WPT Efsanesi Gus Hansen, Yığılmış Premier Buluşma Oyun Listesine Eklendi

WPT Efsanesi Gus Hansen, Yığılmış Premier Buluşma Oyun Listesine Eklendi

Muhteşem bir kış olacak.

World Poker Tour tarihinin en büyük oyuncularından biri ve WPT Şampiyonlar Kupası'na adını yazdıran ilk oyuncu, Gus Hansen Cuma günü, yakın arkadaşı Phil Ivey ile birlikte Premier Buluşma Oyununda oynamak için Wynn Las Vegas'ta olacak.

Dünya Poker Turu her zaman benim favorim olmuştur. Hansen, WPT'nin yıllar içinde poker kariyerim üzerinde büyük bir etkisi olduğunu söyledi. Premier MUG'a katılıp büyük WPT sahnesine bir kez daha geri döneceğim için çok heyecanlıyım.

Hansen, 2002 yılında Las Vegas'taki Bellagio'ya gelerek 146 oyunculu bir sahada koşarak ilk Dünya Poker Turu etkinliği olan Beş Elmaslı Dünya Poker Klasiğini kazanarak poker sahnesine çıktı. .worldpokertour.com/event/five-diamond-world-poker-classic-season-2002-2003/). Sekiz ay sonra, WPT aksiyonunun açılış sezonu hızla sona ererken Hansen, L.A. Poker Classic Commerce Casino'da.

Bu iki zafer, Hansen'in kariyerindeki ilk iki turnuva parasıydı ve 1 milyon dolardan fazla kazanca karşılık geliyordu. Keçedeki başarısı, agresif oyun tarzıyla birleşince ve onun sayesinde eski tavla şampiyonunu poker dünyasında yıldızlığa taşıdı. Daha sonra, 2004 yılında Hansen WPT PokerStars Karayip Macerası'i devirerek üç WPT şampiyonluğu kazanan ilk oyuncu oldu ve dünyanın en iyi oyuncularından biri olma statüsünü güçlendiriyor.

Hansen, Cuma sabahı Wynn Poker Odası'nda $1/$3 ve $2/$5 sokaklarında savaşan tek poker yıldızı olmayacak. Meet-Up Games'in OG'leri WPT Elçileri Brad Owen ve Andrew Neeme, hayranlarla buluşmak, onları selamlamak ve yenmek için hazır olacak ve onlara Vince Van Patten, Tony Dunst, Matt Savage ve WPT spikeri gibi WPT ailesinin üyeleri de katılacak. Lynn Gilmartin.

Onlara Todd Brunson, WPT Global Elçisi Ethan 'Rampage' Yau, Jamie Kerstetter, Angel Guillen, Caitlin Comeskey, Nikki Limo, Conrad Simpson, Ashley Sleeth ve Jaman Burton katılacak.

Wynn Las Vegas'taki WPT Dünya Şampiyonası'nda 10.400 $'lık bir koltuk kazanan ve büyükelçi olan şanslı bir oyuncunun ve bir avuç diğerinin koltuklarla birlikte ayrıldığı bu Buluşma Oyununda tehlikede olan tek şey masadaki nakit değil. 1.100$'lık WPT Prime Şampiyonası.

Premier Buluşma Oyunu sabah 9'dan akşam 13'e kadar oynanır. Cuma günü Wynn Las Vegas'ta.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.