Thomas Zhang, 1.500 Dolarlık Şampiyon Kulüp WPO Ana Etkinliğini 209.730 Dolara Kazandı!

2024 Şampiyonlar Kulübü Kış Poker Açık 1.500$ Ana Etkinliği, Thomas Zhang’ın uzun bir teke tek savaşta Spencer Champlin’i mağlup ettikten sonra kupayı kaldırmasıyla nihayet dramatik bir sonuca ulaştı. Kupa ve unvanın yanı sıra Zhang, 209.730 $‘ı evine götürürken, Champlin’e 164.430 $‘lık ikincilik ödülü verildi.

$1.500 Ana Etkinlik Final Tablosu Sonuçları

Yer Oyuncu Ödül
1 Thomas Zhang 209.730$
2 Spencer Champlin 164.430$
3 Andrew Esposito 131.540$
4 Jerry Yen 78.750$
5 Adam Hendrix 59.910$
6 Cedrric Trevino 48.180$
7 David Díaz 40.000$
8 Chris Staats 31.920 $
9 Charles Sinn 24.020$

Zhang, iki saatlik zorlu teke tek mücadelenin ardından gerçekten bir rüyadaymışım gibi geliyor, dedi, “Aslında bu biraz çılgınca, çünkü kazandığım tek turnuva on yıl önce Macao’daydı ve sonunda kendi kendime şöyle dedim: Geçen yıl ölmeden önce gerçekten bir tane daha kazanmak istedim ve bunu ortaya koyduğumu hissediyorum. Bu, turnuvanın tüm aşamalarında yaygındı çünkü kaybedemeyeceğini hissettiğini söylediği duyuldu.

Birleşik Krallık doğumlu Şangay sakini bu hafta turnuvada oynamayı bile planlamıyordu, ancak özel sermaye komisyoncusu bir mülkle ilgilendiği Missouri City’ye yakındı. Evet, %99 oranında sadece nakit parayla oynuyorum ama 1 milyon dolarlık bir turnuvanın devam ettiğini gördüm ve bu yüzden yatırmaya karar verdim. The Hendon Mob‘a göre bu onun şimdiye kadarki kaydedilen en büyük parasıydı. ve bu galibiyet turnuva kazancını 70.000 $‘dan 280.000 $‘a dört katına çıkardı.

Bu turnuva Houston’da kayıtlara geçen bir turnuvaydı ve altı başlangıç ​​uçuşunda 1.033 oyuncu şutunu çekti. Bu etkinlik için 1 milyon dolarlık garanti, son uçuşta erkenden tutturuldu ve daha sonra, toplam ödül havuzunu 1.363.560 dolara getirecek 418 katılım olduğu için iptal edildi.

Bu girişlerden 125’i (%12) parayı kazandı ve dün 2. Günde geri döndü, burada saat 02:30’da sert stopa ulaştıktan sonra 11’e kadar oynadılar. Bu 11 oyuncu bugün saat 14:00’te geri döndü. ve aksiyon, özellikle oyunun ilk 20 dakikasında hem David Mzareulov’u hem de Tony Bunch’ı nakavt eden Champlin için, kapıdan itibaren kızıştı.

Final Masası

Oyuncular final masasına vardıklarında, Jerry Yen’in as-kraliçesine karşı papazla gelip gelişme kaydedemediğinde dokuzuncu olarak oyundan çıkan ilk kayıp Charles Big Cat Sinn oldu. Sırada, Cedrric “Poker Traveler” Trevino’nun as kralına karşı cep aslarıyla her şeyi göze alarak iğrenç bir şekilde çıkan Chris Staats vardı. Flopta bir kral belirdi ve bir başkası da Staats’i sekizinci sıraya göndermek için geldi.

Yen daha sonra David “Sollu” Diaz formunda başka bir kurban olduğunu iddia etti ve Diaz sekizliyle oyuna girdi ancak flopta bir beş belirip onu yedinci olarak dışarı çıkardığında Yen’in dört-beşlik takımına düştü. Sırada, Zhang’ın ona büyük bir potta blöf yapıp ondan az büyük kör bahisle bırakmasının ardından kısa kalan Trevino vardı. Trevino, kulüplerin kral-kraliçesi ile Adam Hendrix’e karşı aynı türden vale-on’la iyi bir performans sergiledi, ancak flopta Trevino’nun sonunu belirleyecek bir vale belirdi ve Trevino ödeme masasına altıncı sırada geldi. Hendrix daha sonra cep yedililerini Zhang’ın ace-on’una koştuğunda beşinci sırada elendi. Tahtanın vale ve sekizlerle çiftleşmesi ve Zhang’ın potu kazanmak için ası yüksek tutması sırasında ona yalnızca yedi yükseklik kalması nedeniyle büstü özellikle kötüydü.

Bir süre fiş alışverişi yaptıktan sonra, eksiği olunca ve kral-kraliçe ile sıkışıp kaldığında dördüncü olarak gönderilen Yen’di, ancak devasa rayı hayal kırıklığına uğratacak şekilde Zhang’ın as-kraliçesi karşısında galip geldi. Yen ayrıldıktan sonra, hepsi de oldukça güzel olan Zhang, Champlin ve Andrew Esposito, birincilik ödülünden 25.000 $ indirim almayı kabul ederek bunu üçüncüye ekledi.

Bu anlaşma yürürlükte olsa bile, Esposito’nun, Zhang’ı ikiye katladıktan ve diğer potları kaybettikten sonra, Champlin’in as-kraliçesi karşısında kral-kraliçeyle karşılaşması ve gelişme kaydedememesinden sonra raya çarpması hâlâ iki buçuk saatten fazla sürdü.

Sonra gerçek savaş başladı; Zhang ve Champlin arasında neredeyse üç saatlik bir kin maçı vardı, zira onlar daha haberin başında ölmeye başlamışlardı. Daha sonra her oyuncu sırayla birbirlerine karşı 2:1 ve hatta daha büyük fiş üstünlüğüne sahip oldu ve taraflar her seviyede ters döndü. Desteleri kesinlikle ortaya koyacak gibi görünen birçok örnek vardı, ancak her iki oyuncu da çok dikkatli oynuyordu ve kutuplaştırıcı hareketler yapmaktan kaçınıyordu. Bu, Zhang’ın trip kings’i kaybetmesine ve büyük nehir bahsinin, dönüşte iki çift yapan Champlin tarafından ödenmesine kadar değildi.

Çok geçmeden, Champlin cep ikilileriyle oyuna girdi ve Zhang, as-beşlik takımsız çağrıyı yaptı. Hatta Champlin dönüşte bir kez daha ikiye katlayacak gibi görünüyordu, ancak nehre bir beşlik çarptı ve Zhang’a onu ikinci olarak göndermesi için bir çift beşlik verdi.

Zorlu mücadelenin sonunda iki oyuncu birbirlerini tebrik etti ve Zhang, Ana Karşılaşma kupasını kaldırıp kazananın fotoğrafını çekmeden önce el sıkıştı.

Bu, Houston, Teksas’taki Champions Club’daki PokerNews haberleri için de geçerli, ancak yakın gelecekte çok heyecan verici şeyler planladıkları için onları takip ettiğinizden emin olun!

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

Michigan’da WPT Global’de oynayabilir miyim? Şu anda, Michigan veya diğer ABD eyaletlerinde WPT Global’de oynayamazsınız. Bu kısıtlamalar değişebilir ve WPT Global, ABD oyuncularına sunulabilir. Michigan ve diğer ABD eyaletlerindeki platformun erişilebilirliği ile ilgili güncellemeleri takip edin.

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT poker ile gerçek para kazanabilir misiniz? ClubWPT™ Diamond ve VIP seviye üyelik, gerçek nakit ve ödüller kazanma şansınızın olduğu poker turnuvaları sunar; bunlar arasında WPT® Ana Etkinlik koltuk paketleri ve çevrimiçi poker turnuvaları (nakit ödüllerle) ile heyecan verici sosyal kumarhaneler bulunmaktadır.

How to play okey online?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

WPT Global'ı VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı VPN ile oynayabilir misiniz? Genel kural olarak, geleneksel VPN’ler platforma erişim için kullanılamaz çünkü hesaplarınızı uyarabilir veya engelleyebilirler. Erişim sağlamak için bir konut VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, wptglobal’ın mevcut olmadığı ülkeler de vardır.

101 Okey Plus pcde oynanır mı?

500M + oyuncunun güvendiği Android Oyun Platformu, BlueStacks ile PC’de oynayın.2018/05/17

🔥 😘 101 Okey Oyna 📺
🎯 Son Makaleler 👀 🎡 faqs 🎺
🎬 blog 🔥