Son Şampiyon Maria Ho 'Game of Gold'un 2. Sezonunda Kimle Karşılaşmak İstiyor?

Bir GGPoker ürünü olan Poker After Dark: Game of Gold sonbaharda poker camiasının konuştuğu bir konuydu ve heyecanla beklenen ikinci sezonuyla yakında geri dönecek. Gösteri ayrıntıları henüz yayınlanmadı ancak PokerNews 2. Sezon hakkındaki düşüncelerini almak için Cumartesi günü Leigh Steinberg Super Bowl Partisinde son şampiyon Maria Ho ile konuştu.

Geçtiğimiz hafta ikinci sezonun çekimlerine başlandığı yönünde haberler çıkmıştı. Bu, GGPoker’in yayınladığı 12 dakikalık Sezon 1 yeniden birleşme videosundan kaynaklandı, ancak sunucu Jeff Platt sadece şaka yapıyordu.

Ho, “İnsanların yanlış yorumladığını düşündüğüm bir şakaydı” dedi. “Fakat 2. Sezon kesinlikle gerçekleşecek, ancak bunda kimin yer alacağı, nerede çekileceği, bunların hepsi kim bilir.”

Game of Gold Sezon 2’de Kimler Yer Alacak?

Game of Gold kazanmak için geleneksel poker becerisinden daha fazlasını gerektiren, realite TV tabanlı bir poker programıdır. İlk sezonda Daniel Negreanu, Josh Arieh, Jason Koon, Fedor Holz ve Ho dahil olmak üzere oyunun en büyük yıldızlarının çoğu yarıştı.

Yeni karakter kadrosu henüz açıklanmadı, dolayısıyla kimin geri döneceği, kimin dönmeyeceği ve dönmeyenlerin yerine kimin geçeceği belli değil. Ancak son şampiyonun geri döneceğini varsaymak yanlış olmaz ve Koon’un yakın zamanda GGPoker elçiliği görevinden ayrıldığı göz önüne alındığında bu mümkün olmayacaktır. Ayrıca oyuncu kadrosunun Negreanu ve Holz gibi önde gelen GGPoker profesyonellerini de içermesi muhtemel. Bunun ötesinde, bunu herkes tahmin edebilir ama ilk Altın Oyunu kazananı kimin geri dönmesini istediğini söyledi.

“Açıkçası, ‘Orman Adamı’ çok komik Dan Cates onu geri getir. Belki bu sefer bunun için uyanık olur,” dedi savunma şampiyonu. “Kyna England’ı sevdim, bence Josh Arieh çok komik, Fedor Holz, tüm takımı istiyorum, hadi geri koşalım.”

  1. Sezonun bir parçası olarak hangi yeni oyunculara sahip olmaktan hoşlanacağı sorulduğunda ilk olarak Galfond’s, Farah ve Phil’i attı.

“Bence ilk sezonla ilgili en ilginç şeylerden biri, farklı türdeki oyuncuların, yani her seviyede deneyimli oyuncuların bir karışımı.”

Ho, “Bence tam olarak uyum sağlayacaklar” diye açıkladı. “Çok komikler ve pokerde gerçekten çok iyiler.”

Şampiyonluğu kazanarak 456.000 dolar kazanan Ho, “poker olmayan birkaç oyuncuyu” ve “ünlü tiplerini” daha fazla görmek istediğini söyledi.

“Bence ilk sezonla ilgili en ilginç şeylerden biri, farklı türdeki oyuncuların, yani her seviyede deneyimli oyuncuların bir karışımı. Ve bence bunu bir sonraki seviyeye taşımanın, ekstra ilgi ve çekicilik katmaya gerçekten yardımcı olacağını düşünüyorum. sadece onu daha genel kullanıma uygun hale getirin. Bence bunu daha da büyütebiliriz.”

İlk sezonu kazandıktan sonra Ho’nun bir sonraki sezona giren bir Super Bowl şampiyonu gibi sırtında bir hedef olacağına şüphe yok. Rakiplerini alt etmek için 2. Sezonda işleri biraz değiştirmesi gerekebileceğini itiraf ediyor.

“Keşke mikrofonu bırakabilseydim, ama gidip unvanımı savunmam gerekiyor, ama bunu yaptığımda elimde birkaç numara daha olacak” diye söz veriyor.

Maria Ho Game of Gold Sezon 2’de unvanını koruyacak mı? Gösteri başladığında hepimiz izleyip öğrenmemiz gerekecek.

Maria Ho İlk Sezonda Altın Oyununu Kazandı

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

Okey 101 nasıl oynanır?

101 okey ücretli mi?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

101 Yüzbir Okey 12+ Gerçek oyuncularla online oyun, üstelik REKLAMSIZ ve ÜCRETSİZ.

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT Global’de gerçek para kazanabilir misiniz? Evet, WPT Global’de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

🔥 👄 101 Okey Oyna 🌟
🎮 Son Makaleler 🎬 🔥 faqs 🎲
🔥 blog 😏