WPT Rolling Thunder Daha Fazla Poker Tarihi Anına Hazır

J.C. Tran, 2013 yılında Thunder Valley Casino Resort’ta düzenlenen WPT Rolling Thunder etkinliğini kazandığında, o gece orada bulunan herkes özel bir şeye tanık olduklarını biliyordu. Tran, Sacramento’nun poker süperstarıydı ve kariyerindeki ikinci WPT unvanını kendi arka bahçesinde perçinledi. Ancak o zamanlar kimsenin bilemeyeceği şey, Trans’ın keçedeki zaferinin, aynı derecede özel olan başka bir şeyin sadece başlangıcı olduğuydu: World Poker Tour ile Thunder Valley arasında bu yıl turnuva tarihinin 10. yılını kutlayan bir ortaklık.

Kuşkusuz, Trans’ın galibiyeti Thunder Valley yetkililerinin gözünde büyük bir nimetti. Kumarhanenin açılışından on yıl sonra poker odası, WPT CEO’su Adam Pliska’nın Kaliforniya salınımı adını verdiği bir olay olan Kaliforniya’daki ardışık üç durağın üçüncüsü olarak Dünya Poker Turu’nda ilk kez sahneye çıktı. California Swing, (daha sonra) Los Angeles Poker Classic ve Bay 101 Shooting Star’ın öne çıkan turlarından oluşuyordu. Oyunun en büyük isimlerini takvimdeki en büyük ödeme günlerinden bazıları için Batı Yakası’na çeken iki etkinlik. 2013 yılında, ortaya çıkan Thunder Valley poker odası, Bay 101 şampiyonunun taçlandırıldığı günden itibaren, kelimenin tam anlamıyla en sona eklendi.

Bugün ise farklı bir hikaye. Üç etkinlik arasında Thunder Valley, WPT programının vazgeçilmezi olarak tek başına yer alıyor; Thunder Valley Poker Direktörü Ben Erwin tarafından yönetilen, son teknolojiye sahip, oyuncuya öncelik veren bir poker odası. Ve iki yıllık bir Ana Tur aradan sonra (bu arada artık emekli olan WPTDeepStacks markası iki kez yer aldı), 2023 WPT Rolling Thunder şimdiye kadarki en güçlü gösterisini yaptı. Geçen yılki etkinliğe 590 giriş yapılmış ve en son WPT Rolling Thunder yarışını 125 katılımla geride bırakmıştı. Böylece turnuva, kart odası için 1,88 milyon doların üzerinde yeni bir tüm zamanların ödül havuzu rekorunu kırdı.

Bu 590 girişi bu kadar olağanüstü kılan şey, Thunder Valley’in birden fazla başlangıç ​​uçuşu sunma trendine karşı çıkmasıdır. Sadece bir tane var ve bu yıl 23 Mart Cumartesi günü. Organizatörlerin geçen yılki sahanın belirlediği çıtayı yakalamaya çalışması ve muhtemelen bu sayıyı aşması için tek atış. Poker odası trafiği idare edebiliyor ve yetkililer görünüşe göre oyuncuları ucuza Şampiyona Etkinliğine yığmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Turnuvadan önceki haftalarda uydular (ve süper uydular) düzenli olarak çalışıyor. Erwin’e göre, her şey söylendiğinde ve yapıldığında Thunder Valley, Şampiyona Etkinliğine 120-130 oyuncu arasında katılmaya hak kazanacak; Buna 22 Mart Cuma günü gerçekleşecek iki devasa uydu da dahildir; biri 20 koltuk garanti ederken diğeri 30 koltuk daha vaat ediyor.

Kart odasındaki yerel oyuncuların ve genel olarak coşkulu Kuzey Kaliforniya turnuva sahnesinin büyük desteği sayesinde bu koltuk garantilerinin karşılanma şansı oldukça yüksek. On yıl önce, Bay 101 Shooting Star’da koltuk kazanamayan öğütücüler, sırf etkinliğin bir parçası olmak için rayların derinliklerinde dört kişiyi sıraya diziyorlardı. Aynı oyuncuların çoğu Thunder Valley’i kendi kumarhanelerine dönüştürdüğü için bu enerji doğuya doğru ilerledi. Ve birçok kart odası gibi Thunder Valley de Tran’dan Dünyaca Ünlü Pat Lyons’a kadar önemli profesyonellerden oluşan kendi kadrosuna sahiptir; Thunder Valley elçisi ve WPT şampiyonu Tyler Patterson, Thunder Valley’deki turnuva başarısından dolayı Thunder Tanrısı lakabını alan Brett Murray’e.

Bu oyuncular sadece bu on yıllık başarının büyük bir parçası olmakla kalmadılar, aynı zamanda Thunder Valley’i poker tarihinin geçtiği bir durak haline getirdiler. Bunun bir örneği, genç bir poker oyuncusu olarak South Bay’in hem Bay 101 hem de Garden City’deki canlı günlüklerinde dişlerini kesen Ian Steinman’dır. Bunun neye atıfta bulunduğunu muhtemelen zaten biliyorsunuzdur, ancak unuttuysanız diye söylüyorum, WPT Rolling Thunder, Steinman’ın Joe McKeehen’e karşı artık ikonik olan pasını yaptığı yerdi.

Teknik olarak Lincoln, CA’da bulunan bir poker odası için pek çok poker yıldızı bu yolculuğa çıktı ve Mike Sexton WPT Şampiyonlar Kupası’na adlarını yazdırma hakkını kazanmanın cazibesine karşı koyamadı. Olivier Busquet, Joseph McKeehan, Moshin Charania, Connor Drinan, Taylor Paur, Anthony Zinno, Dylan Linde, Jake Schwartz, Kevin Rabichow ve WPT’nin sahibi Tony Dunst, WPT Rolling Thunders final masalarından biri olmak için mücadele eden isimlerden sadece birkaçı .

Önemli süperstarların yanı sıra yerel oyuncular da her zaman iyi temsil ediyor. Kuzey Kaliforniya’dayken, Tran ve Steinman gibi isimlerin yanı sıra, iki kez WPT Şampiyonu (ve 2019 WPT Rolling Thunder kazananı) Erkut Yılmaz, WPTDeepStacks kazananı Jasthi Kumar, Andreas Rayo Kniep, 2013’e de her zaman dikkat etmeniz gerekecek. Bay 101 Shooting Star ikincisi Joe Nguyen, Kyle Kitagawa, Randy Gil ve 2018 WPT Rolling Thunder kazananı David Larson ve diğerleri. Elbette, Şampiyona Etkinliğine bu kadar çok elemenin katılması nedeniyle, seyahat eden bazı profesyoneller için ilk saha daha yumuşak gelebilir. Ancak San Jose’den Tahoe’ya kadar uzanan geniş Körfez Bölgesi ve ötesi, kuşkusuz varlıklarını hissettirecek.

Şu anki haliyle, Scott Eskenazi’nin geçen yılki 361.660 dolarlık zaferi WPT Rolling Thunder, Thunder Valley’de şimdiye kadar verilen en büyük birincilik ödülü olmaya devam ediyor. Bu yıl bu meblağı aşmak için çok sayıda giriş yapılması gerekse de, bu duyulmamış bir şey değil. (Çok ama çok) erken WPT Yılın Oyuncusu yarışında sürücü koltuğunu üstlenen kişi kazanırsa, final masasında birden fazla altı rakamlı maaş gününün dağıtılmasını beklemeliyiz.

WPT Rolling Thunder galibinin WPT POY unvanını alması üzerinden birkaç yıl (tam olarak beş sezon) geçti ve Yılmaz bu onuru kazandı. Eskenazi, Thunder Valley’deki galibiyetinin gücüyle 2023’ü WPT Yılın Oyuncusu yarışında beşinci sırada tamamladı. Ve Rolling Thunder’ın 2024 POY adayları için çekim gücünden şüphe duyuyorsanız, şu anki son ve son kazanan Bin Weng zaten arazide görüldü ve hiç şüphesiz WPT Rolling Thunder’a kendi aracıyla katılmayı planlıyor. başlık savunması

FAQ

WPT çevrimiçi oynanabilir mi?

WPT çevrimiçi oynanabilir mi? WPT Global’de, dünyanın en iyi poker oyunlarını sunma konusundaki zengin deneyimimizi çevrimiçi poker ile birleştiriyoruz; yeni başlayanlardan uzmana kadar tüm oyuncular için tasarlanmış güvenli masalarda gerçek para poker oyunları oynama fırsatı sunuyoruz.

WPT Global'ı VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT Global’ı VPN ile oynayabilir misiniz? Genel kural olarak, geleneksel VPN’ler platforma erişim için kullanılamaz çünkü hesaplarınızı uyarabilir veya engelleyebilirler. Erişim sağlamak için bir konut VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, wptglobal’ın mevcut olmadığı ülkeler de vardır.

Okey 101 ücretli mi?

101 Yüzbir Okey 12+ Gerçek oyuncularla online oyun, üstelik REKLAMSIZ ve ÜCRETSİZ.

WPT'yi nerede oynayabilirim?

WPT’yi nerede oynayabilirim? WPT Global, 100’den fazla ülkede mevcuttur, ancak lütfen ABD’den yapılan kayıtların şu anda kabul edilmediğini unutmayın. Bu durum yakında değişebilir ve bu gerçekleştiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

What is 101 okey?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.Feb 22, 2013

🔥 🎢 101 Okey Oyna 🎶
🎸 Son Makaleler 🎥 🎢 faqs 🎥
🎮 blog 🎢