Yeni Venedik Poker Odası Bu Yaz Başlayacak; Las Vegas'ın En büyüğü Olacak

Las Vegas’ın en büyük ve en popüler poker odalarından biri genişliyor ve bu hem nakit hem de turnuva oyuncuları için iyi bir haber. Bugün Venedik Las Vegas’ı bu yaz yepyeni bir poker odası açmayı planladığını duyurdu.

Lüks Las Vegas tatil beldesinin 2. Katında yer alacak yeni poker odası, 14.000 metrekarelik alanda 50 masaya sahip olacak ve bu da onu Las Vegas’ın en büyük poker odası yapacak.

Venedik Las Vegas’ı Hakkında Daha Fazlasını Okuyun!

Popüler Vegas Poker Odası İçin Yükseltme

Poker odasını popüler Grand Canal Shoppes ve The Palazzo otoparkına yakınlaştıran “stratejik bir hareket” olan ikinci kata taşınmanın yanı sıra, yeni poker odasında self-servis soda çeşmesi ve kahve makinesi bulunacaktır. özel tuvaletler, odanın her yerinde TV’ler ve her koltukta USB ve USB-C şarj bağlantı noktaları.

Belki de en ilginç olanı, yeni Venedik poker odasının “oyuncuların bir vlog oturumunu koordine etmelerine olanak tanıyan ve turnuva final masalarını ve paralı oyunları yayınlama yeteneği sağlayan” özel bir yayın odasını içerecek olması.

Venetian’ın oyunlardan sorumlu baş sorumlusu Danny Ruiz bir basın bülteninde şöyle konuştu: “Poker odasının genişletilmesi, The Venetian Resort’taki oyun deneyimini yeniden tasarlamaya yönelik süregelen çabalarımızda önemli bir kilometre taşıdır.” Tasarım detaylarından geliştirmelere kadar her şey oyuncular düşünülerek yapıldı.

Venedik Poker Odası, 2006 yılında açıldığından bu yana Las Vegas’ın en popüler nakit oyun ve turnuva mekanlarından biri olmuştur. Popüler Venetian DeepStack serisine ev sahipliği yapmaktadır ve düzenli olarak World Poker Tour (WPT) ve Mid-States Poker Tour (MSPT) etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır.

Venetian’ın poker operasyonları direktörü Tommy LaRosa, basın bülteninde oyuncularımıza yatırım yaptığımızı ve onların geri bildirimlerine göre olanakları düzenlediğimizi söyledi. Bu yaz yeni odamızın açılışını yapmak ve Venetian Poker Room’un neden benzersiz bir poker deneyimi sunduğunu ve sunmaya devam ettiğini göstermek için sabırsızlanıyoruz.

PokerNews yazın poker şenlikleri için tam zamanında açılması gereken geliştirilmiş poker odası hakkında daha fazla bilgi edinmek için LaRosa’yla görüştü.

Venedik Poker Direktörü Tommy LaRosa ile Soru-Cevap

PokerNews: Bu plaslar ne zamandır üzerinde çalışıyor?

Larosa: 2022 yılında tesise 1 milyar dolardan fazla yeniden yatırım yapılacağını duyurduk. Poker odasındaki bu genişleme, bu yeniden yatırımın bir parçası. Ama bu gerçekten de oyuncularımızı yıllarca dinlemenin sonucudur. Kendilerini rahat hissettirmek için bir odada ne istediklerini hesaba katmak ve bunu daha büyük bir odada güzel, modern bir estetikle gerçekten hayata geçirmek.

Aklınızda bir açılış tarihi var mı (bunun değişebileceğini elbette biliyorsunuz)? Hazirandan önce elinizde olmasını mı umuyorsunuz?

Henüz bu yaz paylaşabileceğimiz bir tarihimiz yok.

  • Yayın odası çok heyecan verici. Venetian’a bunu yapma ilhamını veren şey neydi?*

Buna herhangi bir şeyin ilham verdiğini bilmiyorum ama vlogger’lara oyun çekebilecekleri bir yer sunabilmek heyecan duyduğum bir şey. Burada olmayan arkadaşlara ve aileye aksiyonu izleme fırsatı verecek olan DeepStack etkinliklerimizin nakit oyunlarını ve final masalarını yayınlayabilmek için çalışıyorduk.

Eski mekana ne olacağı hakkında bir fikrin var mı?

Yeni sadakat programımız Venetian Rewards için bir masanın eklenmesi ve katın yeniden yapılandırılması yoluyla bölgedeki ek slotlar da dahil olmak üzere kumarhane katında devam eden iyileştirmeler yapıyoruz.

Yeni masa ve sandalyeler için herhangi bir plan var mı, yoksa aynı mı kalacaklar?

Yeni sandalyelerimiz ve yenilenmiş masalarımız var. Genel olarak oda modern ve temiz bir estetiğe sahip olacaktır. Her koltukta USB ve USB-C şarj bağlantı noktaları bulunacak. Odaya ilişkin ek olanaklar arasında Grand Lux’tan çevrimiçi sipariş ve teslimat, self-servis Coca-Cola soda çeşmesi, her yerde TV’ler ve özel tuvaletler yer almaktadır. Üstelik odanın otoparka olan mükemmel konumu, giriş ve çıkışları sorunsuz hale getiriyor.

Bir süredir Venetian Poker’desiniz. Bu yeni odaya ve onun sağladığı tüm fırsatlara sahip olmak kişisel düzeyde sizin için ne anlama geliyor?

2006’dan bu yana poker odasında olmak üzere 12 yıldır bu görevde bulunuyorum ve toplamda 25 yıldır tesisteyim. Benim için bu, takımımıza ve oyuncularımıza yeniden yatırım yapmaktır. Kariyerinizde bunu bir kereden fazla yapamazsınız, belki de asla, bu yüzden bu kadar çok oyuncu geri bildirimini içeren yepyeni bir poker odası getirebilmek gerçekten benim ve ekibimizin de gurur duyduğu bir şey.

WSOP Programına Bir Göz Atın!

Etiketler

FAQ

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

Okey 101 nasıl oynanır?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

101 okeyde arkadaşımla nasıl oynanır?

Bir oyuncuya arkadaşlık teklif etmek için resmine tıklayarak açılacak pencereden Arkadaş ekle düğmesine tıklamalısınız. Eğer o da kabul ederse oyun arkadaşı olursunuz.May 1, 2024

WPT'de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor?

WPT’de oynamak için kaç yaşında olmam gerekiyor? WPT’de oynamak için, mevcut olduğu ülkelerde en az 18 yaşında olmalısınız. Şu anda, hiçbir ABD eyaleti bu platformu kabul etmemektedir. Ancak, gelecekte bu değişirse, ABD’deki oyuncuların katılmak için 21 yaşında olmaları gerekecektir.

🔥 🎮 101 Okey Oyna 🎁
🎵 Son Makaleler 🎉 🎧 faqs 🥳
🎊 blog 🌟