labirentte ludo kim oynadı, labirentte ludo nedir

labirentte ludo kim oynadı, labirentte ludo nedir

MİNİ EPİKLER: LUDO

Gücü, büyüklüğü ve kalbi muazzam. Ludo arkadaşın olmak istiyor.

MINI EPIC ustalarımız Mauro Santini ve Jorgelina Yeme, Jim Henson'ın 80'lerin klasiklerini kutlamak için yaptıkları bir yolculukta, Labyrinth ve The Dark Crystal'den en sevdiğiniz karakter kadrosunu 3D olarak şekillendirdiler.

Ludo'nun EPIC gücü ve büyüklüğü yalnızca kendi kalbiyle kıyaslanabilir. Vinil sergi rafınızda neyin iyi ve doğru olduğunu hatırlatmak için Sarah ve Ludo'yu bir arada toplayın.

Mauro ve benim yaptığımız ilk şey oturup karakterin ruhunu gerçekten yakalayan bir konsept bulmak oluyor. Her pozun Mini Epic'in bireysel özelliklerine yönelik bir nostalji hissi ve sevgi uyandırmasını, film deneyiminizi artıracak bir düzeyde sizinle konuşmasını istiyoruz.

Ludo hızla genişleyen MINI EPICS ailemize katılıyor. Hepsini topla!

Lütfen dikkat: Görseller üretim öncesi prototipe aittir. Nihai ürün farklılık gösterebilir.

who_played_ludo_in_labyrinth__what_is_ludo_from_labyrinth

SÜPER STİLİZE VE ULTRA ETKİLEYİCİ

Bu minyatürleştirilmiş karakter kadrosu, Weta Workshop'un koleksiyon ekibi tarafından yaratıldı; sanatçılar, teknisyenler, zanaatkarlar ve yapımcılardan oluşan özel bir ekip, hepsi de çok sayıda kişiliği bir EPIC paketine ayırma şansının tadını çıkarıyor.

Sonuçlar kendileri için konuşuyor. O gözlerdeki o bilmiş ışıltının oraya kazara geldiğini düşünmedin, değil mi? Başınızı biraz sola doğru eğin ve sadece göz kırpabilirsiniz.

Sonsuza kadar koleksiyonluk. Tamamen sevimli. Bu küçük boyutlu figürlerin BÜYÜK kişilikleri var.

ludo labirenti Bilgileri Genişlet

Ludo, Sarah'nın Labirentte bir grup zalim goblinden kurtardığı Boynuzlu Canavardır. Ludo, Ron Mueck ve Rob Mills tarafından işletildi ve Ron Mueck tarafından seslendirildi.

Filmdeki Rol

Ludo'ya ilk kez Labirent'in ortasında bir grup goblin tarafından eziyet edilirken rastlanır; çaresizdir, baş aşağı asılmıştır ve bağlanmıştır. Goblinleri onlara taş atarak korkuttuktan sonra Sarah, Ludo'yu serbest bırakır ve onu sakinleştirdikten sonra, kardeşi Toby'yi kurtarma arayışında ona katılmasına izin verir.

Birlikte, kapılardan birinden loş, gizemli görünümlü bir ormana doğru geçen, konuşan iki kapı tokmağıyla karşılaşırlar. Sarah önden gidiyor ve Ludo onu takip ediyor. Sarah ne olduğunu görmeden Ludo ormandaki bir tuzak kapısından düşer ve arkadaşını tek başına ilerlemeye bırakır.

Ludo daha sonra Sarah ve Hoggle ile, Sarah'yı ormanda kaybettikten sonra dolaştığı The Bog of Eternal Stench'te tanışır. Grup birlikte, hiç kimsenin Bataklıktan uzaklaşan köprüyü geçemeyeceği konusunda ısrar ederek arkadaşlarına meydan okuyan erişte cesur şövalye Sör Didymus ile karşılaşır. Sör Didymus, Ludo ile savaşır ancak kısa sürede yenilir. Gücüyle Sör Didymus'u etkileyen Ludo, şövalyenin saygısını kazanır. Sör Didymus, Ludo'nun 'kardeşi' olmasını ve ikisinin yakın arkadaş olmasını ister.

Sarah, Sör Didymus'u, ekibinin köprüden geçmesine izin vermesi için ikna etmeyi başarır, ancak köprüyü geçerken altındaki köprü çöker ve tehlikeli bir şekilde bir ağaç dalına tutunarak Bataklığın üzerinde asılı kalır. Kayalar üzerinde gücü olan Ludo kükrer ve bataklıkta bir dizi büyük kaya yükselir ve Sarah bunları geçmek için basamak taşı olarak kullanır. Grubunun geri kalanı onu takip eder ve çok geçmeden herkes Bataklıktan kaçar.

Bir ormandan geçerken Ludo ve Sör Didymus önden giderken Sarah ve Hoggle geride kalır.

Sarah, Hoggle tarafından kendisine verilen zehirli şeftaliyle uyuşturulduktan sonra, Ludo ve Sör Didymus, Jareth'in kristallerinden birinin yanlarından geçerek Sarah'nın tuzağa düşürüldüğü büyülü balo salonunu göstermesini izlerken gösterilir.

Ludo ve Sör Didymus daha sonra Sarah The Junk Lady'den kaçtığında görülür ve onu sahte yatak odasının çökmekte olan enkazından çıkarmaya yardım ederler. Üç arkadaş birlikte, robot Humongous tarafından kapılarında durdurulana kadar Goblin Şehri'ne yaklaşırlar. Robotu geçemeyenler, yukarıdan aşağı atlayan ve onu devre dışı bırakan Hoggle tarafından kurtarılırlar.

Yeniden bir araya gelen Sarah'ın partisi, Jareth'in ordusuyla savaşacakları Goblin Şehri'ne doğru ilerler. Ludo'nun kaba gücü ve kayaları çağırma yeteneği, goblin askerlerini kolayca kenara iterek arkadaşlarının şehirde ilerlemesine olanak tanıdığı için değerli bir varlık olduğunu kanıtlıyor.

Sarah, Jareth'in Kalesi'ndeki arkadaşlarından ayrılarak Jareth'le tek başına yüzleşir, ancak filmin sonunda Ludo, Sarah'nın evindeki odasında zaferini kutladığı arkadaşları arasında yer alır.

Diğer Medyalarda Gösterimler

Yenilik

Romanlaştırmada Ludo'nun rolü biraz genişletildi, özellikle de filmde yer almayan bir sahnede. Sarah ve Ludo'nun iki kapı tokmağıyla karşılaştığı sahnenin roman versiyonunda, önce kulaklarında çınlayan tokmakla kapıdan geçerler. Kapı, gülen çiçekler ve yaratıklarla dolu bir ormana açılıyor ve Sarah içeri girip kahkahalara yenik düşerken Ludo daha temkinli davranıyor ve kapının yanında bekliyor. Ludo'nun Sarah'yı 'cesaret vermek için başını salladığı' ve onu da kahkahalarla ormanda mahsur kalmadan kaçmaya teşvik ettiği söyleniyor.

Labirent'e Dönüş

Ludo, Labirent'e Dönüş serisinin birinci ve dördüncü ciltlerinde kısaca yer alıyor. Birinci ciltte Ludo, Jareth'in tahttan çekildiğini duyurmak için düzenlediği büyük baloda Hoggle ve Sör Didymus ile birlikte görülüyor. Ludo, uzun bir ayrılığın ardından Sir Didymus ve Hoggle ile yeniden bir araya gelir ve hepsi sevgiyle kucaklaşır. Ludo, Toby'ye Sarah'nın nasıl olduğunu sorar ve Toby, Sarah'nın ona Labirent'te geçirdiği zamandan hiç bahsetmediğini söylediğinde gözle görülür bir hayal kırıklığına uğrar.

Dördüncü ciltte Ludo, Moppet ve arkadaşlarını Toby'nin onları kendi korumaları için tuzağa düşürdüğü yapıdan kurtarır ve onu parçalamak için kayaları çağırır. Ludo ve Hoggle, Moppet'i sıcak bir şekilde selamlıyor ve sanki eski bir dostmuş gibi ona sarılıyorlar. Ludo ve Hoggle, Moppet ve ekibine Sarah ve Jareth'e ulaşma yolculuklarının bir kısmında eşlik eder ve sonunda onları yalnız ilerlemeye bırakır.

Kişilik

Ludo nazik ve şefkatli bir yaratıktır ve içgüdüsel olarak Sarah'nın nezaketine karşılık verir ve onu 'arkadaşı' ilan eder. Sarah'yı tehlikedeyken Ebedi Koku Bataklığı'na düşmekten kurtarmak için taş çağırarak arkadaşlarının refahını önemsediği gösterilir.

Yetenekleri

Ludo'nun en göze çarpan gücü, kayaları çağırarak çağırma yeteneğidir; bu yeteneği, arkadaşlarına yardım etmek için birkaç kez kullanır.

Ludo ayrıca büyüklüğü ve yapısı nedeniyle Jareth'in ordusunun üstesinden kolayca gelebilen büyük bir fiziksel güce sahiptir.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.