Las Vegas'taki 2024 WSOP için PokerNews Takımına katılmak ister misiniz? Nasıl Yapıldığını Öğrenin!

Poker tutkunuz, yazma yeteneğiniz varsa ve her zaman aksiyona daha yakın olmak istiyorsanız, PokerNews sizi 2024 Dünya Poker Serisi (28 Mayıs-17 Temmuz) için canlı muhabirlerden oluşan ekibimize katılmanızı istiyor. ve ötesinde.

PokerNews Canlı Muhabir ne yapar?

Canlı muhabirlerimiz, pokerin en büyük etkinliklerini hayranlara canlı olarak sunmak için dünyayı dolaşıyor. PokerNews ekibi, WSOP’nin özel canlı raporlama ortağıdır ve PokerStars ve dünya çapındaki diğer önemli etkinlikler için resmi canlı raporlama ortağıdır.

ŞİMDİ BİR YAZI ÖRNEĞİ GÖNDERİN

Las Vegas’taki 2024 WSOP’a giden ekibimizi sağlamlaştırırken şu anda yazı örneklerini kabul ediyoruz. Bu fırsat size uygun geliyorsa, sektör lideri deneyimli profesyonellerden oluşan grubumuzdan poker yazarlığınızı bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olacak heyecan verici bir işte öğrenme şansınızı kaçırmayın!

İdeal Aday

Canlı Muhabirin Sorumlulukları

PokerNews canlı raporlama ekibinin işleyişine bir göz atmak için 2023 WSOP haberimize göz atın. Poker tutkusu olan yüksek motivasyonlu ve yaratıcı yazarların yönetim ekibimize yazı örnekleri göndermeleri teşvik edilmektedir.

Sizin İçin Neler Var?

Canlı muhabirlere olay başına günlük ücret ödenir. Okurlarımıza canlı güncellemeler sunmak için yaz aylarında Las Vegas’a seyahat eden bir ekibe ve yıl boyunca dünya çapındaki diğer etkinliklere katılacaksınız. Ayrıca PokerNews canlı muhabirlere etkinlikler boyunca seyahat süreleri, konaklama ve yaşam masrafları için tazminat ödüyor.

Nasıl katılırım

PokerNews canlı raporlama ekibine katılmanın sizin için uygun olabileceğini düşünüyorsanız, aşağıdaki kriterleri karşılayan bir yazı örneği gönderin:

Soruyu yanıtlayın: Rekor kıran 2023 WSOP Ana Etkinliğini kendi sözlerinizle özetleyin.

Gönderiminiz için aşağıdaki yönergeleri göz önünde bulundurun:

ŞİMDİ BİR YAZI ÖRNEĞİ GÖNDERİN

Sonra ne olur?

Nitelikli adaylara mümkün olan en kısa sürede yanıt vermek için elimizden geleni yapacağız. Kriterleri karşılıyorsanız sizi Zoom röportajına davet edeceğiz.

Etiketler

İlgili Turnuvalar

FAQ

How to play okey plus?

The objective is to collect sets of same-numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color, or pairs of identical tiles. In a winning hand, all 14 tiles consist of sets and runs, or seven pairs. Discard your final tile to the stack in the middle to claim your victory.

WPT'yi bir VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT’yi bir VPN ile oynayabilir misiniz? Genel olarak, WPT global’in çevrimiçi poker için harika bir platform olduğunu söyleyebilirim, ancak özellikle kumarın yasak olduğu bir ülkede iseniz veya IP adresiniz engellendiyse, erişim sağlamak için bir yerleşik VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak.

Okey 101 Plus ücretli mi?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür.

101 Okey nasıl arkadaş davet edilir?

Profilinizi App Store’da görüntülemek için Profili Göster’i tıklayın. Arkadaşlar’ı tıklayın. Öneriler’den bir arkadaş seçin veya Davet Et’i tıklayın. Davet Et’i tıkladıysanız Game Center’da arkadaş olarak davet etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını veya e-posta adresini girin.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT Global’de gerçek para kazanabilir misiniz? Evet, WPT Global’de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

🔥 🎷 101 Okey Oyna 🎉
📹 Son Makaleler 💋 🎳 faqs 🎮
🎊 blog 🎢