The Muck: Poker Topluluğu 2024 WSOP Programında Neleri Seviyor ve Sevmiyor?

Geçtiğimiz hafta merakla beklenen 2024 Dünya Poker Serisi (WSOP) programı açıklandı ve sosyal medyada buna verilen en belirgin tepki, büyük ölçüde yeni heyecan verici turnuvalardan bazıları sayesinde olumlu oldu.

PokerNews’te, 25 Haziran’da Horseshoe ve Paris Las Vegas’ta başlayacak olan ilk 600$‘lık PokerNews Deepstack Şampiyonası Limitsiz Hold’em WSOP etkinliğini tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ancak merak uyandıran sadece biz değiliz.

The Muck’ın bu sayısında poker topluluğunun programa verdiği tepkiyi inceliyoruz. Bu konuda neyi seviyorlar? Bu konuda neyi sevmiyorlar? En önemlisi Allen Kessler memnun mu? Hadi bulalım!

2024 WSOP Programının tamamına buradan bakın!

Poker Topluluğu 2024 WSOP Programında Kapanıyor

Programın yayınlanması, en iyi profesyoneller de dahil olmak üzere çoğu poker hayranı tarafından iyi karşılandı. Birçoğu, World Series of Poker’de bir ilk olan, çift tahtalı bomba potu turnuvası gibi benzersiz yeni etkinlikler eklediği için WSOP’yi övdü. İşte X’te bulduğumuz bazı çekimler.

Programın iyi olduğunu şu şekilde biliyoruz: Kessler pek şikayet etmedi. Aslında onun ana şikayeti, WSOP’nin 99 bilezik etkinliğinde durmasıydı, ancak “Motorlu Testere”, “100’ün çok hoş bir çağrışımı olduğunu” savunuyor. Belki gelecek yıl, Allen.

“Aslında bu yıl WSOP’yi atlıyor olabilirim. Geçen yıl acımasızdı. Artık çok büyük. Çok fazla insan. Çok kaotik. Masaları kırmak, diğer odaya 20 dakikalık bir yürüyüş yapmak. 3 saatlik ödeme kuyrukları. Her geçen yıl daha az keyifli oluyor ,” diye yazdı @EquityTommy.

Yukarıdaki tweet tam olarak olumlu olmasa da çoğunluk tarafından bu görüş paylaşılmadı. Üç kez bilezik kazanan Chance Kornuth, kısa bir X videosunda program hakkındaki düşüncelerini özetledi.

Bart Hanson, 1.500 $‘lık çift tahta bomba potu etkinliği için heyecanını tweetledi, ancak biraz eleştiride bulundu: “Keşke bunu Hold’em ile kötüleştirmeselerdi.” Crush Live Poker’in kurucusu pot limitli Omaha’yı yalnızca bu etkinlikte tercih ediyor.

“WSOP takvimi harika görünüyor IMO. Bir sürü 2 bin - 3 bin dolarlık etkinlik ve bomba potaları olan bir etkinlik eklemek harika. Sonraki adım - tamamen NL bomba potlarından oluşan bir etkinlik. Flop öncesi hiçbir oyun yok. Kişisel olarak bunu çok isterim, " diye tweet attı bir poker profesyoneli ve Only Friends podcast ekibinin üyesi Matt Hunt.

“Kısa bir uykudan 41 numaralı etkinlik de dahil olmak üzere WSOP günlük programının en iyi haberleriyle uyanıyorum: 1.500$ Karışık Limitsiz Hold’em/Pot Limitli Omaha Çift Kartlı Bomba Potu. #WSOP hayal kırıklığına uğratmadı!” @MaliaAMeans yazdı.

Dylan Weisman, 2024 WSOP programını “doğrudan ateş” olarak nitelendirdi ve ikinci bileziğini kovalarken kendisi için “yoğun bir yaz” geçeceğinden “heyecanlı” olduğunu söyledi.

Programın genel değerlendirmesi, her seviyedeki oyuncular için çok sayıda etkinliğin olmasıydı.

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

Daniel Negreanu Bu Yıl Daha Hafif Bir WSOP Programı Planlıyor

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz?

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz? ClubWPT™ Diamond ve VIP seviye üyelik, gerçek nakit ve ödüller kazanma şansınızın olduğu poker turnuvaları sunar; bunlar arasında WPT® Ana Etkinlik koltuk paketleri ve çevrimiçi poker turnuvaları (nakit ödüllerle) ile heyecan verici sosyal kumarhaneler bulunmaktadır.

How to play okey plus?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

101 Okey Plus internetli mi?

The objective is to collect sets of same-numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color, or pairs of identical tiles. In a winning hand, all 14 tiles consist of sets and runs, or seven pairs. Discard your final tile to the stack in the middle to claim your victory.

101 okey plus nasıl indirilir?

Facebook’ta milyonların oynadığı internet’in en hızlı ve en seri 101 Okey oyunu olan 101 YüzBir Okey Plus ‘ın eğlenceli dünyasında arkadaşların yerlerini aldılar, şimdi sen de katıl ! - 4G, 3G, Edge veya Wi-Fi üzerinden online olarak, arkadaşlarınla veya Milyonlarca oyuncuya karşı oyna.

🔥 😚 101 Okey Oyna 🎥
🌟 Son Makaleler 🎺 💋 faqs 🎡
🎳 blog 🎡