Ben Ludlow WPT Yolculuğuna İvme Dalgasıyla Biniyor

Virgin Voyages Valiat Lady’nin Pazar gecesi uluslararası sulara çıkmasını sabırla bekledikten sonra, WPT Voyage’da poker bir anda bir aksiyon patlamasıyla başladı. Yüzlerce oyuncu, pijamalı Buluşma Oyununda nakit oyun aksiyonu için sıraya girerken ve 5.000$‘lık WPT Voyage Ana Turu etkinliği için bir uydu, havadaki ilk kartlar 2.500$‘lık bir turbo Limitsiz Holdem etkinliği içindi.

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu 2.500$‘lık turnuva, önemli profesyonellerin çoğunu sahaya çıkardı. Sürüler halinde WPT Şampiyonlar Kulübü üyeleri ve WSOP bileziği kazananları vardı ve herkes, bir çıkış yolu bulmaktan çok mutlu oldukları bir enerjiyle dolup taşıyor gibiydi.

Odanın ortasında, en iyileriyle şakalaşan ve rahatça kendine hakim olan Ben Ludlow vardı. Son birkaç ayda Ludlow, dünyanın en güçlü turnuva oyuncuları arasında oynarken büyük etkinliklerde çok sayıda derin koşu yaparak kendine hakim olabileceğini kanıtladı. Uyum yeteneği, yaratıcılığı ve mizah anlayışı Ludlow’un poker dünyasında ciddi ilerlemeler kaydetmesine olanak sağladı ve bu gece, bu ortamda, tam da kendi atmosferindeydi.

Ludlow, 2.500 dolarlık bu turboyu oynuyoruz ve biliyorsunuz, her masada çok sayıda harika oyuncu var ama herkes eğleniyor, dedi. Herkes içmiyor, bazıları içiyor ama farklı bir atmosfer var. Şu ana kadar oynadığım neredeyse tüm turnuvalardan farklı; 2.500$ gibi değil, iyi anlamda gecelik bir turnuva gibi hissettiriyor.

Son aylarda Ludlow’un adının daha çok ortaya çıktığını düşünüyorsanız, hiçbir şeyi hayal etmiyorsunuz demektir. WPT Yolculuğuna katılmadan hemen önce Ludlow, WPT Rolling Thunder yarışını 21. sırada tamamladı. Bu festival sırasında Ludlow, Thunder Valley’deki ilk Savage Average turnuvasını da kesti. Aralık ayında, Wynn Las Vegas’taki WPT Dünya Şampiyonası sırasında Ludlow, kariyerinin en iyi turnuva parasını yarı Limitsiz Holdem, yarı Pot Limitli Omaha etkinliğinde kaydetti.

Ludlow, Las Vegas’a taşındığı 2018’den bu yana poker kariyerini ciddiye alıyor, ancak turnuvalar bu sürecin çoğunda denklemin büyük ölçüde ikincil bir parçasıydı. 2016’da WSOP’ta 1.500 $‘lık 8 Oyunlu Karma etkinliğindeki final masası da dahil olmak üzere birkaç dikkate değer istisna vardı, ancak MTT’lere yönelik son hamlesi, Ludlow’un verimli bir ortaklık fırsatı sayesinde keyif aldığı başarılı bir değişim oldu.

Ludlow, benden çok fazla hacim katmamı isteyen iyi bir destekçiyle iyi bir fırsatım olduğunu söyledi. Ve verdiğim emeğin karşılığını oldukça hızlı bir şekilde almaya başladığını düşünüyorum. İşler iyi gittiğinde kendinden emin hissetmen, oynamaya devam etmen, şut atmaya devam etmen açısından momentuma büyük bir inancım var. Ve iyi gidiyor, bu yüzden fazla düşünmüyorum.

Ludlow, Kuzey Kaliforniya’ya gitmediği ya da Karayipler’e poker gezisine çıkmadığı zamanlarda, evinde mevcut olan poker hacminden yararlanmaktan çok mutlu. Bu, stand-up komedisine ve diğer yaratıcı uğraşlara gösterdiği enerji ve bağlılıkla aynı türden. Ludlow, Platt’ın “Pokerdeki En İyi Adam” statüsünü ve Platt’ın artık kötü bir şöhrete sahip olduğunu gösteren videolar hazırlamak için uzun süredir arkadaşı olan Jeff Platt ile güçlerini birleştirirken, poker hayranları son birkaç yılda Global Poker Ödülleri sırasında Ludlow’un mizah anlayışının tadına vardılar. küfür."

Son zamanlarda poker ön planda olsa da Ludlow’un Vegas’taki günlük hayatı her gün farklı bir şekil alıyor.

Bence her şeyden biraz var, dedi Ludlow. Gidip Wynn’de oynuyorum, biraz 5/10$ ve 10/20$ Limitsiz, biraz FKÖ. Biraz ders çalışıyorum, biraz çevrimiçi oynuyorum. Ama aynı zamanda yaratıcı projeler üzerinde de çalışıyorum. Bir senaryo üzerinde çalışıyorum, birkaç aydır bunun üzerinde çalışıyorum ve onu bitirip Dünya Serisi sonrası bazı yarışmalara katılmaya çalışıyorum. Ben her zaman yaklaşık sekiz şeyi aynı anda yapan türden bir adamım. Aynı anda daha az şey yapmayı denedim ama elimde değil, bu yüzden her şeyden biraz var.

Önümüzdeki hafta WPT Yolculuğunda her zaman poker oynanacak. Ancak 2.500$‘lık turbodaki deneyimi bir gösterge olacaksa, bu Ludlow’un başarılı olacağı türden bir poker ortamı olacaktır. Poker ciddi olduğunda, oyunu kilitleyip odaklanmaktan çok mutlu oluyor. Ancak biraz daha neşeli bir şey için fırsat masadayken, Ludlow da bununla ilgili.

Bu, Ludlow’un yılda birkaç kez yaptığı gezilerden birinde, neşeli eğlencesiyle ün kazanmış bir seri olan RunGood poker turuna mola vermesiyle ortaya çıkan türden bir deneyimdir.

Burayı yöneten Tana Karn ve Hayley Hochstettler en iyi arkadaşlarımdan ikisi ve ben de onları desteklemek istiyorum. Harika ve RunGood duraklarına gitmeyi seviyorum çünkü ciddi poker ile eğlenceli poker oynamanın harika bir karışımı. İkisini de severim. Thunder Valley gibi ciddi etkinlikler oynayacağım, gerçekten odaklanacağım ve üst düzey poker oynayacağım bir yere gitmeyi seviyorum. Masada sosyalleşeceğim, çok konuşacağım, bir şeyler içeceğim ve eğleneceğim RunGood etkinliklerine gitmeyi seviyorum. Bunun iyi bir denge olduğunu düşünüyorum.

Ludlow, “Her zaman yalnızca ciddi oynuyorsanız ve yalnızca büyük etkinliklerde oynuyorsanız, bu sizi yıpratabilir” dedi. Sosyal ve ciddiliğin karışımı mükemmeldir, özellikle de çok seyahat eden biri için. Benim için iyi bir dengeye sahip olmanın önemli olduğunu düşünüyorum, çünkü birçok arkadaşım orada olduğu için devre dengesinde dolaşırken sosyal bir hayata sahip olmamı sağlıyor.

Kaliforniya gezileri için yola çıkmak bir şeydir, ancak altı günden fazla bir süreyi denizde poker merkezli bir yolculuğa adamak tamamen başka bir düzeydir. Ludlow’un tahminine göre, WPT Voyage’da sunulan poker türü bu geziyi bir zorunluluk haline getiriyordu.

Ludlow, Vegas’ta yaşadığım için Wynn ve Venetian’da çok çaldığımı söyledi. Bu 40 dakikalık seviye, saat seviyeleri boyunca çok fazla 1.600 dolar – yapılar çok iyi. Sanırım benim için bu benim yararıma mı bilmiyorum ama onu seviyorum. Bence ne zaman ana etkinlik tipinde bir yapı oynayabilirseniz ben de varım. Keşke WPT’nin ABD’de daha fazla Ana Tur durağı olsaydı, çünkü hepsini yapmak için etrafta dolaşıyor olurdum.

Bu sadece en iyisi, yapısı en iyisi, pek çok iyi uyduyu yönetiyorlar. Masanızda çok sayıda harika oyuncu olacak, ancak aynı zamanda çok sayıda uydu kazananı da olacak ve bu sadece eğlenceli bir atmosfer.

O sırada WPT Yolculuğu macerasına yalnızca birkaç saat kalmıştı, ancak ilk 2.500 $‘lık turbo sırasında mola verirken Ludlow anın ve yaklaşan macera fırsatının tadını çıkarıyordu.

Ludlow, bunun şimdiden şimdiye kadar yapılmış en eğlenceli duraklardan biri olduğunu kanıtladığını söyledi. İlk gün bunun nasıl olacağına dair bir göstergeyse, oldukça heyecan verici. Herkes iyi vakit geçiriyor.

FAQ

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

Okey 101 nasıl oynanır?

Okey 101 dört oyuncu ile birden fazla turda oynanır. Bu oyunda amaç mümkün olduğu kadar az puanla oyunu bitirmektir. Tüm turlar sonunda en az puana sahip olan oyuncu oyunun galibidir. Puanlar elde kalan taşların üzerindeki sayılar ile belirlenir (örnek: bir kırmızı 3 = üç puan, bir siyah 11 = 11 puan).

Okey 101 Plus ücretli mi?

· Oyun ücretsizdir ancak ek içerik ve özel para birimi için uygulama içi satın alım mümkündür.

101 okey plus el nasıl açılır?

El açmak için en az 101 sayınız olmalıdır. El açmak için elinizde aynı numaralı değişik renklerden 3 veya 4 adet set (örnek olarak siyah 5, kırmızı 5 ve bir tane de mavi 5) veya aynı renklerden sıralı sayı seti (örnek olarak kırmızı 7,8,9) olmalıdır. Bir sette minimum 3 taş olmalıdır.

🔥 🎬 101 Okey Oyna 🎗️
🎻 Son Makaleler 😉 🎹 faqs 🎬
💋 blog 🔥