor. Select seviyesine ulaşmak, yılda 50.000$ ile 100.000$ arasında komisyon elde etmenizi gerektirir, bu da %50 komisyon iadesi ve belirli oyunculara özel promosyonlara erişim anlamına gelir.

Yılda 100.000 dolardan fazla komisyon kazanan herkes Select Plus üyesi olmaya davet ediliyor. Komisyon iadesi için taban oran %50 olup, Zoom oyunlarında ve Spin & Go'larda bu oran %60'a çıkar. Select Plus oyuncuları yine yarışabilecekleri özel promosyonları görecekler.

Yeni PokerStars Ödül Programı Programı

SeviyeAylık Komisyon ($)Ödül
Mavi0-19Günlük Ödül
Mavi20-59%15 komisyon iadesi + Günlük Ödül
Bronz60-199%17,5 komisyon iadesi + Günlük Ödül
Gümüş200-499%20 komisyon iadesi
Altın500-1.200%25 komisyon iadesi
Elmas1.200-2.500%30 komisyon iadesi
Siyah2.500+%40 komisyon iadesi
SeçYılda 50.000-100.000%50
Artı'yı seçinYılda 100.000+%50 taban (Döndür ve Git ve Yakınlaştır için %60)

Dahil edilen pazarlar:

COM, BG, EE, ES, AB, GR, Birleşik Krallık

Hariç tutulan pazarlar:

RO (düzenleyici onay bekleniyor)

BE, CH, CZ, DE, DK, FE, IT, PT

Avusturya yeni programa dahil edilmiştir. Ancak Avusturyalılar Select ve Select Plus kademelerine uygun değildir. Ek olarak, ödül puanları komisyonda 100 yerine 1$ başına 70 oranında kazanılır. Bu, %10,5 ile %28 arasında değişen ödüllerle sonuçlanır.

Yeni PokerStars Ödül Sistemi Nasıl Karşılaştırılır?

Yeni PokerStars Ödül programındaki en önemli gelişme, zorlukların kaldırılması ve komisyonun her kuruşunun ödüllendirilmesini sağlamasıdır. Örneğin, eski programa göre, ayda 250$ komisyon kazanan bir oyuncu bunun için %18,5 komisyon iadesi alacak ve kazancına %10-40 daha fazla katkı sağlayabilecek zorluklarla karşılaşacaktı. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi, birçok oyuncu bu mücadeleleri hiçbir zaman tamamlamadı ve bu nedenle fiilen %18,5'lik sabit bir komisyon iadesi oranıyla kaldılar.

Yeni sistemi kullanarak, aynı 250$'ı kazanan oyuncular Silver statüsüne ulaşacak ve bu 250$ üzerinden %20 komisyon iadesi alacak. Komisyonda 274 $ kazanan biri, bu 274 $ üzerinden %18,5 değil %20 komisyon iadesi alacak ve bunu zorluklarla artırma şansına sahip olacak. X miktarda komisyon iadesi kazanmak istiyorsanız ne kadar komisyon üretmeniz gerektiğini anında bilirsiniz.

TırmıkEski ÖdülYeni Ödül
3$Hiçbir şeyHer gün 0,50$ Güç Yolu
9$%15 (1,35$)Her gün 0,50$ Güç Yolu
20$%16 (3,20$)Her gün %15 (3$) + 0,50$ Güç Yolu
60$%17,5 (10,50$)Her gün %17,5 (10,50$) + 0,50$ Güç Yolu
200$%18,5 (37$)%20 (40$)
500 $%20 (100$)%25 (125$)
1.200$%25 (300$)%30 (360$)
2.500$%25 (625$)%40 (1.000$)
50.000$/yıl%25 (12.500$)%50 (25.000$)
100.000$/yıl%25 (25.000$)%60'a kadar (60.000$)

Ayrıca tüm ödüller nakit olarak ödenir; Yeni ödül programına artık bilet veya StarsCoin eklenmeyecek. Ayrıca ödediğiniz komisyon ve turnuva ücretlerini takip etmek de daha kolaydır çünkü Ödül Puanları, oynadığınız oyunlara ve ödül seviyenize bakılmaksızın 1$ komisyon başına 100 oranında kazanılır.

Yeni Promosyonlar Devam Ediyor

Straghalis ve ekibi PokerNews'e PokerStars'ın ödül programına ek olarak promosyonlarını da yenilediğini bildirdi. Bu promosyonlar şu anda gizli tutuluyor, ancak PokerStars'ın özellikle daha eğlenceli oyuncu havuzu için geleneksel yarış yarışlarından uzaklaşacağı ima edildi. Tüm promosyonlar, oyuncuların alacağı nakit iadesi/komisyon iadesi tutarından ayrı olacaktır.

Straghalis aramızdan ayrılmadan önce yeni ödül programının oyuncuları dinlemekten kaynaklandığını ve dinlemenin devam edeceğini söyledi.

"Yaptığımız her yineleme ileri doğru bir adımdır. Rastgele sandıklardan, oyuncu geri bildirimleri üzerine doğrudan komisyon iadesine geçtik. Oyuncular bize komisyon iadesi mücadelelerinden hoşlanmadıklarını söylediler, bu da bir sonraki adımdır.

Canlı etkinliklerimizde, topluluk analiz grubumuzda, Discord'umuzda veya üçüncü taraf forumlarımızda oyuncularımızla iletişim kurmaya devam edeceğiz, onları dinlemeye devam edeceğiz. Her zaman dinliyoruz. Oyuncularımız için her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.