Midwest Pro ve İki Kez WSOPC Ring Kazananı Justin Brown 38 Yaşında Vefat Etti

Poker profesyoneli ve iki kez World Series of Circuit (WSOP) ringi kazananı Justin Brown, ailesinin söylediğine göre agresif bir kanser türüyle kısa bir mücadele sonucu 2 Şubat’ta vefat etti.

The Hendon Mob’a göre Brown’ın kariyer kazancı 400.000 dolardı. Düzenli olarak Midwest’teki Mid-States Poker Tour, Heartland Poker Tour ve WSOP Circuit etkinliklerinin duraklarında görüldü ve burada Tunica’da ve Indiana’daki Horseshoe Hammond’da yüzükler kazandı. Brown’ın kariyerinin en yüksek puanı, 2011’de Cincinnati dışındaki Hollywood Fall Classic’te 83.302 dolarlık bir galibiyetti.

Indiana Üniversitesi mezunu olan Brown, istatistik tutkusu onu profesyonel poker kariyerine yönlendirmeden önce Tarih alanında Lisans Diploması aldı. Poker dışında seyahat etmekten, spor yapmaktan ve hatta mantar avlamaktan hoşlanıyordu. Annesi Teresa tarafından hayatta kaldı; babası Gregory; ve kardeşler James, Jeremy ve Katelyn.

Ari Engel’in X ile ilgili haberi paylaşmasının ardından poker dünyası başsağlığı dileklerini iletti. Engel, Brown’un Ortabatı’da sık sık mola veren yakın arkadaşlarından biriydi.

Chastain Cenaze Evi web sitesi aracılığıyla aileye başsağlığı dilekleri gönderilebilir.

Aile ayrıca Brown’dan gelen bir mesajı da paylaşmak istiyor:

Eğer beni düşünüyorsan ve benim hatıram için bir şeyler yapmak istiyorsan şunu yap; bir okulda, kilisede veya kütüphanede gönüllü olun; birine bir mektup yazın ve ona bunun hayatınız üzerinde nasıl olumlu bir etkisi olduğunu anlatın; sigara içiyorsanız bırakın; içki içip araba kullanıyorsanız durun; elektroniği kapatın ve bir çocuğu dondurma yemeye götürün ve onlarla umutları ve hayalleri hakkında konuşun; bunu hak etmeyen birini affedin; çocukların işlettiği limonata tezgahlarında durun ve ürünleriyle övünün; ve eğer gücünüz yetiyorsa, bugün birisini gülümsetin.

Etiketler

İlgili Oyuncular

FAQ

Michigan'da WPT Global'de oynayabilir miyim?

Michigan’da WPT Global’de oynayabilir miyim? Şu anda, Michigan veya diğer ABD eyaletlerinde WPT Global’de oynayamazsınız. Bu kısıtlamalar değişebilir ve WPT Global, ABD oyuncularına sunulabilir. Michigan ve diğer ABD eyaletlerindeki platformun erişilebilirliği ile ilgili güncellemeleri takip edin.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

WPT Global’de gerçek para kazanabilir misiniz? Evet, WPT Global’de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

101 Okey Online mı?

101 Okey Plus, Zynga oyun şirketinin sunduğu, milyonlarca kullanıcıya sahip bir online okey oyunudur.

101 Okey Plus ücretsiz mi?

1.000.000’dan fazla oyuncusu ile Türkiye’nin Favori Okey Platformunda en zevkli ve en seri Okey Plus keyfine hazır mısın, hem de ÜCRETSİZ!

How to play okey online?

During the game each player receives a hand of 14 tiles. The objective of the game is to form a hand that consists entirely of sets of equal numbered tiles and runs of consecutive tiles of the same color. This can be achieved by drawing and discarding tiles. The first player to complete their hand wins the game.Dec 13, 2020

🔥 🎠 101 Okey Oyna 🎈
👄 Son Makaleler 🎭 👀 faqs 🎵
😘 blog 🎭