Shaun Deeb, 888Ride'ın Son Bölümünde Dışarıya Çıkan Pislikleri ve Hileleri Seviyor

Shaun Deeb, 888Ride'ın Son Bölümünde Dışarıya Çıkan Pislikleri ve Hileleri Seviyor

888poker, 888Ride serisinin bir parçası olarak harika bir röportaj daha paylaştı ve yolcu koltuğuna oturan en son poker süperstarı, altı kez WSOP bilekliği kazananı Shaun Deeb'den başkası değil.

1 milyon dolarlık bir kilo verme iddiasının ortasında olan Deeb, Las Vegas çevresinde bir gezi için David Tuchman ve Chevvy'sine katıldı.

İkili, Kara Cuma öncesinde Deeb'in benzeri görülmemiş çoklu masa becerilerine, poker endüstrisini geliştirmek için neler yapılabileceğine ve ayrıca korkunç Jeff Platt lanetine değindi!

Aynı Anda 40 Masada Oynayabilir misiniz?

Dünya Poker Serisi sırasında Deeb'in çalışma ahlakıyla rekabet edebilecek çok az kişi var. Yaz aylarındaki eziyetleri söz konusu olduğunda kesinlikle acımasızdır ve aynı anda birkaç canlı turnuva oynadığı, el oynamak için farklı odalar arasında ileri geri koştuğu bilinmektedir. Ancak, çevrimiçi pokerin parlak yıllarında 18 yaşında dişlerini nasıl kesmeye başladığını duyduğunuzda bu hiç de şaşırtıcı olmamalı.

Deeb, "Çevrimiçi pokerde ilk büyük çoklu masa oyuncusuydum" dedi. "Benim hakkımda ne olduğunu bilmiyorum; belki de sadece DEHB'imdir; çocukken hızlı matematik yarışmaları yapardım. Bilgileri çok hızlı işliyorum, hızlı konuşuyorum ve sadece kayıt tuşuna basmaya devam ediyorum."

"Kararlarımı hızlı verdim, oyuncular hakkında harika bir hafızam var... Oyuncu geçmişine dair harika içgüdülerim vardı."

Aynı anda 40 masaya sahip olmasına rağmen Deeb farklı oyuncu türlerini tanımlayabiliyordu ve eklenen tekrarlarla rakiplerinden milyonlarca el daha fazla oynuyordu.

Şimdi, tüm bu masalarla, Deeb'in çok fazla monitöre sahip çılgın bir bilgisayar kurulumuna sahip olacağını düşünebilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, tüm oyunlarını dokunmatik yüzeyli tek bir dizüstü bilgisayar üzerinden yaptığını açıkladı. Buna inanmak çok zor görünebilir ama Tuchman anıları anlatırken hikayeyi doğruladı.

Pokerin Durumu

"Kariyerimin başından beri sektördeki en sevdiğim şeylerden biri, pislikleri seslenmek ve sektörü temizlemeye çalışmaktı."

Son zamanlarda süper kullanıcı ve gerçek zamanlı yardım (RTA) skandalları nedeniyle çevrimiçi pokerin itibarının biraz darbe aldığını söylemek doğru olur. 888poker, geçen yıl aldatıldığını tespit ettiği oyunculara kendi cebinden 250.000$ ödediğini bile duyurdu.

Buna rağmen Deeb, çevrimiçi pokerin durumunun o kadar da kötü ve kasvetli olmadığına inanıyor. Tuchman, "Çözücüler, RTA ve hilecilerden endişeleniyor musunuz?" diye sordu.

"Kariyerimin başından beri sektörde en sevdiğim şeylerden biri pislikleri seslenmek ve sektörü temizlemeye çalışmaktı. Bunlar endişe verici ama oyuncular bunu yapmakta harika bir iş çıkardılar. siteler bu şeyleri azaltmak için büyük bir çaba gösterdi."

"Bence COVİD poker için rahatlığın harika olduğunu gösterdi. Sayılar her yerde patlama yaşıyor. Turnuvalar, çevrimiçi, pokerde her şey harika gidiyor ve öyle de gitmeli. Harika bir endüstri, harika bir entelektüel spor ve hayat kazanma şansı var -Parayı değiştiriyorum," diye yanıtladı Deeb.

"İnsanların özel kulüplere ve uygulamalara geçmesinden hoşlanmıyorum çünkü güvenliğin çok daha eksik olduğunu düşünüyorum ancak her yıl yeni eyaletler düzenleniyor, yeni siteler geliyor, daha fazla güvenlik özelliği geliyor. Her zaman kedi gibi davrandım. -ve-fare oyunu."

Röportajın Tamamını İzleyin

Yukarıdakiler yalnızca 45 dakikalık röportajda tartışılan birkaç konuyu kapsıyor; o yüzden arkanıza yaslanın, rahatlayın ve pokerin en yetenekli oyuncularından biri hakkında muhtemelen bilmediğiniz birkaç şeyi daha keşfedin.

En İyi 888poker Hoş Geldiniz Bonusunu Yakalayın

Şimdi 888poker'e katılmanın tam zamanı. Henüz yapmadıysanız PokerNews aracılığıyla 888poker'i indirmeyi ve ücretsiz hesabınızı oluşturmayı unutmayın.

Sitenin sunduğu tüm muhteşem hoş geldin bonusları hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki düğmeye tıklayarak 888poker incelememize göz atmayı unutmayın. Bilgiler güncel tutulur, böylece en iyi 888poker bonusunu ve tekliflerini bulacağınız garanti edilir.

Etiketler

İlgili Oda

İlgili Turnuvalar

İlgili Oyuncular

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.