Poker İçin Harika Bir Gün: Keçe Barny Kayıkçısı Efsanesi EPT Ana Etkinlik Başlığına Giden Uzun Yolu Tamamladı

2024 PokerStars Avrupa Poker Turu Paris’te, duygusal Barny Boatman’ın Les Palais des Congres’te uzun zamandır beklenen EPT Ana Etkinliği unvanını kazanmasıyla poker efsanelerinden biri ayakta alkışlandı.

Usta oyuncu, 1.717 katılımlı yarışı geride bıraktı ve 2013 WCOOP Ana Etkinliği galibi David Kaufmann’ı hızlı bir teke tek karşılaşmada mağlup ederek 1.287.800 büyük ödülün yanı sıra kupayı da evine götürdü. 68 yaşındaki Boatman, aynı zamanda EPT Ana Etkinliğinin en yaşlı kazananı oldu ancak geçen hafta gösterildiği gibi, gösterilenden daha fazla genç silahlarla takılabiliyordu.

Kısa bir süre önce eğitim amaçlı bir aradan sonra keçeye geri dönen Kaufmann, çabaları karşılığında 804.750 topladı; podyumun sonuncusu Aleksejs Ponakovs ise 574.850 ile ödüllendirildi.

Boatman’ın vatandaşı Owen Dodd dördüncü olurken, geçen yılın ikincisi Peter Jorgne beşinci oldu. Üç kez Dünya Poker Turu şampiyonu Eric Afriat ilk altı sırada yer aldı.

2024 EPT Paris Final Tablosu Sonuçları

Yer Oyuncu Ülke Ödül
1 Barny Kayıkçı Birleşik Krallık 1.287.800
2 David Kaufman Almanya 804.750
3 Aleksejs Ponakovs Letonya 574.850
4 Owen Dodd Birleşik Krallık 442.150
5 Peter Jorgne İsveç 340.100
6 Eric Afrika Kanada 261.650
7 Ami Barer Kanada 201.250
8 Lorenzo Arduini İtalya 154.800

Barny Boatman Hikayeli Poker Kariyerini Düşünüyor

Kayıkçı Geleceğin Övgülerini Gözetliyor

Başlangıcından bu yana EPT’lerin vazgeçilmezi olan Boatman, 2011’de Sanremo’daki zaferi az farkla kaçırarak Ana Karşılaşma zaferine daha önce de yaklaşmıştı. Uzun süredir bu mesafeyi kat etme şansının onu geçtiğini düşünmüştü ama bildiğimiz gibi keçe üzerinde her şey olabilir.

Yeni şampiyon PokerNews’e şunları söyledi: “Benim bugün aldığım gibi kartlar alamıyorsanız, bu çok ama çok zor. Tabii ki turnuvalar kazandım ama bu kadar büyük bir şey olmadı ve bu inanılmaz bir şey.”

İki World Series of Poker bileziği ve artık EPT Ana Karşılaşma zaferini elinde bulunduran Boatman, artık pokerin ayrıcalıklı Triple Crown kulübüne katılmaktan bir WPT Ana Karşılaşma şampiyonluğu uzakta ve mirasının son kurdelesi olacağını düşündüğü bir şey bu.

“Tabii ki Triple Crown almak harika olurdu. Bunu kim istemez ki? Wynn’de oynamadığım WPT Dünya Şampiyonası’na gitmeyi çok isterim.”

“Bilirsin, oynayabildiğime dair bir nevi haklı olduğumu hissediyorum ve bunun bir tesadüf olmadığını kanıtlayıp tekrar yapmak istiyorum.”

Son Gün Aksiyonu

  1. günün ilerleyen saatlerinde karşılıklı söz alışverişinde bulunduktan ve sonraki seanslarda da devam eden yumruklaşmalardan sonra Afriat ve Boatman, oyun başladığında son karşılaşmalarını yaşadılar. Güne sayımların en altına yaklaşan Afriat, Q-T-T’de en üstteki çifti geride bıraktı ve yığınını göndererek yalnızca Kayıkçı’nın kovboylarıyla karşılaştı ve aralarındaki mini kavgayı kesin olarak çözdü.

Elenmesinin ardından PokerStars’a konuşan Afriat, kameraya Jorgne ve Dodd’un devam edip kazanmaları için yönlendirdiğini söyledi, ancak her iki oyuncu da Kanadalıyı hızlı bir şekilde ödeme masasına kadar takip etti.Jorgne’nin arka arkaya final masasındaki görünümü sona erdi as-dokuzunu Ponakov’un sekiz-yedi takımıyla düzelttikten sonra. Birkaç el sonra Dodd’un ördekleri, nehirde uzaydan bir as yakalayan Kaufmann tarafından yoluldu.

İlk mola geldiğinde Boatman, Kaufmann’ın çip liderliğini ele geçirmişti. Kaufmann’ın elini blöf yapmasının ardından Boatman, adaşına yakışır şekilde doldurdu ve büyükçe bir potu aldı. Ponakovs’a karşı floplamanın ardından tecrübeli oyuncunun destesine daha fazla fiş eklendi.

Eylem yeniden başladığında Kayıkçı kaldığı yerden devam etti ve gruptan biraz daha uzaklaştı. Her iki durumda da karşılığını veren Ponakov’lara iki kez daha ateş etti. Ponakovs, bir yarışı kazandıktan sonra Kayıkçı’yı ikiye katladıktan sonra fişlerini geri aldı ancak yeni elde ettiği servetin, bir sonraki elde en iyi çiftine karşı set kaybeden Kayıkçı’ya geri döndüğünü gördü. Başka bir kısa ralliye rağmen Letonyalı, ikinci aradan hemen sonra teke tek oyun kurmak için oyundan atıldı.

Kayıkçı, komuta liderliğiyle Kaufmann’ın işini hızla halletti. Nihai galip, ilerlemek için ilk eli indirdi ve dönüşte fişler girdikten sonra en iyi çifti Kaufmann’ın ikinci çiftine karşı en iyi durumda kaldıktan sonra bir sonraki anlaşmada onu bitirdi.

Son birkaç ayda pokerin karanlık yönleri ortaya çıktı ve çeşitli hile ve gerçek zamanlı yardım skandalları manşetlere taşındı. Dolayısıyla Işık Şehri’nin, hepimizin oynamayı sevdiği oyunun daha parlak yanını göstermek için ev sahipliği yapması çok uygun oldu.

Etiketler

İlgili Oyuncular

Bu Seride

FAQ

101 Okey nasıl arkadaş davet edilir?

Profilinizi App Store’da görüntülemek için Profili Göster’i tıklayın. Arkadaşlar’ı tıklayın. Öneriler’den bir arkadaş seçin veya Davet Et’i tıklayın. Davet Et’i tıkladıysanız Game Center’da arkadaş olarak davet etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını veya e-posta adresini girin.

How to play okey plus?

The objective is to collect sets of same-numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color, or pairs of identical tiles. In a winning hand, all 14 tiles consist of sets and runs, or seven pairs. Discard your final tile to the stack in the middle to claim your victory.

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

101 okey plus el nasıl açılır?

El açmak için en az 101 sayınız olmalıdır. El açmak için elinizde aynı numaralı değişik renklerden 3 veya 4 adet set (örnek olarak siyah 5, kırmızı 5 ve bir tane de mavi 5) veya aynı renklerden sıralı sayı seti (örnek olarak kırmızı 7,8,9) olmalıdır. Bir sette minimum 3 taş olmalıdır.

🔥 🌟 101 Okey Oyna 🎸
🎭 Son Makaleler 🎗️ 🎥 faqs 😚
🎡 blog 🎗️