Odak Noktasında: Bir WPT Premier Buluşma Oyunu Fotoğraf Blogu

Odak Noktasında: Bir WPT Premier Buluşma Oyunu Fotoğraf Blogu

Dünya Poker Turu üst üste ikinci yıl için Wynn Las Vegas'ta WPT Dünya Şampiyonası başladı -las-vegas-season-2023/) Wynn Las Vegas'ta Premier Buluşma Oyununa ev sahipliği yaparak poker oyuncularına, meraklılara ve hayranlara pokerin en büyük efsanelerinden bazılarıyla oynama fırsatı sunuyor. Wynn'deki poker odasından gelen gürültüyü görmezden gelmek imkansızdı ve efsanevi fotoğrafçı Drew Amato, her muhteşem anı yakalamak için evdeydi.

Programda, Premier MUG'ın başlama saatinin sabah 9 olduğu oldukça açık bir şekilde belirtiliyordu ancak bu, inatçıların erkenden yer ayırtmalarına engel olmadı ve [sabah 8'de neredeyse 28 masanın tamamı doluydu](https:/ /www.worldpokertour.com/news/wpt-premier-meet-up-game-proves-twice-as-nice-in-year-two/)

In_Focus__A_WPT_Premier_Meet_Up_Game_Photo_BlogIn_Focus__A_WPT_Premier_Meet_Up_Game_Photo_Blog WPT Elçileri Andrew Neeme ve Brad Owen Meet'i oluşturup popüler hale getirdiler -Up Oyunu konsepti. Çift WPT'ye katıldığında bu, cennette yapılmış bir eşleşmeydi. Sevgiyle Vlogbabaları olarak anılan iki arkadaş bu konsepti yıllar önce hayal etmemiş olsaydı, Cuma günkü muhteşem katılım mümkün olmazdı.

Dünya Poker Turu'nun yüzlerinden biri olan WPT sunucusu Lynn Gilmartin, oradan ayrılırken kötü vuruşlar, çekiliş biletleri ve çak bir beşlik dağıtıyordu. Cuma günü masadan masaya.

WPT Premier MUG'un başlamasından sadece 24 saat önce, [Gus Hansen'in sahadaki poker süperstarları arasına ekleneceği duyuruldu](https://www.worldpokertour.com/news/wpt-legend-gus-hansen -yığılmış-ilk-buluşma-oyun-dizilişine/). 2002 yılında ilk Dünya Poker Turu etkinliğini kazanan Hansen aynı zamanda üç WPT şampiyonluğu kazanan ilk oyuncuydu. Sadece etkileyici özgeçmişini Premier MUG'a getirmekle kalmadı, aynı zamanda müthiş bir poker yüzünü de beraberinde getirdi.

Son altı buçuk yıldır, Tony Dunst, WPT final masalarındaki tüm aksiyonun çağrısını yapan WPT yorumcusuydu. Cuma günü aksiyonun içindeydi ve kişiliği ve pokere olan tutkusu tüm çıplaklığıyla sergilendi.

WPT Premier MUG'un kaçırılmaması gereken durumu hakkında herhangi bir şüphe olması durumunda, yılın bu zamanında gezegendeki en meşgul kişi olan adamın bunu başarmış olması, bu düşünceyi ortadan kaldırmalıdır. Noel Baba Cuma günü şehre geldi ve zaten kalabalık olan odaya neşeli bir enerji getirdi

Yaklaşık beş saat süren aksiyonun ardından tüm gözler, WPT Prime Şampiyonası'na beş koltuk ve 10.400 $'lık WPT Dünya Şampiyonası etkinliğine tek koltuk kazandıran çekilişe çevrildi. Sunao Kitahara büyük ödülü evine götürdü ve şimdi WPT Premier MUG macerasını 40 milyon dolarlık garantili ödül havuzundan pay alma şansına dönüştürüyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.