Thomas Santerne, 2024 PokerStars EPT Paris 50.000 Super High Roller Unvanını Aldı

2024PokerStars Avrupa Poker Turu (EPT) Paris 50.000 Super High Roller’i Fransız Thomas Santerne kazandı. EPT Paris programının en büyük giriş etkinliği, Paris’teki Le Palais des Congrsin’e dünyanın poker seçkinlerinden 51 katılımcıyı çekti. Bunlardan 13’ü bu kremalı diziye yeniden girdi.

3 saat süren teke tek düelloda ikinci Chris Brewer’ı mağlup eden Santerne, 2.916.480 ödül havuzunun 889.000’ini aldı. Santerne’in zaferi, onun ilk canlı Super High Roller turnuvası zaferidir. Geçen yıl bu etkinlikte şampiyonluğu elde eden Brewer, bu etkinlikte arka arkaya galibiyetler almak istiyordu.

Santerne kazandıktan sonra şunları söyledi: “İnanılmaz, çok fazla duygu hissediyorum, kazanmak çılgınca bir şampiyonluk. Tüm oyuncular iyi oynuyor, bu yüzden gerçekten harika bir duygu.” Bu galibiyetten sonra dinlenmeyecek; bir sonraki Triton durağına gitmeden önce “Ana Karşılaşmayı, 10k ve belki 25k’yi oynayacağım” dedi. Brewer’a teşekkür ederek, “O harika bir rakip ve ona karşı kazanmak çılgıncaydı” dedi.

EPT Paris 50.000 Süper Yüksek Bahis Sonuçları

Yer Oyuncu Ülke Ödül
1 Thomas Santerne Fransa 889.480
2 Chris Brewer Amerika Birleşik Devletleri 583.300
3 Pieter Aerts Belçika 422.900
4 Duco Ten Cenneti Hollanda 320.800
5 Markkos Ladev Estonya 247.900
6 Şirzat Hissou Almanya 189.600
7 Niklas Astedt İsveç 145.800
8 Stephen Chidwick Birleşik Krallık 116.700

3. Gün Oyna

Bugünkü final masasında ilk patlayan isim Sirzat Hissou oldu. Alman, kazancının bir kısmını bugün oynanan 25.000 NL Hold’em’e katılmak için kullanmaya karar verdi. Sahayı terk eden kişi, bu etkinlikte bugüne kadarki en büyük canlı parayı elde eden Markkos Ladev oldu. İnişli çıkışlı bir gün geçirdi ve bir noktada 35.000’e düştü. Sonunda yığınını 1.000.000’un üzerine çıkardı ancak Brewer tarafından yakalandı.

Daha sonra Paris’teki birikimine etkileyici bir para daha ekleyen kişi 10.200 Mystery Bounty kazananı Duco ten Haven oldu. Pieter Aerts üçüncü sırada yer aldı. Belçikalı oyuncu daha önce 2023 10.300 EPT Paris High Roller ve 2023 EPT Paris 3.000 Mystery Bounty ödüllerini nakde çevirmişti.

Teke Tek Oyun

Santerne ve Brewer, üç saatlik savaş boyunca çip liderliğini birçok kez ileri geri değiştirdiler. Gergin ve çetin bir mücadele olduğu ortaya çıkan olayda ikili, on dakika arayla yer değiştirdi.

Ancak şampiyonluğu kazanma yolunda dörtlü vuruş yapan Santerne’in günü olduğu ortaya çıktı. Brewer birçok noktada kısa destesini ikiye katlamak için flop öncesi beş all-in kazanmıştı, ancak Santerne sonunda prestijli kupayı kaldırmadan önce Amerikalıya karşı all-in kazanmayı başardı.

Her ne kadar bu turnuva bitmiş olsa da Paris’te hala daha birçok etkinlik gerçekleştirilecek. 2024PokerStars Avrupa Poker Turu (EPT) Paris’in devam eden haberleri için PokerNews‘ü takip etmeye devam edin.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

Bu Seride

FAQ

Okey 101 Plus ücretli mi?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür.

101 Okey Plus ücretsiz mi?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür. Uygulama içi ürünlerin fiyatları $0.99 ile $99.99 USD arasında değişir. · Okey Plus, Tavla Plus ve Çanak Okey Plus gibi eğlenceli birçok masa oyunun yaratıcısı Zynga tarafından geliştirilmiştir.

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

WPT Global'da nakit oyunlar oynayabilir misiniz?

WPT Global’da nakit oyunlar oynayabilir misiniz? Tek seferde üç No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, 5-Card Pot-Limit Omaha veya Short Deck masası oynayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamada üç turnuvaya kadar veya nakit oyunlar ve MTT’lerin kombinasyonunu oynayabilirsiniz.

WPT Global'ı Amerika Birleşik Devletleri'nde oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı Amerika Birleşik Devletleri’nde oynayabilir misiniz? WPT Global’da oynayamayan ülkeler hangileridir? Avustralya, Bulgaristan, Kolombiya, Curaçao, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, Meksika, Filipinler, Polonya, Portekiz, Rusya, İspanya, İsveç, İsviçre, Hollanda, Ukrayna, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri.

🔥 🎊 101 Okey Oyna 🎉
🎬 Son Makaleler 🎡 🎡 faqs 🎠
🎡 blog 🎻