888poker'in Card Strike Özelliğiyle 10.000$'a Kadar Ücretsiz Kazanın

888poker'in Card Strike Özelliğiyle 10.000$'a Kadar Ücretsiz Kazanın

888 poker hesabınıza giriş yaptığınızı, heyecan verici nakit oyun masalarına girdiğinizi ve aniden paranızda fazladan 10.000$'ın bulunduğunu fark ettiğinizi hayal edin. Bu hayallerin ürünü olabilir, ancak yeni Card Strike özelliği sayesinde bu hayaller yakında gerçeğe dönüşebilir.

Card Strike, 888poker'deki nakit oyun masaları etrafında dönen yeni bir özelliktir. Eğlence amaçlı, oyuncu dostu 888 nakit poker oyunlarından birine oturduğunuzda masanızın üst kısmında bir kart ızgarası göreceksiniz. Izgara, potansiyel olarak kazanabileceğiniz en büyük ödülü, Kart Vuruşu Tahtanızı oluşturan 16 rastgele kartı, tahtayı tamamlamak için kalan el sayısını ve on el oynadıktan sonra basabileceğiniz bir sıfırlama düğmesini gösterir.

Card Strike'ı bingo ile aynı şekilde düşünün; Card Strike panonuzdan kapalı kartlarınızdan biriyle eşleştiğinde bir kart çıkarırsınız. Card Strike tahtanızı tamamen doldurun ve "bingo!" diye bağırmak yerine. 10.000$'a varan rastgele nakit ödüllerin kapılabileceği Card Strike ödül çarkını var gücünüzle döndüreceksiniz! Hepsinin en iyisi? Card Strike ödüllerinin %100'ü 888poker'den geliyor; ilave bir tırmık söz konusu değildir!

Card Strike, 888poker'in Limitsiz Hold'em ve Pot-Limit Hold'em nakit oyun masalarında mevcuttur. Devam eden bu promosyon için FKÖ oynamak ileriye giden yol olabilir çünkü iki yerine dört kapalı kart alırsınız, böylece kapalı kartlarınızdan biriyle eşleşme şansınız iki katına çıkar! Texas Hold'em veya Omaha pokerini nasıl oynayacağınızı tazelemek istiyorsanız PokerNews kural sayfalarına göz atın.

2 Milyon Dolarlık XL Kış Serisi Aksiyonla Doluyor

Card Strike özelliği yalnızca nakit oyun masalarında mevcut olsa da, şu anda devam eden inanılmaz XL Kış Serisine kesinlikle göz atmaya değer. 888poker, son şampiyon belirlenmeden önce en az 2 milyon$ kazanılacağını garanti ediyor.

Heyecan verici turnuva serisi dün başladı ve 30 Ocak'a kadar devam edecek; 1 milyon dolar garantili Mystery Bounty Ana Etkinliği programın en önemli anları olacak.

En İyi 888poker Hoş Geldiniz Bonusunu Yakalayın

Şimdi 888poker'e katılmanın tam zamanı. Henüz yapmadıysanız PokerNews aracılığıyla 888poker'i indirmeyi ve ücretsiz hesabınızı oluşturmayı unutmayın.

Sitenin sunduğu tüm muhteşem hoş geldin bonusları hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki düğmeye tıklayarak 888poker incelememize göz atmayı unutmayın. Bilgiler güncel tutulur, böylece en iyi 888poker bonusunu ve tekliflerini bulacağınız garanti edilir.

Etiketler

İlgili Oda

İlgili Turnuvalar

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.