GGPoker UKPC Ana Etkinliğinin Kazananı Jack Solomon'un Kartlarında Bir Ev Var

GGPoker UKPC Ana Etkinliğinin Kazananı Jack Solomon'un Kartlarında Bir Ev Var

Jack Solomon, Dusk Till Dawn'da 2024 GGPoker Birleşik Krallık Şampiyonası Ana Karşılaşmasının şampiyonu oldu ve teke tek rakibi Yong Foo ile yapılan anlaşmanın ardından 96.130 puanı evine götürdü.

Anlaşma Solomon'un 80.130'u evine götürmesiyle sonuçlandı, ancak o burada durmaktan memnun değildi ve kalan 16.000'i riske atarak Foo'nun üst üste altılı galibiyetine karşı üst üste yedi yüksek galibiyet elde ettikten sonra kupayı aldı.

Solomon, 1.258 girişli alanı aştı ve 603.840 ödül havuzundan aslan payını alarak Skegness'ten gelen rayını coşkuya sürükledi.

Bu galibiyet Solomon'un HendonMob'unu kesinlikle güçlendirdi; daha önce kaydedilen tek sonucu Şubat 2023'te 431 $ karşılığında elde ettiği nakit kazançtı.

2024 560 UKPC Ana Etkinliği Final Tablosu Sonuçları

YerOyuncuÜlkeÖdül ()
1Jack SolomonBirleşik Krallık96,130*
2Yong FooBirleşik Krallık69,870*
3Jean-Emmanuel LhuillierBirleşik Krallık44.000
4Anthony BrownBirleşik Krallık30.640
5Sunil MistriBirleşik Krallık21.500
6Marc FogginBirleşik Krallık16.500
7Philip BakerBirleşik Krallık13.000
8Daniel GolderBirleşik Krallık10.500
9Tom MiddletonBirleşik Krallık8.500

*Teke tek anlaşmayı belirtir

Kazananın Tepkisi

PokerNews şampiyonla kısa bir konuşma yapmayı başardı; şampiyon "Biraz yorgun olsa da harika hissettiğini" ve unvanı aldığı için kesinlikle çok mutlu olduğunu doğruladı.

Kazançlarıyla ilgili bir planı olup olmadığı sorulduğunda ise "Muhtemelen bir eve gidecek" diyen Solomon ve ailesi, eşinin gözyaşları içinde telefonda konuştuğunu, zafere çok sevindiğini, kendisinin ise yapamayacağını ifade etti. sabah iki küçük çocuğuna söylemek için bekleyin.

Solomon ayrıca bugün kendisine destek olmak için Skegness, Lincolnshire'dan gelen demiryollarına da teşekkür ederek şunları söyledi: "Onlar kesinlikle çizgiyi aşmama yardımcı oldular."

3. Gün Eylemi

  1. Gün için sadece 22 oyuncu geri döndü ve Guy Taylor, Sunil Mistri'nin vezirlerine karşı klasik as-kral yarışını kaybettikten sonra ayrılan ilk oyuncu oldu.

Dominic Cugudda, Daniel Whitbread ve Florian Duta'nın final masası öncesinde kenara çekilmesiyle nakavtlar güne hızlı bir başlangıç ​​yaptı.

Solomon'un zafere koşusu, Tom Middleton'un aslarını nehir gibi bir floşla kırdığında gerçekten ivme kazanmaya başladı.

  1. Güne giren fiş lideri Chris Da Silva, asları aslara koştuktan sonra Solomon'a karşı büyük bir potu kaybettikten kısa bir süre sonra 11. sırada yer aldı ve final masası sonunda Scott Boyle, Anthony Brown'un aslarıyla karşılaştığında belirlendi.

Final masası başladığında Solomon çip lideri Brown'un hemen arkasındaydı ve bu oyuncular grubun geri kalanına göre makul bir öndeydi. Solomon onu dokuzluk bir floşla raylara gönderirken Middleton dokuzuncu sırada çıkan ilk kişi oldu.

İşte bu noktada Foo bir miktar ivme kazandı, Daniel Golder da cep onluklarına karşı yarışı kaybederken onu hızla sekizinci sırada takip etti.

Philip Baker daha sonra yedinci sırada ayrılmak için cebindeki onlukları Jean-Emmanuel Lhuillier'in cep kraliçelerine koştu.

Marc Foggin, Foo'nun Foggin'in onluklarına karşı tek kartlı as-yüksek floş atmasının ardından altıncı oldu. Solomon daha sonra beşinci sırada kısa desteli Mistri'yi nakavt etti.

Brown, Foo'nun cep aslarıyla karşılaştıktan sonra dördüncü sırada çıktı ve Solomon, Lhuillier'in vezir-yedi takımına karşı as-sekizli takımıyla Lhuillier'i üçüncü sırada tamamladı.

Oyuncular daha sonra yukarıda bahsedilen anlaşmayı kabul etti ve 3:1 fiş avantajıyla teke tek oyuna giren Solomon, kısa sürede Foo'yu geride bırakarak kupayı ve kalan 16.000'i aldı.

Etiketler

İlgili Oda

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.