Doyle Brunson Onurlandırıldı, WPT ve PokerStars 5. Yıllık Küresel Poker Ödüllerinde Büyük Kazandı

PokerGO Studio, Cumartesi gecesi Beşinci Yıllık Küresel Poker Ödülleri’nde World Poker Tour ve PokerStars’ın büyük zaferleri de dahil olmak üzere 29 ödül dağıtırken, pokerin en parlak yıldızları ve sektörün en büyük katkıda bulunanlarının bir karışımıydı.

Jeff Platt ve Drea Renee, endüstri ödüllerinin, hayranların tercihi kazananların ve uzun süredir arkadaşı olan Mori Eskandani tarafından kabul edilen merhum Doyle Brunson’a verilen Poker İkonu Ödülü de dahil olmak üzere özel ödüllerin dağıtıldığı törene öncülük etti. Brunson’a özel ödül sahibi olarak katılan, büyük poker etkinliklerinde kadınların temsilini artırma çabalarıyla tanınan Nadya Magnus’du.

PokerGO yayını, Bin Weng’in Yılın GPI Oyuncusu ödülünü alması ve Nick Pupillo’nun sezon boyu puan yarışının Orta Binbaşı ödülünü kazanmasıyla yılın en iyi performanslarına saygı duruşunda bulundu. Kristen Foxen da kazandı ve kadınlar puan yarışında zirvede yer alarak dördüncü kupasını kazandı. Isaac Haxton, PGT’de yılda dört galibiyet dahil olmak üzere 7 milyon doların üzerinde 14 nakit parayla Yılın PokerGO Tur Oyuncusu oldu.

Jans Arends, GPI Çıkış Yapan Oyuncu ödülünü kazanırken Casey Kastle, popüler veritabanı web sitesinde 50 farklı ülkede nakit para kazanan ilk oyuncu olarak Hendon Mob Ödülü’nü kazandı.

Büyük Turlar Hakim

World Poker Tour ve PokerStars’ın birçok ödül kazanması nedeniyle büyük poker turu için büyük bir yıldı. WPT, Prime serisi için En İyi Orta Büyük Devre/Tur ödülünü aldı ve WPT Başkanı Adam Pliska, En İyi Endüstri İnsanı ödülünü kazanmak için zorlu bir mücadeleyi yendi. WPT ayrıca WPT Dünya Şampiyonası final masasındaki performansı nedeniyle Dan Sepiols ödülüyle temsil edildi.

Bu arada, Atlantik’in diğer tarafında, Avrupa Poker Turu’nda patlayıcı bir büyümeye öncülük eden PokerStars Toby Stone, En İyi Turnuva Direktörü seçildi. Aynı şekilde PokerStars LIVE ekibi de En İyi Yayın ödülünü aldı. Ancak EPT Paris Ana Etkinliği tüm hafta sonu tüm hızıyla devam ettiğinden ikisi de ödülü kabul etmeye hazır değildi.

Geride kalmamak adına WSOP Ana Etkinliği En İyi Etkinlik ödülünü aldı ve En İyi Tek Başına Dizi Wynn Millions’a gitti.

İçerik Oluşturucular İçerik Ödüllerinde Çığır Açıyor

En İyi İçerik ve Kişilik kategorileri, pokerin geçen yılın en iyi yaratıcılarını ödüllendirdi ve Marle Spragg, En İyi X/Twitter Kişiliği ödülüyle öncülük etti. Spragg, yine de En İyi Kısa İçerik Oluşturucu ödülüne layık görülen Caitlin Comeskey’in de dahil olduğu kategoriyi geride bıraktı.

Greg Greg Goes All In Liow, Poker Kişiliği dalında Hayranların Seçimi ödülünü kazandı ve Ali Nejad, Platt, Nick Schulman ve Henry Kilbane’i yenerek En İyi Yayıncı ödülünü kazandı. En İyi Vlogger ödülü TheDrawingDeadVlog ve En İyi Medya İçeriği: Video ödülüyle PokerGO’nun Doyle Brunson Celebration of Life ödülüne layık görüldü; The Chip Race Poker Podcast ise En İyi Podcast ödülünü kazandı.

En İyi Yazılı İçerik ödülü, kumar efsanesini konu alan dikkat çekici serisinden David Hills The Tales of Billy Baxter: The Final Days of Stu Ungar‘a verilirken, Rachel Winter ise En İyi Medya İçeriği: Fotoğraf ödülünü Schulman’ın fotoğrafıyla kazandı. 2023 WSOP’tan. PokerNews‘in güçlü isimleri Matthew Berglund, Hayley Hochstetler ve Danny Maxwell’in Winter’a ilk dörtte katıldığı yığılmış bir kategoriydi.

Kazananların tam listesine aşağıdan göz atabilirsiniz:

5. Yıllık Küresel Poker Ödülü Kazananlar

Kategori Kazanan
GPI Yılın Poker Oyuncusu Bin Weng
GPI Yılın Kadın Oyuncusu Kristen Foxen
GPI Yılın Orta Majör Oyuncusu Nick Pupillo
PokerGO Turunda Yılın Oyuncusu Isaac Haxton
GPI Çıkış Yapan Oyuncu Jans Arends
En İyi Final Masası Performansı Daniel Sepiol - Wynn Las Vegas’ta WPT Dünya Şampiyonası
Hendon Mob Ödülü Casey Kalesi
Oyuncuların En Zorlu Rakibin Seçimi Stephen Chidwick
En İyi X/Twitter Kişiliği Marle Spragg
En İyi Yayıncı Bert Stevens
En İyi Vlogger Jaman Burton
En İyi Kısa İçerik Oluşturucu Caitlin Comeskey
En İyi Sektör İnsanı Adam Pliska - WPT
En İyi Turnuva Direktörü Toby Stone
En İyi Etkinlik WSOP Ana Etkinliği
En İyi Tek Başına Festival/Dizi Wynn Milyonlarca
En İyi Orta Büyüklük Turu/Pist WPT Başbakan
En İyi Yayıncı Ali Nejad
En İyi Podcast Çip Yarışı
En İyi Medya İçeriği: Yazılı David Hill - Billy Baxter’ın Hikayeleri: Stu Ungar’ın Son Günleri
En İyi Medya İçeriği: Video PokerGO - Doyle Brunson’un Yaşam Kutlaması
En İyi Medya İçeriği: Fotoğraf Rachel Kış
Hayranların Seçimi: Poker Kişiliği Greg “Greg Hepsi Bir Arada” Liow
Hayranların Seçimi: En İyi El Triton Poker Serisi Londra’da TÜM ZAMANLARIN Flop Öncesi En Çılgın Aksiyonu
Hayranların Seçimi: En İyi Kupa Asya Poker Turu Taipei Aslan Ödülü
Hayranların Seçimi: En İyi Canlı Yayın Prodüksiyonu PokerStars Canlı
GPI Liyakat Ödülü Altın Oyunu - GGPoker
Poker Simgesi Doyle Brunson
Hayırsever/Topluluk Girişimi Nadya Magnus

Etiketler

FAQ

101 Okey Online mı?

101 Okey Plus, Zynga oyun şirketinin sunduğu, milyonlarca kullanıcıya sahip bir online okey oyunudur.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

101 Okey Plus ücretsiz mi?

1.000.000’dan fazla oyuncusu ile Türkiye’nin Favori Okey Platformunda en zevkli ve en seri Okey Plus keyfine hazır mısın, hem de ÜCRETSİZ!

How to play okey online?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

WPT Global kimin sahipliğinde?

WPT Global kimin sahipliğinde? Haziran 2015’te, Dünya Poker Turu (WPT), bwin.party’nin şirketi Ourgame International Holdings Ltd.‘ye 35 milyon dolar nakit karşılığında sattığını duyurdu.

🔥 🎭 101 Okey Oyna 🎰
🎥 Son Makaleler 🌟 🎰 faqs 🎁
🎳 blog 🎧