Gelecek Haftanın 2. Yıllık Yardımseverlik Poker Serisi (CSOP) Ödüllerinin Adayları Açıklandı

Gelecek Haftanın 2. Yıllık Yardımseverlik Poker Serisi (CSOP) Ödüllerinin Adayları Açıklandı

Matt Stout tarafından 2014 yılında kurulan Charity Series of Poker (CSOP), 11. sezonuna giriyor ve üst üste ikinci yıl boyunca oyunculara, sponsorlara, personele ve gönüllülere saygılarını sunuyor. .

Yılın Etkinliği, Yılın Sunucusu, Mike Sexton Büyükelçi Ödülü, Daniel Negreanu Ekstra Çaba Ödülü ve daha fazlasını içeren çeşitli kategorilerden oluşan 2023 CSOP Ödülleri aracılığıyla onurlandırılacaklar.

CSOP'un 57. etkinliği olan CSOP Ödül Yemeği ve Turnuvası, 16 Ocak Salı günü Las Vegas'ta Via Brazil Steakhouse'da gerçekleşecek. Katılmak isteyenler Poker + Sessiz Açık Artırma + Akşam Yemeği için 300 $ karşılığında bilet satın alabilirken, poker oynamak istemeyenler yine de 150 $ karşılığında katılabilirler.

100 $'lık yeniden satın almalar ve eklentiler olacak ve final masası ve ödül ödüllerinin yanı sıra kazanan, 5.000 $ nakit parayla ayrılacak! Akşam yemeği 17.30'da başlayacak. Yerel saatle bu saatte ödüller verilecek ve yardım amaçlı poker turnuvası saat 19:00'da gerçekleşecek.

İşte tüm kategorilere ve adaylara bir bakış:

2. Yıllık (2023) CSOP Ödülü Adayları

*KategoriAday #1Aday #2Aday #3Aday #4*
Yılın ÇaylağıPolisler 4 Çocuklar CSOP 48Las Vegas Kurtarma Misyonu CSOP 49Yetenek Merkezi CSOP 53Vegas Altın Şövalyeler Mezunlar Derneği CSOP 54
Yılın Çıkış Yapan EtkinliğiPolisler 4 Çocuklar CSOP 48Aziz Jude CSOP 52Vegas Altın Şövalyeler Mezunlar Derneği CSOP 54Etkili Otizm Tedavisi için Aileler CSOP 55
Yılın GönüllüsüVictoria GeraciErin WebsterJoseph WillsAllen Glatts
Yılın SponsoruBar Poker AçıkSKC Grubu7Five Brewing CoLexicon Bankası
Yılın FotoğrafıFinal Masası Maskaralıkları (T-Shirt Lokantası)Kabinden Keçeye (QuickStyle Photography)Larry Frank'i (Tom Craig) OnurlandırmakYavru Köpek Sevgisi (Chris Wallace)
Daniel Negreanu Ekstra Çaba ÖdülüJoseph Wills ve Toni HitchcockStacy Watkins ve Russell RosenblumGretel ve Glenn McCroryErin Webster
Mike Sexton Büyükelçi ÖdülüJoe Ingram'ınJoseph WillsBrad GarrettMatt Savage
Yılın SunucusuJay RiveraJoe StapletonBrandon HahnMatt Savage
Yılın KazananıSt. Jude CSOP 52 (kazanan)
Halkın Seçimi Ödülü/Yılın EtkinliğiPMSA CSOP 48Aziz Jude CSOP 52VGKAA CSOP 54FEAT CSOP 55

2022 CSOP Ödülü Kazananlarının tamamını görmek için buraya tıklayın!

Sırada Ne Var?

Poker hayranları bir sonraki CSOP etkinliği için uzun süre beklemek zorunda kalmayacaklar çünkü 20 Ocak'ta Atlantic City, New Jersey'deki Borgata Hotel Casino & Spa'da St. Jude'un yararlanacağı Oranları Yenmek için Tarihi Kaydet'i duyurdular.

Etkinliğin giriş ücreti 225 dolar olup, sessiz müzayedeye erişim ve bir kokteyl saati de dahildir. 100$ karşılığında taraftarlar turnuvaya katılabiliyor ancak turnuvaya katılamıyor. Ödül havuzunun yarısının ödemelere, diğer yarısının ise hayır kurumlarına bağışlanacağı 225 dolarlık yeniden katılım olacak. Kayıt sonunda çip lideri kim olursa olsun, en çok yeniden giriş yapan oyuncu gibi bir bonus alacaktır.

Kokteyl saati 18.30'da başlayacak. Turnuva yerel saatle 20.00'de başlayacak.

Etiketler

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.