PokerStars, 1 Milyon Dolar Garantili Yeni Yıl Serisi Etkinliğiyle Gizemli Ödül Turnuvalarına Başlıyor

PokerStars, 1 Milyon Dolar Garantili Yeni Yıl Serisi Etkinliğiyle Gizemli Ödül Turnuvalarına Başlıyor

PokerStars Sunday Million, çevrimiçi poker dünyasındaki en uzun soluklu Pazar turnuvalarından biridir ve tartışmasız en prestijlidir. PokerStars, yıl boyunca düzinelerce Sunday Millions özel sürümüne ev sahipliği yaptı, ancak eğer varsa da çok azı, saat 17:30'da yapılması planlanan Yeni Yıl Serisi Sunday Million özel sürümü kadar heyecan ve beklenti topladı. GMT 7 Ocak'ta.

PokerStars Yeni Yıl Serisinin 93. numaralı etkinliği, 109$ NLHE 8-max, Mystery Bounty Sunday Million SE'dir. Bu doğru, gizemli ödül turnuvaları PokerStars'a geliyor ve giriş maliyeti 109 $ olan ve 1 milyon $ garanti eden özel Sunday Million ile ilk kez sahneye çıkıyor. 109 $'ı çok yüksek bulan veya birçok uydu ve Güç Yolu seçeneği aracılığıyla kendinize bir koltuk kazanamayanlarınız, saat 17:30'da 11 $ girişli, 250.000 $ garantili Mystery Bounty'ye atlayabilirler. GMT ayrıca 7 Ocak'ta.

PokerStars'ta Gizemli Ödül Turnuvaları Nasıl İşleyecek?

Mystery Bounty turnuvaları, özellikle canlı poker dünyasında, turnuva poker dünyasını adeta etkisi altına aldı. Matt Glantz'ın Las Vegas'taki 2022 Dünya Poker Serisi'nde (WSOP) 1 milyon dolar değerinde gizemli bir ödül ödemesi yaptıktan sonra manşetlere çıktığını hatırlarsınız.

888poker, düzenli programında gizemli ödül turnuvalarını tamamen benimsedi ve gelecek XL Kış Serisi etkinliklerinin çoğu bu heyecan verici formatta oynanacak. Şimdi PokerStars harekete geçiyor.

7 Ocak'taki Pazar Milyon Gizemli Ödül ile ilgili olarak, katılımın 50$'ı normal ödül havuzuna aktarılacak ve 50$'ı da gizemli ödül ödül havuzuna yatırılacak. Turnuva daha sonra para balonu patlayana kadar geleneksel, düzenli bir etkinlik gibi oynanır. Bu noktada gizemli ödül ödül havuzu bölünerek altın zarflara yerleştirilir ve parası kalan her oyuncuya bir zarf verilir. Bir rakibi ortadan kaldırmak, oyuncunun artık yakalanmış olan düşmanın gizemli ödülünü açmasına olanak tanır ve ortaya çıkan ödül onların elinde kalır.

PokerStars'ın Gizemli Ödül Testi Turnuvası

PokerStars, 4 Aralık'ta bir Mystery Bounty test turnuvası düzenledi ve fırtına gibi geçti. Mevcut 200 koltuk, 1,10 dolarlık pazarlık fiyatıyla kapıldı.

Mystery Bounty test turnuvası balonu, 28. sırada bitiren oyuncunun kenara düşmesiyle patladı ve hayatta kalan 27 PokerStars oyuncusunu para içinde ve başlarında gizemli bir ödül zarfıyla bıraktı. Gizemli ödüllerin 23'ü 1,04 dolar değerinde, ikisi 13 dolar, biri 22 dolar değerindeydi ve 28 dolarlık büyük ikramiye ödülü de kapıdaydı.

7 Ocak'taki 1 milyon dolarlık garantili Pazar Milyon Gizemli Ödülü için de benzer bir sistemin yürürlükte olması gerekiyor, ancak gizemli ödül miktarları çok daha büyük olacak çünkü gizemli ödül havuzu, mevcut olan yalnızca 99,92 doları değil en az 500.000 doları içerecek. test turnuvasında.

PokerStars, söz konusu ödül havuzuna göre daha büyük gizemli ödül ödüllerini hesaplamaya çalışır. Bu, 888poker'in işleyişinden farklıdır. 888poker, turnuva başlamadan önce daha önemli gizemli ödül ödemelerinin reklamını yapıyor ve bunlar turnuva boyunca sabit kalıyor. Ek girişler, en düşük ödeme kademesinin artmasına neden olur.

En az 1 milyon dolar söz konusu olduğunda, en büyük gizemli ödül ödemesinin en az 50.000 dolar değil de 100.000 dolar kadar olması şaşırtıcı olurdu. 888poker, Ocak ayında 1 milyon $ garantili XL Kış Serisi Ana Etkinliğine ev sahipliği yapıyor ve kazanılmayı bekleyen 100.000 $'lık büyük bir ödül var.

PokerStars Pazar Milyonu Gizemli Ödülü Hakkında

Yeni Yıl Serisinin bir parçası olan 109 $ katılımlı, 1 milyon $ garantili Sunday Million Mystery Bounty etkinliğinde saat 17:30'da kartlar yayında. 7 Ocak GMT. 109 $'lık girişiniz karşılığında 50.000 fiş alırsınız ve kör bahislerin 125/250/30a'dan başladığı 15 dakikalık bir saatle oynarsınız. Geç kayıt dört saat boyunca açık kalır ve bu süre zarfında dört defaya kadar yeniden giriş yapabilirsiniz.

Perde 1. Günde 7 saat 55 dakika sonra kapanacak ve oyun 17:30'da yeniden başlayacak. GMT 8 Ocak. Parayı kazandığınız anda gizemli ödüller devreye giriyor. Bir oyuncuyu bu tarihten önce nakavt etmek ödülle sonuçlanmayacaktır.

Fiyatı 5,50 Dolar ve 11 Dolar olan uydular PokerStars lobisinde bulunurken, Güç Yolu özelliğinden Gümüş ve Altın Geçişlere sahip olanlar, bunları diğer biletlerin yanı sıra dört ila 22x 109 Dolar arasında bilet içeren çevrimiçi biletler ve Yeni Yıl Serisi bilet paketleri için kullanabilirler. .

Yeni bir turnuvanın başlatılması her zaman heyecan verici bir zamandır, ancak en az 1 milyon dolar söz konusu olduğunda daha da heyecan verici olur. Hangi şanslı oyuncunun en büyük gizemli ödülü kazandığını ve PokerStars'ın gizemli ödül dünyasına ilk adımında kimin zirveye çıktığını öğrenmek için PokerNews'i takip etmeye devam edin.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.