Reality TV Yıldızı Princess Love, Las Vegas'taki Celebrity Poker Tour Invitational II'yi Kazandı

Las Vegas’taki PokerGO Stüdyosu, Perşembe günü düzinelerce ünlü, sporcu ve içerik oluşturucunun Sin’deki Super Bowl hafta sonu için mükemmel bir başlangıç ​​görevi gören bir poker gecesi için bir araya gelmesiyle ışıklar, kameralar ve açık bar içkilerinden oluşan bir gösteriye dönüştü. Şehir.

Celebrity Poker Tour Invitational II, 73 katılımcının yalnızca davetle girebildiği bir alandan oluşuyordu ve realite televizyon yıldızı Princess Love’ın 20.000 $ ve iki oymalı Baccarat kristal bardağının yanı sıra özel işlemeli bir şişe LOUIS XIII konyak kazanmak için zirveye çıktığı görüldü.

İkinci yıllık Celebrity Poker Tour Invitational’da yer alanlar arasında Perez Hilton ve Atlanta Falcons’un bekleri Keith Smith 10.000 $ ile ikinci sıraya düşmeden önce 5.000 $ karşılığında üçüncü olan Las Vegas fenomeni Tana Mongeau gibi ünlüler vardı.

Ünlü Poker Turu Davet II Sonuçları

Yer Oyuncu Ülke Ödül
1 Prenses Aşkı Amerika Birleşik Devletleri 20.000$
2 Keith Smith Amerika Birleşik Devletleri 10.000$
3 Tana Mongeau Amerika Birleşik Devletleri 5.000$
4 Laviska Shenault Amerika Birleşik Devletleri 3.500$
5 Trent “BookItWithTrent” Attyah Amerika Birleşik Devletleri 3.000$
6 Will Levis Amerika Birleşik Devletleri 2.500$
7 Aljamain Sterling Amerika Birleşik Devletleri 2.000$
8 Gordie Gronkowski Amerika Birleşik Devletleri 1.334$
9 Eric Hansen Kanadalı 1.333$
10 Eric Ebron Amerika Birleşik Devletleri 1.333$

Sporcular, Etkileyiciler ve Vlogger’lar Takas Kazanmaları

Devasa savunma uçları ve şık etkileyiciler stüdyo boyunca kurulan yarım düzine masada yerlerini alırken PokerGO Stüdyosu tıka basa dolu bir evdi.

Yayınlanan özellik masasında satranç kraliçesi Alexandra Botez, kendisini sosyal medya yıldızları Bryce Hall ve Steiny’nin arasında oturan Mongeau’nun karşısında oturuyordu.

Odanın diğer tarafında, Ethan “Rampage” Yau, NFL’den Calais Campbell, futbolcu Lauren Sesselmann ve çıkış yapan poker yıldızı Wolfgang Poker’in yer aldığı bir masanın yanında diğer poker vlogger’ı Brad Owen ile eşleşti.

PokerNews elektrikli davet etkinliği başlarken oradaydı ve bir milyon aboneye ulaşan ilk poker vlogger’ını yakaladı; bu vlogger, etkinliği “kendi alanında uzman kişilerle” buluşturmaktan heyecan duyduğunu söyledi.

Wolfgang Poker, “Ve hepimiz poker keçesi üzerinde bir araya geliyoruz” dedi, “bu yüzden eğlenceli bir zaman olacak.”

Bir başka sevilen poker YouTuber’ı Joey Ingram, gecenin başlamasından dolayı gecenin şenliklerine ev sahipliği yapmasına yardım ettiği kadar heyecanlıydı.

Ingram PokerNews’e “Herkes heyecanlandı, burada o kadar çok insan var ki” dedi. “Herkes heyecanlı, herkesin heyecanlandığı ve başlamaya hazır olduğu bir poker turnuvasında bunu çok nadir görürsünüz. Yani burada iyi bir enerji var.”

Wolfgang Poker’in Vlogging İmparatorluğu Hakkında Bilgiyi Okuyun!

Prensesin Aşkları Zirveye Çıkıyor

Etkinliğin en kalabalık masalarından birinde, kocası Ray J ile savunan şampiyon Qiyu “Nemo” Zhou’nun arasında oturan nihai şampiyon Love yer alıyordu. Aşk, satranç yıldızına ve aralarında Jose Canseco, Josie Canseco ve Gordie Gronkowski’nin de bulunduğu masadaki diğer isimlere karşı kendini korudu.

PokerGO güncellemelerine göre Yau, Wolfgang Poker ve Hall, davetli turnuvada ödenen on nokta ile para balonu etrafında elendi. Kısa bir süre sonra Love, floş ile çifte nakavt yaptı ve sonunda davetli zaferine giden yolda NFL oyuncusu Laviska Shenault’un üstün chip liderliğini aştı.

Realite yıldızının TV kişiliğinin sizi kandırmasına izin vermeyin, Aşk poker keçesinin üzerinde bir ezicidir. Geçtiğimiz Aralık ayında WPT Dünya Şampiyonası’nı 40. sırada tamamlayarak 270.404 $‘lık canlı kazancına 132.500 $ ekledi.

İkinci yıllık Celebrity Poker Invitational’da para kazanan diğer kişiler arasında Gronkowski (1.334$), Trent “BookItWithTrent” Attyah (5. - 3.000 $) ve Laviska Shenault (4. - 3.500 $) yer alıyor.

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

101 Okey Plus pcde oynanır mı?

500M + oyuncunun güvendiği Android Oyun Platformu, BlueStacks ile PC’de oynayın.2018/05/17

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

Okey 101 ücretli mi?

101 Yüzbir Okey 12+ Gerçek oyuncularla online oyun, üstelik REKLAMSIZ ve ÜCRETSİZ.

🔥 📹 101 Okey Oyna 🎡
👀 Son Makaleler 🎰 🎀 faqs 🎪
🎺 blog 🎶