Rayan Chamas'ın Aklında WPT SRNRPO Final Masasında Kurtuluş Var

Rayan Chamas'ın Aklında WPT SRNRPO Final Masasında Kurtuluş Var

2020'nin büyük bölümünde ve 2021'in başlarında Dünya Poker Turu unvanını kazanmanın tek yolu çevrimiçiydi. Bu süreçteki son etkinlik olan WPT Montreal Online, Ocak ortasında partypoker'da gerçekleşti ve teke tek oyuna gelindiğinde Rayan Chamas oldu. rayan-chamas/) Jack Hardcastle'a karşı şampiyonluk için ve 447.859 $.

O gün, Chamas WPT Ana Tur şampiyonluğunun bir puan gerisinde kaldı, ikincilikle yetinmek. Çarşamba günü, WPT Seminole Rock N Roll Poker Açık'ta altı kişilik final masasının bir parçası olarak ikinci kurtuluş şansını yakalayacak. Gözler elbette 752.500$'lık büyük ödülde, ancak Chama'nın hâlâ aklında kalan bir sonucun düzeltilmesi meselesi de var.

Chamas, ikinci bitirdikten sonra ekran adlarımdan birinin bu kez kelimenin tam anlamıyla WinWPT olduğunu söyledi. Bunun nedeni, 2021'de ikinci olduğumda gerçekten çok kötü oynamış olmam ve birçok hata yapmış olmamdı. Aslında birkaç kez yanlış tıkladım ve bunu asla unutmayacağım. Ben de kazanan adamla arkadaşım ve o sürekli beni iğnelemeye devam ediyor.

Chama'nın bu turnuvadaki koşusu ona göre bu ekşi tadı dengelemeye yönelik bir yol. WPT şampiyonu olmak için [beş zorlu yarışmacıdan daha uzun süre dayanması gerekecek](https://www.worldpokertour.com/news/meet-the-final-table-of-wpt-seminole-rock-n-roll-poker- open/), çevrimiçi öne çıkan ve çip lideri Istvan Briski, WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi [Darryll Fish](https://www.worldpokertour. com/player/darryll-fish/) ve eski tarz göze çarpan Fred Goldberg.

Chamas, bunun gerçekten zor bir final masası olduğunu söyledi. Sadece çok iyi değiller, aynı zamanda son derece farklı tarzlara sahipler. Çevrimiçi olarak en iyi oyunculardan birine sahipsiniz, şu anki chip lideriniz, ayrıca yıllar önce TV'de World Series ve WPT programlarında izlediğim bazı insanlar var. Aynı tarzda poker oynamıyorlar.

Her zaman ayarlama yapmanız ve ne düşündüklerini anlamanız gerekir. Çok eğlenceli bir final masası olacağını düşünüyorum.

Mali açıdan bu kadar büyük bir beklenmedik kazanç, Chamas'ın masada geçirdiği zorlu yılı da dengeleyebilir. Bir içerik oluşturucu ve çevrimiçi yayıncı olarak hayatında Chamas, 2023'te çevrimiçi ortamda zorlu bir düşüş yaşadı ve bu aksiyonun büyük bir kısmı tüm dünyanın görmesi için gerçekleşti.

Ekim ayı başında yayınlanan bir videoda, çevrimiçi kullanıcı adı Beriuzy ile tanınan Chamas, bir yandan güçlü bir yaşam dengesi bulmaya çalışırken bir yandan da nasıl güçlü bir yaşam dengesi bulmayı başardığını anlattı. kariyerinin en zorlu poker koşusundan kendini kurtar. Bu turnuvaya gelme kararı pekala durumun tamamen tersine döndüğü bir an olabilir.

Chamas, "Çok açık davrandım ve bu yıl çevrimiçi poker oynayarak yaklaşık 700 bin dolar kaybettim" dedi. Çoğunu yayınladım, böylece insanlar ben bahis yaparken koşuları ve hataları gerçekten görebildi. Ve asla pes etmedim.

Buraya sadece bu turnuva için geldim, diye devam etti Chamas. Kelimenin tam anlamıyla bunun için uçtum ve bu gece uçmam planlanmıştı. Ben inatçıyım ve poker turnuvalarında da böyle olmak zorundasın. Seni yenmesine izin veremezsin. Kazanmanın tek yolu asla pes etmemektir.

Çarşamba günkü final masasına gelen Chamas dördüncü sırada yer alıyor ancak Briski dışındaki herkesin kolayca ulaşabileceği bir yerde. Önünde olacakların ağırlığını hissediyor ve 4. Günde özellikle zorlu anları atlattıktan sonra Chamas, tek bir hamlede pek çok yanlışı düzeltmeye kararlı.

Chamas, "Şu anda gerçekten çok fazla kurtuluşum var" dedi. Gerçekten kazanmayı istiyorum.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.