Endüstri İçerisindekiler: Deniz Poker Odası Müdürü Paul Prouty II'de WPT

Şimdiye kadar hiç şüphesiz World Poker Tour’u (WPT) ve 31 Mart-6 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ve 1.400 kabinli Valiant Lady adlı Virgin Voyages yolcu gemisinin tamamını devralacak olan WPT Yolculuğunu duymuşsunuzdur. 5.000 $ katılım ücreti, 1.000.000 $ GTD WPT Ana Etkinliği de dahil olmak üzere 1.5 milyon $ garantili altı günlük poker festivali.

WPT Yolculuğu öncesinde PokerNews, Industry Insiders serimizde Sea Poker Room’da WPT’nin birçok personelinin profilini çıkaracak. Bilmeyenler için, WPT at Sea, Virgin Voyages’deki gerçek poker odasıdır (şu anda Scarlet Lady yolcu gemisinde bulunmaktadır ancak yakında diğer gemilere de genişletilecektir).

Geçmişte yaptığımız profillerden bazıları:

Poker Bahar Tatiline Hazır mısınız? Adam Pliska WPT Yolculuğu Hakkında Konuşuyor

Paul Prouty II’yi Tanıyın

WPT at Sea’de oynamak için kendinizi Virgin Voyages’te bulursanız, son kırk yıldır Güney Florida’da yaşayan 47 yaşındaki Poker Odası Müdürü Paul Prouty II ile yollarınızın kesişmesi ihtimali yüksektir.

Üç yetişkin çocuğunu paylaştığı eşi Michele ile evli olan Prouty, daha önce CBS Sports için çalışmış ve fantezi sporlarının ana akım ve çevrimiçi hale getirilmesine yardımcı olmuştur.

Prouty PokerNews’e, çocukken babamla beş kartlı kart oyunu oynamaya başladığımı ve büyükannemin de poker ve diğer kart oyunlarıyla tanışmamı sürdürdüğünü söyledi. Ergenlik yaşlarımın sonlarından itibaren krupiyerlerin tercih ettiği karma bir oyun oynadım ve 18 yaşıma geldiğimde kart odalarında poker oynamaya başladım ve o zamandan beri hem canlı hem de çevrimiçi olarak düzenli olarak oynuyorum.

“Gemiye bindiğimizde gemiye, şirkete ve işe aşık olduk.”

2019’da Crescent School’da ticaret sertifikasını kazanmak için Las Vegas’a gitti, o yaz WSOP’de anlaşma yapmaya devam etti ve ardından kariyerine gezici satıcı olarak başladı.

Daha önce WPT, WSOP, WSOP Circuit, HPT, MSPT, Planet Hollywood, Venetian, Hard Rock ve Orleans’ın bayiliğini yaptım. Aynı zamanda yardım etkinliklerinde Turnuva Direktörlüğü de yapıyorum.

Peki bir yolcu gemisinde poker oynamaya nasıl başladı?

Prouty, Emily DeLaine sayesinde WPT at Sea’nin iş için bir son dakika fırsatı olduğunu açıkladı. Michele ve ben yolda iki ayı yeni bitirmiştik ve birkaç haftalığına evdeydik. Emily’nin iki bayiye ihtiyacı vardı ve biz de gezmeyi seviyoruz. Gemiye bindiğimizde gemiye, şirkete ve işe aşık olduk. Odayı düzenli olarak yönetecek birine ihtiyaçları vardı ve Michele ve ben teklifi kabul ettik ve ileriye dönük seyahat planımızı iptal ettik. Bu girişimin inanılmaz fırsatını ve potansiyelini görmek, pozisyonu kabul etmeyi ve şirketin büyüme ve başarısının bir parçası olmayı hiç düşünmeden yaptı.

Şöyle devam etti: Tanıştığımız ve etkileşimde bulunduğumuz denizciler, en çok sevdiğim kısım. Harika insanlarla tanıştık ve onların tatilinden keyif almalarına katkıda bulunabilmek çok tatmin edici. Ayrıca inanılmaz manzaralara, güzel tasarıma sahip bir poker odasında ve denizlerde seyreden bir gemide çalışabilme yeteneği hayat değiştiriyor.

Gemideki çoğu denizci gibi Prouty de lezzetli yemekler yemekten, performansları izlemekten ve balkonundaki hamakta stresten kurtulmaktan hoşlanıyor.

Favori limanlarım Macorix Rum turuna katılan Puerta Plata Dominik Cumhuriyeti. İnanılmaz insanlarla çok güzel bir ada ve Bimini, Bahamalar. Bimini’de Virgin Voyages Private Beach Club’ın tüm olanaklarından yararlanabilir veya adanın diğer ucundaki Radio Beach’i ziyaret ederek tüm yerel halkla vakit geçirebilirsiniz.

İnsanların WPT at Sea hakkında bilmesi gereken bir şey sorulduğunda Prouty hemen yanıt verdi: Tamamen nakitsiz durumdayız. Tüm ücretler ve ödemeler teknedeki hesabınız üzerinden yapılacaktır. Yanınızda nakit taşımaya gerek kalmadan içeri girip katılmak çok kolaydır.

Şunu ekledi: Harika bir tatil. Gemi, yemek ve eğlence hepsi harika ve mürettebat daha da iyi. Ve şimdiye kadar gördüğünüz en iyi poker deneyimine sahip olacaksınız. Pokerin elçileri olarak ve herkes için samimi ve eğlenceli bir atmosfer sağlayarak tüm beceri seviyelerine uyum sağlayabiliriz.

WPT Yolculuğu ile Denizde WPT Arasındaki Fark Nedir? İşte Bilmeniz Gereken Her Şey

Denizde WPT nedir?

WPT Voyage ile karıştırılmaması gereken WPT at Sea, Scarlet Lady gemisindeki (ve yakında diğer Virgin Voyages olacak) gerçek bir poker odasıdır. Siz bunu okurken o poker odası şu anda açık denizlerde faaliyet gösteriyor.

WPT CEO’su Adam Pliska, geçen sezon Virgin Voyages’te cruise line pokerin büyüsüne tanık olduktan sonra hemen kalıcı bir fikstür kurmaya çalıştık dedi. Scarlet Lady, WPT poker deneyimini açık denizlere taşıyacak olan WPT at Sea için mükemmel bir konaklama yeri sağlıyor.

Odada profesyonel krupiyelerin görev yaptığı sekiz adet özel poker masası bulunmaktadır. Nakit oyunlar için komisyon, 10$‘a kadar makul bir %10’dur ve bu, diğer yolculuklardan çok daha düşüktür. Turnuvalara gelince, tipik bir yelkenli turunda giriş ücretleri 80 ila 320$ arasında değişiyor.

Yakın zamanda WPT at Sea, gelecekteki bir yelkenliye WPT ödül paketi kazandıran 240 $ katılımlı Ana Etkinlik düzenledi.

Oda, başlangıç ​​seviyesinden deneyimli profesyonellere kadar tüm deneyim seviyelerindeki oyunculara hitap etmektedir. İlki için, personel her yelkencilikle ilgili başlangıç ​​eğitim kursları düzenliyor ve 1:1 eğitim isteniyorsa bayiler de hizmet sunuyor.

WPT at Sea, geminin gittiği yere gider; bu, pokere gidenlerin aynı zamanda yeni ve heyecan verici destinasyonları deneyimleyeceği anlamına gelir. Gemi yanaştığında oda kapatılır, böylece denizciler gemiden inip her şeyi kontrol etmeye teşvik edilir. Ancak korkmayın, herkes tekrar oyuna dahil olduğunda kartların tekrar havaya çıkması uzun sürmez.

Denizde WPT hakkında bilmeniz gereken diğer şeyler:

WPT at Sea, 2024’ün sonuna kadar rezervasyon almaya başlıyor. Daha fazla bilgi edinmek veya gemi yolculuğunuz için rezervasyon yaptırmak için wptatsea.com adresini ziyaret edin.

PokerNews’deki WPT at Sea Poker Room incelemesine göz atın!

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

WPT Global kimin sahipliğinde?

WPT Global kimin sahipliğinde? Haziran 2015’te, Dünya Poker Turu (WPT), bwin.party’nin şirketi Ourgame International Holdings Ltd.‘ye 35 milyon dolar nakit karşılığında sattığını duyurdu.

Okey 101 ücretli mi?

101 Yüzbir Okey 12+ Gerçek oyuncularla online oyun, üstelik REKLAMSIZ ve ÜCRETSİZ.

Okey 101 Plus ücretli mi?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür.

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

🔥 🎠 101 Okey Oyna 🎠
🎢 Son Makaleler 🎻 🎵 faqs 🌟
🥳 blog 🎵