Jesse Lonis'i Farklı Kılan Şey Öğretemeyeceğiniz Bir Şeydir

Jesse Lonis Thunder Valley poker odasına girdi. Tekrar. Kulaktan kulağa sırıtarak yeni koltuğuna geçti. WPT Rolling Thunder’ın 2. Gününde bütün sabah aynı sahne yaşandı; Lonis uzun adımlarla içeri giriyor, yeni bir masaya götürülüyor, birkaç el oynuyor, ayağa kalkıyor ve kafese geri dönüyor.

Toplamda Lonis, 3.500$‘lık WPT Şampiyonası etkinliğine sekiz kurşunla katıldı.

Her masayı ben yaptım, geçerken gülüyordu. Bu onun için kişisel bir rekor.

Ancak Lonis çaresiz ya da umutsuz görünmüyor. Daha çok kararlı gibi. Ve her zamanki gibi iyimser. Ve neden olmasın ki, o Jesse Lonis.

Dışarıdan Lonis poker dünyasının zirvesinde gibi görünüyor. 2024’e inanılmaz bir başlangıç ​​yaptı ve bugüne kadar 1,36 milyon dolardan fazla nakit topladı. Mayıs ayında evleniyor. Ve Triton Super High Rollers’ın derin sularına ilk adımını attı; poker kariyerinin bir sonraki adımı için başarılı yeni bir deneyim.

Gerçekten havalıydı. Lonis, Jeju’nun muhtemelen ilki için yapılacak en iyi şey olduğunu söyledi. Rekor kıran rakamlara ulaştı, bu yüzden deneyim harikaydı. Daha önce hiç Asya’ya falan gitmemiştim, bu yüzden bunu deneyimlemek gerçekten harikaydı. Ve oradaki tüm oyunculara karşı oynamak muhteşemdi.

Lonis, Triton turnesine ilk çıkışında anında bir etki yarattı. 25.000 $‘lık GG MILLION$ Canlı etkinliğinin final masasına girmek de dahil olmak üzere üç kez para kazandı ve Kore’deki haftasını 373.000 $ kazançla tamamladı. Triton, dünyanın en iyilerini ortaya çıkarma ve inanılmaz poker yıldızı gücü çekme konusunda bir üne sahiptir, ancak Jeju’dayken Amerikan Gangsteri lakabını alan Lonis, sahaların yıldızlarla dolu olmasına rağmen pokerdeki en zorlu sahalar olmayabileceğini ortaya çıkardı. .

Triton şaşırtıcı bir şekilde hayal edebileceğinizden çok daha yumuşaktı çünkü demek istediğim, PokerGO Stüdyosu çoğunlukla birçok sıradan profesyonelle dolu, Triton’da ise sadece deneyim için orada olan birçok zengin balinaya sahip oluyorsunuz. Yani aslında beklediğimden çok daha yumuşaktı, ama açıkçası pek çok harika oyuncu vardı. İyi zamandı. Kesinlikle iyi bir deneyim.

Lonis’in nerede olduğu önemli değil; o kazanıyor. Lonis, 235.000 dolardan fazla nakit para topladığı EPT Paris, kısa bir tatil ve ardından Jeju’daki görevi arasında bir ayın büyük bir kısmını yollarda geçirmişti. Ve böylece her ne kadar iyi gidiyor olsa da gezisini kısa keserek ABD’ye geri döndü.

Evet, zihinsel olarak aslında orada değildim, dedi Lonis. Vücudum bana eve gitmemi söyledi ve açıkçası işe yaradı. Geri döndüğümüz ilk turnuva – kazandım.

Eve döndükten sadece bir buçuk gün sonra Lonis, Wynn $10K High Roller’de 58 giriş arasında 193.000$ daha kazanarak zirveye yerleşti. Ertesi gün, evine Circuit Ring’i götürmek için bir WSOP.com çevrimiçi turnuvası düzenledi. Duramıyor, durmuyor modunda; hem oynuyor hem de para kazanıyor. En rekabetçi oyuncular için olduğu gibi Lonis için de para kazanmak onun tek motivasyonu değil. Her ne şekilde olursa olsun dünyanın en iyileri arasında yer aldığını kanıtlamaya çalışıyor.

Global Poker Endeksi’nde ikinci sıraya yerleşebilmek için çok çalıştım. Şu anda dünyada bir numaranın peşindeyim, bu yüzden sadece sıralamalarda yükselmeye çalışıyordum. Demir sıcakken vurmalısın” dedi. “Ben sadece oynuyorum ve bundan keyif alıyorum ve Vegas’ta ve her yerde o kadar çok şey oluyor ki bundan sonra ne yapacağıma karar vermek çok zor. Şu anda çok fazla poker var. Her zamankinden daha canlı hissediyorum. Yani gençken oynamalıyız, değil mi?

28 yaşındaki Lonis’in şu anda 7,7 milyon dolardan fazla turnuva kazancı var; bu, 2023 WSOP 50 bin dolarlık PLO High Roller’de 2,3 milyon dolarlık WSOP bilezik zaferiyle de destekleniyor. Ancak son iki yılda durdurulamaz gibi görünen bir dürtüyle daha da fazlası. Hacmi ve sonuçları onu orta bahisli bir öğütücüden Tüm Zamanların Para Listesinde İlk 200’e girme ve oyundaki en iyi genç poker oyuncularından biri olarak tanınma konumuna yükseltti. Ve Las Vegas’ın New York yanlısı profesyoneli, bunu kendi yöntemiyle yaparak kendini diğerlerinden ayırıyor.

Çoğu insanın yaptığı ve çalıştığı şeylerden uzaklaştığımı düşünüyorum. Sadece kendi stratejimi yapmayı seviyorum ve oyuna karşı her zaman doğal bir his duydum ki bu kesinlikle öğretemeyeceğiniz bir şey. Ve demek istediğim, sanırım bunlar benim en güçlü alanlarım, gerçekten öğretemeyeceğiniz kısımlar ve sadece bunun için gitmekten korkmuyorum - yapmalısınız, turnuvalar gibi hissediyorum, yön verebilmelisiniz ve Yeter ki ne zaman frene basacağınızı, ne zaman gaza basacağınızı bilin. Bu yüzden muhtemelen en iyi özelliğimin ne zaman vites değiştireceğimi bilmek olduğunu düşünüyorum.

Yani bir turnuvada sekiz mermi ideal olmasa da Lonis’in gülümsemesini engellemeye de yetmiyor.

Evet, harika. Yani iki kızım, bir kızım her gün yeni şeyler öğreniyor. Kendisi iki buçuk yaşında ve her gün yaptığı yeni bir şey var. Ve tabii ki genç çocuk harika. Artı, kazanmanın elbette faydası var ve evet, hayat şu anda harika.

FAQ

What is 101 okey?

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

Okey 101 is a four-player Turkish game played with rummy tiles. It is a rummy game, closely related to ordinary Okey (Düz Okey), the main differences being that players begin with hands of 21 tiles instead of 15, that that tiles can be melded during the game and laid off on other players’ melds.22 Feb 2013

WPT Global'ı VPN ile oynayabilir misiniz?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

101 okey plus pcde oynanır mı?

WPT Global’ı VPN ile oynayabilir misiniz? Genel kural olarak, geleneksel VPN’ler platforma erişim için kullanılamaz çünkü hesaplarınızı uyarabilir veya engelleyebilirler. Erişim sağlamak için bir konut VPN IP hizmetine ihtiyacınız olacak. Ayrıca, wptglobal’ın mevcut olmadığı ülkeler de vardır.

Okey 101 nasıl oynanır?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

🔥 🎶 101 Okey Oyna 🎶
😏 Son Makaleler 🎈 🎲 faqs 😉
🎤 blog 📺