Daniel Negreanu Daha Hafif Bir WSOP Programı ve Dinlenmek İçin Daha Fazla Zaman Planlıyor

Daniel Negreanu, 2024 turnuva planları doğrultusunda yaz programını açıkladı ve kendisine son yıllara göre daha fazla izin günü bırakıyor.

World Series of Poker’de (WSOP) iki yıl boyunca toplam yaklaşık 2 milyon dolarlık önemli kayıpların ardından, GGPoker elçisi bu yıl yükü hafifletmeyi planlıyor. Cuma günü, 99 altın bilezik etkinliğini içeren 2024 WSOP programı poker topluluğunun beğenisine sunuldu.

Düzenli olarak 60 veya daha fazla etkinlikte yer alan Negreanu, bu yaz *yalnızca* yaklaşık 45 etkinlikte oynayacak.

2024 WSOP programını görmek için buraya tıklayın!

Yeni Yıl, Daha İyi Sonuçlar?

Poker Hall of Fame, geçici WSOP programını X’te yayınladı ancak bu kesin bir şey değil. PokerNews’e, kendisini Yılın Oyuncusu sıralamasında üst sıralarda bulması halinde oynanan turnuva sayısını artırma şansının olduğunu söyledi. Ancak odak noktasının uyku olacağını, yorulduğunda bazı etkinlikleri atlayabildiğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda Negreanu, YouTube’da günlük WSOP vlog’ları yayınlıyordu. Takipçileri onun son iki yazdaki kötü koşularına ilk elden tanık oldu, ancak bu yıl dinlenmeye daha fazla odaklanılmasıyla bu durum değişebilir.

Altı kez Dünya Poker Serisi bileziği kazananı, WSOP sırasında yalnızca daha hafif bir turnuva programına bağlı kalmıyor. Bu yılın başlarında, canlı poker turnuvalarında 2,2 milyon dolardan fazla kaybettiği bir yılın ardından yapmayı planladığı bazı değişiklikleri açıklayan bir video yayınladı. Ana değişikliklerden biri oynadığı etkinlik miktarını sınırlamak, böylece oynarken daha dikkatli ve odaklanmış olmasını sağlamak.

Oynadığı etkinlik sayısını sınırlayarak WSOP Yılın Oyuncusu için yarışmanın o kadar kolay olmayacağını kabul ediyor. Ancak yukarıda bahsedilen videoda, 2004 ve 2013’te kazandığı ve WSOP, Robert Campbell’ın gerçek kazanan.

Şu ana kadar Negreanu’nun değişiklikleri işe yarıyor gibi görünüyor. Videonun Ocak ayında yayınlanmasından iki gün sonra, 218.400 $ karşılığında bir PokerGO Turu etkinliği kazandı ve 2023’teki kayıplarının %10’unu azalttı. Aynı ay içinde, üç final masasına katılım da dahil olmak üzere beş yüksek bahisli etkinlikte para kazandı.

Yeni yıl, yeni “DNeg’ler?” Şu ana kadar öyle görünüyor ve tüm yılın en prestijli serisi olan World Series of Poker’de onun 2024 stratejisinin ne kadar etkili olduğunu göreceğiz. Son 20 yılda WSOP’ta çoğu yıl en iyi performans gösterenler arasında yer alan Negreanu, 2013’ten bu yana bilezik kazanmadı ve 2008’den beri Las Vegas’ta da kazanmadı. Son bileziğinden bu yana koşucuyu bitirdi. beş kat arttı.

Negreanu’nun geçici 2024 WSOP programında 1.500 dolardan düşük fiyatlı herhangi bir etkinlik yer almıyor. Oynamayı planladığı turnuvaların çoğu, 10.000$‘lık katılımlı etkinlikler, altı haneli katılımlı iki turnuva (100.000$ ve 250.000$) ve tabii ki prestijli 50.000$‘lık Poker Oyuncuları Şampiyonası dahil olmak üzere yüksek katılımlı etkinliklerdir.

Bu ankete katılmak için buraya tıklayın.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

FAQ

WPT'yi nerede oynayabilirim?

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

101 Okey Plus nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

What is 101 okey?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz. Oyun arkadaşlığı Facebook arkadaşlığı demek değildir.2024/05/01

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

🔥 🎭 101 Okey Oyna 🎪
🥳 Son Makaleler 👀 🎧 faqs 🎗️
🎮 blog 🎈