Joe Cada'nın Karısı Onu WPT Dünya Şampiyonasına Geri Dönmeye Çağırdı

Joe Cada'nın Karısı Onu WPT Dünya Şampiyonasına Geri Dönmeye Çağırdı

Konu 10.000$'ın üzerindeki büyük katılım alanlarından kurtulmak olduğunda, konu hakkında konuşacak Joe Cada kadar nitelikli birini bulmak zordur. 2009 yılında, 21 yaşındayken Cada, 6.494 oyuncuyu geride bırakarak Dünya Poker Serisi Ana Etkinliğini ve 8,5 milyon dolarlık birincilik ödülünü kazandı. Dokuz yıl sonra Cada, 7.484 oyuncudan oluşan bir sahada neredeyse 1.000 oyuncuyu daha mağlup etti ve 2018 WSOP Ana Etkinliğinde beşinci oldu.

Bu günlerde Cada'yı her yaz birkaç hafta dışında memleketi Michigan'dan çıkarmak çok zaman alıyor. Ancak WPT Dünya Şampiyonası festivali tüm doğru kutuları işaretledi.

Ben sadece evde yaşayan biriyim, dedi Cada. Zaman geçtikçe oyun oynama ihtiyacı da azalıyor. MTT'ler için büyük bir gezgin değilim. Ancak eğer pokeri seviyorsanız bu, kaçırılması zor bir turnuva. Buraya gelmem hiç de akıllıca değildi. Ve Wynn'i seviyorum.

Cadas muhtemelen şu anda bu karardan memnun. 2023 WPT Dünya Şampiyonası'nın 3. Gününde sahada 200'den az oyuncu kaldı -season-2023/?use-theme=wpttrans#eventTab2), 5,6 milyon dolarlık birincilik ödülü için hâlâ adaylar arasında. Hatta daha da fazlası, WPT Prime Şampiyonası için Las Vegas'a uçup ardından eve hızlı bir dönüş yolculuğu yaptıktan sonra.

Cada, Prime etkinliğinden sonra yıldönümüm için eve uçtum ve geri dönüp dönmeyeceğimden emin değildim dedi.

Seyahat etmekten ve evinde rahatlıktan hoşlanmaması, Cada'yı WPT tarihindeki en büyük Şampiyona Etkinliği için sahaya katılmaktan alıkoymaya neredeyse yetiyordu. Ancak kapıyı biraz dışarı itmek Cada'nın uçağa binmesine ve 1. Gün için Wynn Las Vegas'a geri dönmesine neden oldu.

Karım şöyle dedi: Dışarı çık ve oyna, dedi Cada. Böylece perşembe günü geri uçtum ve şans eseri tek kurşunla karşılaştım ki bu oldukça iğrenç.

Cadas, 3. Günün son aşamalarına giderken birçok oyuncunun arasından geçerken, yol boyunca bazı zorluklarla karşılaştı. Bunu WSOP Ana Etkinliğindeki büyük koşularıyla karşılaştıran Cada, özellikle erken saatlerde fiş toplamanın biraz daha zor bir yola işaret etti.

Bu turnuvanın WSOP Ana Etkinliğinden biraz daha zorlu olduğunu söyleyebilirim, dedi Cada, Temel olarak iki nedenden dolayı. Gerçekten iyi bir oyuncunun her gün bir mermiyle birden fazla şansı vardır. Ve ayrıca, WSOP Ana Etkinliği bu noktada bazı insanlar için yapılacaklar listesi niteliğindedir ve biliyorsunuz, benzersiz derecede deneyimsiz oyuncular ortaya çıkar.

Ancak Cada, bu Dünya Şampiyonasının hala harika bir turnuva olduğunu söyledi. 10 bin dolara 3.800 oyuncu aldığınızda bu inanılmaz bir şey. Her şeye rağmen iyi bir turnuva ve iyi bir saha.

Başka bir büyük şampiyonluk kazanma şansına gelince, Cada şu ana kadar 3. günün büyük bir kısmını başarıyla tamamladı. Yine de bir veya iki ısıtıcıya çarptığı ve uzun bir yol kat ettiği biliniyor, bu nedenle 4. Gün ve sonrasında çip sayımlarında ortaya çıkmaya devam ederse bu hiç de sürpriz olmamalı.

Cada, 3. günün gerçekten sıkıcı olduğunu söyledi. Bu kadar sürede bu kadar az el oynadığımı hiç sanmıyorum. Sanırım muhtemelen %5 veya 10 VPIP'im. Her şeyi katlıyordum ve pek fazla dağıtılmadım. Ama bu poker. Umarım önümüzdeki birkaç saat içinde güverteye çarparım.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.