İşte Bu Ocak ayında PokerStars Power Path ile Neler Kazanabilirsiniz?

İşte Bu Ocak ayında PokerStars Power Path ile Neler Kazanabilirsiniz?

Power Path'in artık PokerStars'a kalıcı bir eklenti olduğu ve oyuncuların yeni PokerStars Ödül programının bir parçası olarak her gün 0,50$ 1. Adım Güç Yolu bileti alabilecekleri haberiyle, göz atmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Güç Yolunun sizi nasıl ödüllendirebileceği ve sizi nereye götürebileceği.

Geçtiğimiz yaz lansmanından bu yana Power Path'te hem canlı hem de çevrimiçi etkinlikler yer alıyor; Özel Sürüm Altın Biletler, şanslı oyuncuları geçen Aralık ayında NAPT ve Las Vegas Grand Prix'sine gönderiyor.

Bu ay, bu sezon Avrupa Poker Turu'nun ilk durağı olan EPT Paris festivaline Altın ve Gümüş Geçişler de dahil olmak üzere, sunulan çeşitli Geçişlere göz atacağız!

Altın Geçişler

PokerStars'ın sunduğu en büyük etkinliklerden bazılarına kazanmak ister misiniz? Altın Geçişler gidilecek yer. İster Avrupa Poker Turu, ister SCOOP veya WCOOP gibi büyük çevrimiçi festivaller, hatta oyuncuların NAPT'ye ve Las Vegas Grand Prix'sine gittiği özel sürüm geçiş kartları olsun, bu Geçişler şanslı oyunculara ömür boyu sürecek poker deneyimleri sunuyor!

Altın Geçiş: EPT Paris

EPT Paris 14-25 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek ve Power Path aracılığıyla oraya ulaşmak için hala zamanınız var. Bu ayın yıldız cazibesi, oyunculara EPT Ana Etkinliği de dahil olmak üzere festivaldeki üç farklı etkinliğe katılma hakkı veren ve 2024'e büyük bir patlama ile başlayan EPT Paris Altın Geçişi olmalı!

İşte elde edeceğiniz şey:

Altın: EPT Paris (Ana Etkinlik)

Doğru; bir değil iki adet EPT Paris Altın Geçiş Kartı mevcuttur; ikincisi, etkinlik boyunca otel konaklamasını da içeren, yalnızca Ana Etkinlik için "tam paket" olarak kabul edilir:

Altın: Çevrimiçi Bilet Paketi

Alternatif olarak, çevrimiçi oynamayı tercih eden oyuncular için, PokerStars'ta kullanılmak üzere 10.300 $'lık turnuva bileti içeren Çevrimiçi Bilet Paketi Altın Geçişini tercih edebilirsiniz:

PokerStars Tam Beş Duraklı 2024 EPT Programını Duyurdu; Paris ve Kıbrıs'ın Dönüşü

Gümüş Geçiş

Power Path ile Silver Pass'lar hem canlı hem de çevrimiçi olarak inanılmaz deneyimler sunmaya devam ediyor ve bazı epik Pass'lar da mevcut. Hangi etkinliklere katılabileceğinizi görmek için en son Çevrimiçi Bilet Paketlerine göz atmayı unutmayın; Silver Pass'ler ayrıca PokerStars'ın popüler bölgesel tur seçeneklerine düzenli olarak rotalar sağlar.

Gümüş: FPS Paris

Bu ay sunulan en heyecan verici Geçişlerden biri, oyunculara FPS Paris Ana Etkinliği ve FPS Paris Kupası'na giriş hakkı vermenin yanı sıra, oyunculara yalnızca Gümüş için özel bir etkinliğin parçası olma şansı sunan FPS Paris'e Gümüş Geçiş'tir. Elemeleri geçin.

İşte FPS Paris Silver Pass'in sunduğu şeyler:

EPT ve FPS Paris Merkezine gidin!

FPS Ana Etkinliğinin 1. Gününde (15 Şubat) akşam yemeği molası sırasında, FPS Paris için Silver Pass'ı kullanmayı tercih eden tüm oyuncular için PokerStars Sports Player Lounge'da özel bir buluşma gerçekleşecek.

Katılımcılar, 17 Şubat'ta tüm FPS çevrimiçi elemelerine yönelik özel bir All-In Shootout turnuvası ile 7.800 değerindeki Avrupa Poker Turu (EPT) Paris paketini kazanma şansına sahip olacak ve kazanan, 1.100 bölgesel ödülle birlikte ayrılacak. Seçecekleri bir etkinlikte kullanmak üzere tur bileti.

Gümüş: İrlanda Açık

Ayrıca oyunculara yalnızca İrlanda Açık Ana Etkinliğine değil aynı zamanda Yan Etkinliğe de giriş hakkı veren İrlanda Açık Gümüş Geçiş Kartı da bulunmaktadır. Ek olarak, tüm İrlanda Açık organizatörleri, İrlanda Açık'a katılmayı tercih eden Power Path gümüş geçiş kazananlarına, mini İrlanda Açık'a ek 200 giriş hakkı tanınacağını duyurdu:

Açılış PokerStars'ın Pazar Milyonluk Gizemli Ödülü Büyük Bir Başarıdır

Gümüş: Pazar Milyon Bilet Paketi

Sunday Million, PokerStars çevrimiçi poker deneyiminin temel dayanağıdır ve bu Silver Pass sayesinde, Sunday Million için 20 bilet (her biri 109 $ değerinde) ve ayrıca bu oyunda oynamanız için iki düzineden fazla uydu biletiyle ödüllendirileceksiniz. prestijli etkinlik:

Bronz Geçişler

109$ değerindeki bu kartla, Güç Yolunun en düşük Geçiş seviyesinden sırtınızdan darbe almak için hala yer var. Power Path sayesinde her hafta binlerce oyuncu ikonik Sunday Million'a katılıyor, eğer sadece 0,50$'dan başladıysanız fena değil!

Bronz: Pazar Milyonu

Herkesin oynamak istediği ve kimsenin kaçırmak istemediği bir poker turnuvası. Daha kolay bulunabilen Bronz Geçiş, tahmin ettiğiniz üzere her Pazar günü geçerli olan 109 Pazar Milyon dolarlık giriş için kullanılabilir.

Sunday Million'a yalnızca Bronz Bilet kazanarak değil, aynı zamanda 4. Adım Biletini takas ederek de girebilirsiniz.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

101 Okey Oyna

101 Okey Oyna

Okey Oyun Cennetine hoş geldiniz! Klasik okeyi çevrimiçi oynayın, Okey Nirvana'nın tadını çıkarın. Sanal okeyden Aylak okeye kadar çeşitli okey oyunla…

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.