The Lodge in Texas, Lucky Poker Oyuncusuna 100 Bin Dolar Ödül Verdi

The Lodge in Texas, Lucky Poker Oyuncusuna 100 Bin Dolar Ödül Verdi

Teksas'taki The Lodge Card Club'da şanslı bir poker oyuncusuna büyük bir ödül kazandırmak için kötü bir ikramiye kazanmanıza gerek yoktu. Tek gereken rastgele bir çizimdi.

Andrew Neeme, Brad Owen ve Doug Polk'un ortak sahibi olduğu poker kulübü, geçen ay yerel bir kart odasında görebileceğiniz en iyi promosyonlardan birine ev sahipliği yaptı. Aralık ayında her gün, poker odasında saatlik rastgele koltuk çekilişi yapılıyordu.

Poker Promosyonu Kazananı

Ay boyunca yerleri çağrılanlar daha sonra yıl sonu çekilişine tabi tutuldu. O çizimi kazanmanın ödülü mü? 100.000$'lık hoş bir nakit para, yakalanamayan bir para. Ayrıca kulübe yıllık üyelik gibi bazı ek teselli ödülleri de vardı. Ancak en büyük skoru şanslı bir kişi kazandı; o da Austin bölgesinde yerel bir oyuncu olan Thuynga "Tee" Nguyen'di.

Diğer on kişi nakit olarak 500 dolar kazandı ve çekilişi kazanan diğer 10 kişi de bir yıl boyunca kulübe üye oldu. Bilmeyenler için, Teksas'taki katı kumar karşıtı yasalar nedeniyle, Lone Star Eyaletindeki poker odaları, geleneksel fiziksel kart odaları yerine sosyal kulüpler olarak faaliyet göstermektedir. Yasa dışı olan komisyon toplamak yerine üyelik ve günlük/saatlik koltuk ücreti üzerinden para kazanıyorlar.

Çekiliş yılbaşında yapıldı ve Nguyen iki gün sonra Lodge'un canlı yayınında yarışıyordu. Başlangıçta 1$/$3 limitsiz hold'em nakit oyununda 500$'a satın aldı ve kameralar durduğunda yaklaşık 670$'lık bir kayıp yaşadı.

Yine de onun için o kadar da kötü değildi. Sadece büyük bir ikramiye kazanmakla kalmadı, aynı zamanda yayında birkaç güzel oyun da yaptı. Örneğin, iki elmaslı bir tahta üzerinde AJ ile her şey yolunda, bir cep çiftini 600 dolarlık potu katlamaya ve teslim etmeye zorlayın. Ancak 4QA7'nin tahtasında QQ'ya karşı 97 ile başka bir elinde biraz daha soğukla ​​karşılaştı. Daha da kötüsü, nehir 9'du ve Nguyen'e Anthony'nin setine karşı iki çift üstünlük sağladı. Kötü haberi öğrenmek için nehirdeki 200 dolarlık bahsi iptal etti.

Lodge, Teksas'ta turnuva pokeri için en iyi yerlerden biri haline geldi ve ufukta ucuz ve ilgi çekici bir etkinlik var. 11-22 Ocak tarihleri ​​arasında Austin bölgesindeki poker kulübü, 400.000$ garantili ödül havuzuyla birlikte 200$ katılımlı Mini Canavar Turnuvasına ev sahipliği yapacak. Birinci olan en az 100.000$ ödeyecek ve 24 başlangıç ​​uçuşu planlanmış durumda.

Etiketler

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.