Steven Jones'un Tüm Başarısı İçin Küçük Bir Palyaço Uzun Bir Yol Sağlayabilir

Steven Jones'un Tüm Başarısı İçin Küçük Bir Palyaço Uzun Bir Yol Sağlayabilir

Temmuz ayında, Steven Jones10.034 oyuncudan oluşan rekor kıran bir sahadan geçti / three-players-left-in-battle-for-2023-wsop-main-event-title-12-1m/) 2023 Dünya Poker Serisi Ana Etkinliğinde ve sonunda [Daniel Weinman'ın ardından ikinci oldu](https:/ /www.worldpokertour.com/news/wsop-main-champ-daniel-weinman-won-with-some-help-from-his-friends/).

Yılda bir kez bu büyüklükte bir canlı sahada oynamak görünüşe göre Jones için yeterli değildi, bu yüzden tekrar yapmaya karar verdi. Tüm zamanların en büyük canlı 1.000 $ katılımlı turnuvası olan 2023 WPT Prime Şampiyonası'nda Jones, 10.500'den fazla oyuncuyu geride bırakarak 10. sıraya yükseldi.

Jones, turnuvanın 3. Günü boyunca yayında öne çıkan oyunculardan biriydi ve ciddi, yüksek riskli aksiyona bir anlık saçmalık katmak için ilgi odağı olmaya biraz daha zaman ayırdı. For_All_of_Steven_Jones__Success__A_Little_Clowning_Can_Go_a_Long_Way ile ittikten sonra For_All_of_Steven_Jones__Success__A_Little_Clowning_Can_Go_a_Long_Way kör bir çalma üzerine Jones başını ellerinin arasına aldı. Tekrar ortaya çıktığında palyaço burnu takıyordu.

Daha da çılgın olanı, Jones'un rakibinin daha iyi bir el çekmesini sağladığı için hilenin gerçekten işe yaramasıydı. Ve görünüşe göre bu, poker kariyerinde masada palyaço gösterisi yaptığı ilk sefer değildi.

Jones, bunu iki yıl önce olduğu gibi WSOP'taki Milly Maker'da patlattım, dedi. Ve bana palyaçolardan nefret ettiğini söylediği için bu adamı gerçekten iptal ettirdim. Süper hafifliği iptal etti ve ben tam bir dublör aldım. O zamandan beri sırt çantamdaydı ve unuttum.

Ara verdik ve arkadaşım bana bu şansın bende olduğunu hatırlattı ve ben de "Evet, yayına başladığımızda kesinlikle çıkaracağım" dedim.

Bu kadar yüksek bahisli bu kadar çok oyuncuyu atlatmak için Jones'un neler yaptığını saklamayı seven birçok oyuncu var.

İyi hissettiriyor, dedi Jones. Sadece iyi poker oynuyorum. Bu büyük alanlarda ne var bilmiyorum, bir şekilde derinlere koşuyorum, sadece anda olmaya çalışarak hayatta kalmaya çalışıyorum.

Jones, WPT Prime Şampiyonası'nın 3. gününün sonunda üç ellik zorlu bir seride grubun ortasından 10. sıraya yükseldiği için palyaço burnunu patlatmak için bir sonraki şansını beklemek zorunda kalacak. Belki Çarşamba günü WPT Dünya Şampiyonası'nın 1B Günü'nde oynamayı planladığı zaman gelebilir.

10'uncu için 135.850 dolar, 2023 WPT Prime Şampiyonunun alacağı 1.386.280 dolar kadar hoş olmasa da, Jones'un bu yılın başında kazandığı 6,5 milyon doları hâlâ elinde tutuyor.

Arizona merkezli emlakçı, 30'lu yaşlarının ortasında hayatın tadını çıkarıyor ve günlük hayatı çok fazla değişmese de, WSOP Ana Etkinliğinde hayatını değiştiren böylesine bir koşunun getirilerinden keyif aldığını söyledi.

Kesinlikle yaptığım şeylerin aynısını yapıyordum, ancak bunun bana finansal olarak çok daha fazla özgürlük verdiğini açıkça söyledi Jones. Emlakçılığı son derece zahmetli bir şekilde yapmak zordu, ama benim çalışanlarım ve müşterilerim var, bu yüzden bunu biraz yapıyorum ve çok daha fazla poker oynuyorum.

Daha fazla mülk satın aldım ve bir araba satın aldım. Hayat güzeldi. Seyahat ediyorum ve para kazandığınızda yapmanız gereken her şeyi yapıyorum, değil mi?

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.