PokerStars Bounty Builder İki Ana Etkinlik, Dolu Program ve Muazzam Garantilerle Geri Dönüyor

PokerStars Bounty Builder İki Ana Etkinlik, Dolu Program ve Muazzam Garantilerle Geri Dönüyor

Nakavt aksiyonunun heyecanı, 15 Ekim'den 30 Ekim'e kadar iki haftalık yoğun poker aksiyonu sunan PokerStarsBounty Builder Serisinin büyük geri dönüşünü yapmasıyla geri dönecek. 5,50 $'dan 1.050 $'a kadar değişen katılımlarla bu festival herkese hitap etmeyi vaat ediyor poker oyuncu türleri.

Platform, festival boyunca 150 turnuvada dudak uçuklatan 20 milyon dolarlık ödül havuzunu garanti ederek elinden geleni yapıyor. Ancak bir veya iki kaşınızı kaldıracak, merakla beklenen Ana Etkinlikler için kendinizi hazırlamanın hepsi bu kadar değil!

Küresel izleyiciler programın tamamını burada görebilir. İngiltere'deki izleyiciler de programı buradan görebilir.

Çifte Sorun: Ana Olaylar

Bounty Builder Ana Etkinliklerinin başlangıcını müjdeleyen 29 Ekim tarihini takvimlerinize işaretleyin. 109 $'lık Ana Etkinlik Düşük, 1 milyon $'lık şaşırtıcı bir garantili ödülle birlikte gelirken, 1.050 $'lık Ana Etkinlik Yüksek, daha da inanılmaz bir 1,2 milyon $ garantili kazanç vaat ediyor.

Bu turnuvalarda her oyuncuya ödüller verilir. Bir oyuncu elendiğinde, ödülünün yarısı doğrudan oyuncunun hesabına kazanç olarak aktarılırken, diğer yarısı da oyuncunun kendi ödülüne eklenir. Bu ustaca değişiklik, ne kadar çok oyuncuyu ortadan kaldırırsanız, o kadar büyük bir hedef haline geldiğiniz anlamına gelir!

PokerStars'ta Aşamalı Eleme Turnuvaları İçin Hızlı Kılavuz

Uydular ve Güç Yolu

Bütçenizi zorlamadan mücadeleye katılmak isteyenler için PokerStars yanınızda. Uydular, oyunculara maliyetin çok altında bir ücret karşılığında etkinliklere katılma fırsatını sağlayacak. Ayrıca, tüm Bounty Builder 109 $ girişli etkinliklerine Bronz geçiş kartları sunan altın bir bilet olan Güç Yolu ve aşağıdakileri içeren bir Gümüş Geçiş Bilet Paketi var:

Ancak cömertlik burada bitmiyor, geri kalanı herhangi bir PokerStars turnuvasına veya Sit & Gos, özel etkinlikler ve uydular da dahil olmak üzere turnuva kombinasyonlarına kaydolmak için kullanılabilecek turnuva doları olarak aktarılacak. Bu uydu seçenekleriyle her seviyeden oyuncu Bounty Builder serisinin heyecanını yaşayabilir.

Aşamalı KO Turnuvaları için Beş İpucu

400$ Hoş Geldiniz Bonusu için PokerStars'a Kaydolun

Yeni para yatıran PokerStars müşterileri, 400$'a kadar hoş geldin bonusu talep edebilir. PokerNews aracılığıyla PokerStars'ı indirin, ücretsiz hesabınızı oluşturun ve ne kadar para yatırmak istediğinize karar verin. Depozitonuz bonus olarak 400$'a kadar %100 oranında eşleştirilir. Aslında, ilk para yatırma işleminizi yaptıktan sonraki ilk 60 gün içindeki ilk üç para yatırma işleminizin toplamı 400$'a kadar eşleştirilir.

Her 180 kullanım puanı oluşturduğunuzda sorumluluk, oynanabilir bakiyenize 10 $'lık artışlarla aktarılır; bu puanlar, nakit oyun komisyonuna katkıda bulunulan veya turnuva ücretlerine harcanan 1 $ başına beş oranında kazanılır (1 başına 6,5 ​​puan, başına 5,5 puan). 1 ve CAD$ başına dört puan).

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.