Beyonc, Super Bowl Sırasında Poker Temalı Texas Hold 'Em Parçasını Yayınladı

Beyonc, yılın en büyük reklam gününde, pop kraliçesinin on milyonlarca dinleyicisinin bir kısmının aynı adı taşıyan kart oyunu hakkında konuştuğuna şüphe olmayan yeni bir parça olan “Texas Hold ‘Em"i açıklayıp piyasaya sürdüğünde, poker ana akımdan büyük ses getirdi. .

Dünyanın en popüler ve ikonik müzisyenlerinden biri olan Beyonc, Kansas City Chiefs’in San Francisco 49ers’ı uzatmada mağlup ettiği Las Vegas’taki ilk Super Bowl sırasında yayınlanan Verizon reklamında yeni poker temalı single’ının tanıtımını yaptı. çağlar boyunca oynanan bir oyunda.

Beyonc, şarkıyı ve “16 araba” başlıklı başka bir şarkıyı tanıttıktan kısa bir süre sonra, Spotify ve YouTube gibi diğer platformlara çıkmadan önce her iki parçayı da Tidal’da yayınladı.

Sean Perry 1,1 Milyon Dolarlık Super Bowl Bahisini Kaybetti

Beyonc’un Yeni Teklisinde Poker Referansları

“Texas Hold ‘Em” başlıklı bir şarkı yayınlayan birinden beklenebileceği gibi Beyonc, parçaları yayınlarken bazı poker referansları ve imalarda bulundu.

Beyonc’un Instagram hesabında yayınlanan bir dakikalık videoda, üzerinde “HOLD ‘EM” yazan Teksas makyaj plakasıyla tozlu bir yolda ilerleyen bir taksi görülüyor. Bu arada single’ın kapak resminde Beyonc’un metalik bir kalp taktığı görülüyor; bu da şüphesiz bir kart destesindeki dört takımdan birine gönderme yapıyor.

Beyonc ayrıca yeni parçanın nakarat sözlerinde pokere değiniyor: “Burası Teksas değil, onları tutamayız. O halde kartlarınızı yere koyun.”

Beyonc, pokerden ilham alan ilk müzik yıldızı değil. Lady Gaga’nın 2008’deki hit şarkısı “Poker Face” yalnızca YouTube’da 1,2 milyardan fazla izlenme sayısına sahip ama en büyüklerden biri. Destiny’s Child mezunu, Spotify’da dünyanın en çok dinlenen 50. sanatçısıdır ve pop ve R&B müziğinin kraliçelerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Beyonc ayrıca 2022 tarihli albümü Renaissance‘ın devamı olan Act II adlı yeni albümünün 29 Mart’ta yayınlanacağını da duyurdu.

Beyonc’un, biraz poker meraklısı olduğu bilinen A listesindeki müzisyen Jay-Z ile ünlü bir evliliği var.

Texas Hold’em’i Nasıl Oynayacağınızı Öğrenin!

Etiketler

FAQ

101 internetsiz oynanır mı?

Efsane oyun 101 Yüzbir Okey! Üstelik internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadan. Oynadığınız en hızlı ve en eğlenceli 101 OKEY oyunu olması da garanti. Oyunumuzu mutlaka deneyin. Zorlu rakipler, keyifli anlar sizleri bekliyor.

How to play okey plus?

The objective is to collect sets of same-numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color, or pairs of identical tiles. In a winning hand, all 14 tiles consist of sets and runs, or seven pairs. Discard your final tile to the stack in the middle to claim your victory.

101 Okey Plus pcde oynanır mı?

500M + oyuncunun güvendiği Android Oyun Platformu, BlueStacks ile PC’de oynayın.2018/05/17

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

How to play okey online?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

🔥 🎊 101 Okey Oyna 🎲
🎲 Son Makaleler 👀 🔥 faqs 😉
💋 blog 🎀