TikTok Yıldızı Griffin Johnson Super Bowl Haftasında Ünlü Poker Turuna Hazırlanıyor

TikTok Yıldızı Griffin Johnson Super Bowl Haftasında Ünlü Poker Turuna Hazırlanıyor

Las Vegas yoğun bir Super Bowl hafta sonuna hazırlanıyor ve bunun bir kısmı da şehre birçok ünlünün gelmesi olacak. Bu özellikle 8 Şubat Perşembe günü Celebrity Poker Tour'un PokerGO Studio'da saat 18.00'de başlayacak canlı yayınla ikinci davetine ev sahipliği yaptığı zaman geçerli olacak. PASİFİK ZAMAN DİLİMİ.

4-5 saat sürmesi beklenen Celebrity Poker Tour Invitational II, oyuncuların 100.000 fişle başlattığı ve 15 dakikalık seviyelerin oynandığı, yalnızca 72 kişinin davet edildiği bir alan olacak. İlk dokuza girenlere toplam 50.000 ABD Doları tutarında para ödülü verilecek ve kazanan, 20.000 ABD Doları tutarında birincilik ödülünün sahibi olacak.

Etkinlik; Perez Hilton, Aljamain Sterling, Will Levis, Austin Ekeler, Bryce Hall, Marc D'Amelio, Pierson Wodzynski, Tana Mongeau ve birkaç düzine gibi ünlüler, profesyonel sporcular, içerik yaratıcıları ve iş dünyasının liderlerinden oluşacak. Daha.

Buna internet kişiliği ve komedi skeçleri, meydan okumaları ve ağır çekim tekniğindeki ustalığı sayesinde TikTok'ta üne kavuşan aktör Griffin Johnson da dahildir. Sway House'un eski üyesinin TikTok'ta 10,3 milyondan fazla takipçisi, X'te 1,7 milyon takipçisi, Instagram'da 3,1 milyon takipçisi ve YouTube'da yaklaşık bir milyon abonesi var.

Aktör Neil Patrick Harris, WPT Celebrity Poker Turnuvasında Acımasızca Cooler'ı Aldı

Griffin Johnson ile Soru-Cevap

PokerNews yakın zamanda Johnson ile sohbet ederek yaklaşan Celebrity Poker Tour Invitational II hakkındaki düşüncelerini aldı.

Johnson, bunun benim üçüncü kişisel oyunum olacağını itiraf etti. Aslında Celebrity Poker Tour'un sahibi Blake Wynn'den birlikte yaptığımız hazırlık oyunları sayesinde öğrendim ve bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Pokerist uygulamasını da indirdim ve o zamandan beri oynuyorum.

Şöyle devam etti: En sevdiğim kısım, çoğu kart oyununun tamamen şansa dayalı olması ve her ne kadar işin içinde şans olsa da arkasında çok fazla strateji, zeka ve düşünce var, bu yüzden onu benim için farklı kılan da bu. Mesela satranç ile Monopoly arasındaki farka benziyor.

O zamanlar katılmasa da Johnson, ünlü Sway House'ta bazı poker oyunlarının oynandığını paylaştı.

Evde mutlaka poker oynanmıştır. Bununla birlikte, her zaman bir maç olup olmadığını izlediğim için belirli hikayeleri hatırlamak benim için zor. Josh Richards'ın yanı sıra Bryce Hall'un da çok fazla poker oynadığını gördüm sanırım. Bryce'a karşı oynamayı ve iyi bir el kazanmayı çok isterim. Bu şekilde, onu geri kazanmaya çalıştığında, masadan kalkıp gideceğim için hiçbir şansım olmayacaktı!

Super Bowl'a gelince, Johnson büyük maçı sabırsızlıkla bekliyor, ancak Miami Dolphins ve Buffalo Bills'i desteklediği iki takım zaten Playoff çekişmesinden elenmiş durumda.

PokerNews CelebrityPoker Tour Invitational II için hazır olacak ve etkinlik boyunca sosyal medya hizmeti sunacak. Oradayken, Johnson'a yetişip tüm fişleri alıp alamayacağını görmek için mutlaka uğrayalım!

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.