Poker X Taraf Tutuyor: Matt Berkey Zorba mı Yoksa Sözlü Saldırılarında Haklı mı?

Poker X Taraf Tutuyor: Matt Berkey Zorba mı Yoksa Sözlü Saldırılarında Haklı mı?

İki şey açık: Matt Berkey poker oyunu konusunda tutkulu ve kendisini düzenli olarak akranlarıyla sosyal medyadaki ateşli savaşların içinde buluyor gibi görünüyor. Ancak Neden İçin Çöz kurucusunun X hakkındaki son eylemleri çok mu ileri gitti, yoksa çöpe attığı insanlar da aynı şeyi mi yaptı?

Buna karar vermek bize düşmez, bu yüzden bunun yerine poker X'e katılanların fikirlerini paylaşacağız ve sorunun cevabı evet ama aynı zamanda hayır gibi görünüyor.

Poker camiasının cevabına geçmeden önce, Berkey'in sosyal medyada biraz kızmasına neden olan olayların kısa bir özetini burada verelim: Berkey, poker koçluğu rakibi Jonathan Little'ı poker stratejisi nedeniyle eleştirdi.

Son aylarda birkaç kez PokerCoaching.com'u yöneten Little'ın peşine düştü. Daniel Negreanu daha sonra Little'ı savunmak ve Berkey'e saldırmak için devreye girdi ve ardından görünüşe bakılırsa poker X'teki herkesin taraf tutmasıyla her şey kontrolden çıktı.

Jonathan Little'ın PokerNews Strateji Makalelerine buradan göz atın!

Negreanu'nun Berkey'e Bazı Tavsiyeleri Var

Negreanu, PokerNews Stratejisine katkıda bulunan Little ile olan anlaşmazlığın nasıl çözüleceği konusunda Berkey'e bazı tavsiyelerde bulundu. Only Friends podcast sunucusunun Little'a "saygılı" davranması ve "Jonathan koçluk alanında inanılmaz derecede başarılı olduğu için kendi işinin gelişmesine yardımcı olabilecek bir köprü kurması" gerektiğini söyledi.

GGPoker elçisi daha sonra Berkey'in davranışını "bariz kıskançlık" olarak nitelendirdi ve Berkey'nin "poker koçluğu için neyin iyi neyin kötü olduğu konusunda otorite olacak konumda olmadığını" çünkü "özgeçmişi olmadığını" savundu.

Beklendiği gibi Berkey, X'in 550.000'den fazla takipçisi olan bir poker oyuncusunun yorumunu görmezden gelmeyecekti. Little'a yönelik eleştirilerini "Asla dilimi ısıran biri değilim, ama aynı zamanda birinin karakterine (hak etmeyen) saldıran biri de değilim" yazarak savundu ve ardından kişisel çekim yapmadığını açıkladı. Little'da, ancak zaman zaman mesajlarına katılmıyor.

Berkey, "Bu yalnızca Daniel'in zedelenmiş egosunun saldırısıdır" diye savunuyor.

Negreanu, Berkey'e saldırmakla yetinmedi. Berkey'nin arkadaşı ve Only Friends podcast sunucusu Landon Tice'e alaycı gibi görünen bir yanıt vererek, genç poker profesyonelini Berkey'den "kelepçelerden kurtulmaya" ve ondan biraz poker koçluğu almaya teşvik ederek yanıt verdi. Alex Foxen ve Chance Kornuth, Chip Lider Koçluğuna dahil olan en büyük iki isim.

Ancak henüz 20'li yaşlarının başında olan Tice'nin bazı etkileyici turnuva sonuçları var. The Hendon Mob'un kaydettiği yaklaşık 800.000 dolarlık nakit parayla kesinlikle mükemmel bir kariyere sahip olma yolunda ilerliyor.

Poker X'ten Karışık Çanta

Negreanu'nun kritik tweet'ini atmasının hemen ardından Poker X taraf tutmaya başladı. Pek çok kişi Berkey'i savundu, bazıları ise eleştiriye katıldı.

Poker yazarı Jennifer Newell şunu savundu: "Berkey iğneleme ve hakaret etme konusunda çok net. Hatalı olduğunda da bunu kabul ediyor. Öte yandan DN, polise başvurmaması gerektiğini iddia ettiği her şeyin polisi (Ve asla yanılmaz. Ona sorun)."

Patrick Leonard da Berkey'in savunmasına geldi ve Berkey'e yönelik "nefreti" "çok tuhaf" olarak nitelendirdi ve anlaşmazlıkla ilgili kısa bir videoda profesyonel poker arkadaşını zorba olarak görmediğini söyledi.

Ancak Berkey'in sosyal medya davranışlarını herkes takdir etmiyor. Bazıları onun biraz fazla ileri gittiğine inanıyor ve sadece Little'a olan saldırılarından bahsetmiyorlar.

"Bu sizin üslubunuz. 'Bunu 'Ben aynı fikirde değilim ve işte nedeni şu' gibi bir tavırla yapmıyorsunuz, bunu 'Bakın Jonathan ne kadar aptal, haydi onunla acımasızca dalga geçelim' şeklinde yapıyorsunuz. @1T_Poker, Berkey'e tweet attı.

"Ciddi misin? Jonathan'ın içeriği hakkında yaptığınız neredeyse her retweet, onu kötü veya aptal göstermeye çalışıyor gibi görünüyor. Bunu sahiplenin, özür dileyin ve sonra devam edebilirsiniz. Ama yine bu gönderi bile, sahiplenmeyi saptırmaya ve onu başka bir yere koymaya çalışıyor. başkası," @GamesNRoses85'in söylemesi gerekiyordu.

"Aslında bir zorba olduğun, sözlü bir yol seçtiğin ve bunun çirkin olduğu gerçeğini düşünmeye başlıyorum, tüm bu özelliklerin aynı zamanda narsist davranışa işaret ettiğini biliyormuşsun gibi geliyor. Ama yine de bu çizgiyi tutarlı bir şekilde görmüyorsan, al," @nycPokerBum Berkey'e yöneldi.

Şimdi Matt Berkey hakkında ne söyleyeceğinizi görelim. Sesinizi paylaşmak için aşağıdaki ankete oy verin.

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

Etiketler

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.