Sektörden Öğrenenler: Deniz Müdürü ve Bayi'de WPT Jason Gargac Rüyayı Yaşıyor

Şimdiye kadar hiç şüphesiz World Poker Tour’u (WPT) ve 31 Mart-6 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ve 1.400 kabinli Valiant Lady adlı Virgin Voyages yolcu gemisinin tamamını devralacak olan WPT Yolculuğunu duymuşsunuzdur. 5.000 $ katılım ücreti, 1.000.000 $ GTD WPT Ana Etkinliği de dahil olmak üzere 1.5 milyon $ garantili altı günlük poker festivali.

WPT Yolculuğu öncesinde PokerNews, Industry Insiders serimizde Sea Poker Room’da WPT’nin birçok personelinin profilini çıkaracak. Bilmeyenler için, WPT at Sea, Virgin Voyages’deki gerçek poker odasıdır (şu anda Scarlet Lady yolcu gemisinde bulunmaktadır ancak yakında diğer gemilere de genişletilecektir).

Geçmişte yaptığımız profillerden bazıları:

Poker Bahar Tatiline Hazır mısınız? Adam Pliska WPT Yolculuğu Hakkında Konuşuyor

Jason Gargac’ı Tanıyın

Jason Gargac, 17 yıldır evli olan 38 yaşında, St. Louis’li bir gazi. Pandemi bu kariyer yolunu iptal edene kadar ödül avcısı olarak çalıştı.

Gerçekten iyi para kazanırken bir aya kadar bir dolar bile getirmeden yaşamaya başladım, diye açıkladı. Poker oynama fikrini yeniden alevlendirmeden önce iki yıl boyunca Amazon’da kitap satarak ailesini geçindirdi. Kansas City’de, Sea Manager’da başka bir WPT ve WSOP kat amiri olan Eric White tarafından yönetilen Cash Cows Poker adlı yerel bir poker organizasyonuna gittim ve ona bir poker satıcısı olmayı sordum.

Moneymaker Boom’un bir ürünü olan Gargac, hem kendisini hem de Jamie Gold’u ilham kaynağı olarak gösterdi.

Gargac, bu yaz her ikisiyle de (WSOP’tan Jamie Gold ve Tunica’dan Chris Moneymaker) anlaşma yapma fırsatı bulduğum için bu yıl benim için her şeyin tam olarak gerçekleştiğini söyledi. Muhtemelen dokuz yıl kadar önce, 2014 yılında askerden ayrılırken poker satıcısı olmayı düşünmüştüm. O zamanlar, bir poker odasında poker dağıtma şansı elde etmek için masa oyunlarına başlamanız gerektiğini duymuştum ve Diğer masa oyunlarıyla ilgilenmeye SIFIR ilgim vardı, bu yüzden peşine düşmedim. COVID’den sonra Eric’le poker satıcısı olma konusunda konuştum ve Facebook’ta WSOP’nin bayiler için işe alınmasıyla ilgili bir reklam gördükten kısa bir süre sonra bana bazı tavsiyeler verdi.

Gargac bunu bir fırsat olarak gördü ve evinde kendi başına sahayı çalışmaya, tahtaları dağıtmaya ve el okumaya başladı. Mayıs 2022’de bayi okuluna devam edecek ve geçtikten sonra ilk WSOP’sinde çalışmaya başlayacaktı!

“Onlara ilk kez orada iş yaptığımı söylediğimde kimse bana inanmadı ve iltifat yağmuruna tuttu.

İnanılmaz derecede gergindim, ancak Çalışan Etkinliğinde oynadım ve satıcıların ne kadar gergin olduğunu gördüm ve bu, çıldıran tek kişinin ben olmadığımı fark etmemi sağladı ve bu da beni sakinleştirdi. Onlara ilk defa orada iş yaptığımı söylediğimde kimse bana inanmadı ve iltifat yağmuruna tuttu.

O ilk yazın, daha önce hiç işlem yapmamışken, WSOP dağıtmaya başladı ve yeniden başlatma ekibiyle yüksek bahisli etkinlikler yapması istendi. O zamandan bu yana WPT, MSPT ve RunGood Poker Serisi (RGPS) gibi oyunlarla ilgileniyor, bunlardan sadece birkaçı.

Pokerle uğraşmayı ilk düşündüğümde kruvaziyerlerin yolcu gemilerinde geçici odalarda çalıştıklarını duymuştum. 2023’ün başlarında, diğer duraklarla ilgilenirken ve Vegas’ta WSOP ile ilgilenmek için planlar hazırlarken, Emily Delaine’in WPT at Sea için iş ilanı olan bir Facebook gönderisine rastladım. Hemen ona bir mesaj gönderdim ve oldukça hızlı bir ikilemle karşılaştım. En kısa sürede bayilere ihtiyaçları vardı, ancak ben zaten WSOP’ye bağlıydım ve uğraştığım duraklar, WPT at Sea ile yolculuk yapmak için bana fazla zaman bırakmıyordu.

Gargac, hem taahhüt ettiği gezici bayilik işlerini hem de Denizde WPT görevlerini gerçekleştirmek için yoğun bir program üzerinde çalışmaya devam etti.

Benim için inanılmaz derecede stresliydi, ama bunu başardığım ve başardığım için çok mutluyum! WPT at Sea ile ilgili her şeyi ciddi anlamda seviyorum Eşim benim ticaret yapmamı, Facebook’ta resim yayınlamamı ve resimlerini göndermemi o kadar kıskandı ki bayi okuluna gitti ve Eylül ayında benimle birlikte gemiye geldi! Artık ikimiz de WPT ile Denizde mümkün olduğunca sık yelken açmaya hazırız!

Şöyle ekledi: Genel olarak yeni yerler keşfetmeyi seviyorum, bu yüzden nerede olursak olalım gemiden inmek ve yeni yerler deneyimlemek benim için büyük bir keyif. Birçok limana defalarca gitmeme rağmen her seferinde farklı bir şey deneyimlemeye çalışıyorum. Bimini’deki Radyo Plajı kesinlikle inanılmaz manzaralara sahip, gittiğimiz en güzel plajlardan biri.

WPT Yolculuğu ile Denizde WPT Arasındaki Fark Nedir? İşte Bilmeniz Gereken Her Şey

Denizde WPT nedir?

WPT Voyage ile karıştırılmaması gereken WPT at Sea, Scarlet Lady gemisindeki (ve yakında diğer Virgin Voyages olacak) gerçek bir poker odasıdır. Siz bunu okurken o poker odası şu anda açık denizlerde faaliyet gösteriyor.

WPT CEO’su Adam Pliska, geçen sezon Virgin Voyages’te cruise line pokerin büyüsüne tanık olduktan sonra hemen kalıcı bir fikstür kurmaya çalıştık dedi. Scarlet Lady, WPT poker deneyimini açık denizlere taşıyacak olan WPT at Sea için mükemmel bir konaklama yeri sağlıyor.

Odada profesyonel krupiyelerin görev yaptığı sekiz adet özel poker masası bulunmaktadır. Nakit oyunlar için komisyon, 10$‘a kadar makul bir %10’dur ve bu, diğer yolculuklardan çok daha düşüktür. Turnuvalara gelince, tipik bir yelkenli turunda giriş ücretleri 80 ila 320$ arasında değişiyor.

Yakın zamanda WPT at Sea, gelecekteki bir yelkenliye WPT ödül paketi kazandıran 240 $ katılımlı Ana Etkinlik düzenledi.

Oda, başlangıç ​​seviyesinden deneyimli profesyonellere kadar tüm deneyim seviyelerindeki oyunculara hitap etmektedir. İlki için, personel her yelkencilikle ilgili başlangıç ​​eğitim kursları düzenliyor ve 1:1 eğitim isteniyorsa bayiler de hizmet sunuyor.

WPT at Sea, geminin gittiği yere gider; bu, pokere gidenlerin aynı zamanda yeni ve heyecan verici destinasyonları deneyimleyeceği anlamına gelir. Gemi yanaştığında oda kapatılır, böylece denizciler gemiden inip her şeyi kontrol etmeye teşvik edilir. Ancak korkmayın, herkes tekrar oyuna dahil olduğunda kartların tekrar havaya çıkması uzun sürmez.

Denizde WPT hakkında bilmeniz gereken diğer şeyler:

WPT at Sea, 2024’ün sonuna kadar rezervasyon almaya başlıyor. Daha fazla bilgi edinmek veya gemi yolculuğunuz için rezervasyon yaptırmak için wptatsea.com adresini ziyaret edin.

PokerNews’deki WPT at Sea Poker Room incelemesine göz atın!

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

How to play okey online?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.22 Feb 2013

101 Okey nasıl arkadaş davet edilir?

Profilinizi App Store’da görüntülemek için Profili Göster’i tıklayın. Arkadaşlar’ı tıklayın. Öneriler’den bir arkadaş seçin veya Davet Et’i tıklayın. Davet Et’i tıkladıysanız Game Center’da arkadaş olarak davet etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını veya e-posta adresini girin.

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

🔥 🎰 101 Okey Oyna 🎵
🎼 Son Makaleler 🎯 🎺 faqs 🎰
🎪 blog 🥳