Rayo Kniep Poker'in 'Karanlık Tarafından' Kurtulmak İçin Dengeyi Kullanıyor

Pokerde erken başarıyı yakaladıktan sonra doğrudan oyuna dalan pek çok oyuncu var. Meteliksiz gidiyor. Rayo Kniep bunu yapsaydı affedilebilirdi.

Sonuçta, 2018’de, Kniep’in ilk kez poker oynamaya başlamasından sonraki iki yıl içinde, birçok poker oyuncusunun sadece hayalini kurduğu türden bir başarının tadına vardı. 2018’e başlamak için beş rakamın ortasında bir çift nakit para aldı ve WPT Rolling Thunder’ı beşinci sırada bitirmeden önce neredeyse bir WSOP Circuit ringi kazanıyordu. Canlı yayınlardaydı ve işler iyiye gidiyordu. Almanya doğumlu Bay Area yazılım mühendisi için bu hızlı bir başlangıçtı ve enerji ve coşku dolu poker hayalleriyle, World Series of Poker sahnesinde daha da büyük başarılar elde edilmeye devam ediyordu.

Her ne kadar pokerdeki farklılıklar sizi hızlı bir şekilde dünyaya geri getirse de, Kniep için bu olumlu poker havasını korumanın yolu ölçülü olmaktı. Oyuna olan tutkusu ile günlük işine olan bağlılığı arasındaki dengeyi bulmak. Elinden gelse bir iki şeyi değiştirmeyeceğinden değil.

Her şeyden önce, zamanda geriye gitmeyi ve final masasındayken kendime birkaç ipucu vermeyi çok isterim. Belki biraz daha iyisini yapardım, diye güldü Kniep. Ama demek istediğim, poker kesinlikle bir hobi haline geldi. Sanırım çalışmaya ne kadar zaman ayırmak istediğime ve bu işi ne kadar ciddiye almak istediğime dair bir keşif aşaması vardı. Artık günlük işim olduğu ve buraya hobi olarak geldiğim ve buna mümkün olduğunca çok zaman ayırmaya çalıştığım için artık yerleştiğimi düşünüyorum.

Geçmişte olduğundan çok daha fazla kendime güveniyorum. Ve sanırım başlangıçta elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyordum, ki açıkçası hâlâ da öyle olmak isterim, ama karar verdim: tamam, olduğum yerde iyiyim. Benden daha iyi olan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bir şekilde sahadan çıkabilecek kadar iyi olduğumu biliyorum. Ve bu iyi hissettiriyor. Gelip masada eğlenecek kadar kendinden emin olmak çok eğlenceli.

Ancak Knieps sadece masada eğlenmekle kalmıyor, aynı zamanda çalışıyor. Gerçekten. Knieps, eğlenceli moda seçimleri veya farklı sakal stilleri ile kalabalığın arasından sıyrılmakta hiçbir zaman sorun yaşamadı, ancak onu gerçekten hızlı bir şekilde bulmak istiyorsanız, ellerin arasındaki masanın hemen yanındaki tepside dizüstü bilgisayar üzerinde çalışan adamı arayın.

Hayır, sims çalıştırmıyor, günlük işini yapıyor; günlük iş ile poker arasında mükemmel dengeyi buluyor, ikisini de aynı anda yapıyor.

Bir süredir SpaceX’te çalışıyordum. Çok eğlenceliydi. Los Angeles’ta yaşamak zorundaydım ve bir noktada istifa ettim çünkü Bay Area’yı daha çok seviyorum. Ve şu anda bir blockchain şirketinde çalışıyorum. Her şey çok eğlenceli, uzaktan kumandalı olmamın tek sebebi masada işimi yapabilmem. Ve bunun her iki taraf için de faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü pokerde çok fazla el oynamıyorum. Sanırım zaten çok fazla oynuyorum. Ama ödemediğimde başka bir şeye odaklanabiliyorum.

İşin komik tarafı oldukça odaklanmış durumdayım. İnsanlar dikkatimi dağıtmadığı için işimi hallediyorum. Tamamen pokere ve işe odaklanmış durumdayım.

Yaptığı işi seviyor ama poker masalarına geri dönmesini sağlayan şeyin rekabet ve şampiyonluk hedefi olduğunu söylüyor. Hiçbir zaman bir turnuvayı doğrudan kazanamadı ve itibar ettiği tek şey bir pirzolaydı. Şu anda oyundaki ana hedefi bu ve bir noktada hâlâ onun için gerçekleşeceğini hissettiği bir hedef.

WPT Rolling Thunder final masası onu poker dünyasıyla tanıştırdıktan sonra Kniep, World Series of Poker’de de başarıya ulaştı. 2021’deki WSOP Ana Etkinliğinde 18. sırada yer alması ve 2023 WSOP Milyoner Oluşturucusu’nda dördüncü sırada yer alması, Kniep’e bir nebze olsun poker şöhreti kazandırdı. Bazıları iyi, bazıları kötü, ama hepsini adım adım alıyor.

Oldukça fazla, evet, tanınmaktan bahsetti. Demek istediğim, geçen yıl WSOP’tan hemen sonra bir etkinlikte bir kız şöyle dedi: Ah, şu poker oyuncusuna çok benziyorsun: Kniep. Ben de ‘Evet, Kniep, bu benim’ dedim. O da şöyle dedi: Oh, çok etkilendim! Ben de televizyonda nasıl bu kadar çok poker oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Ama demek istediğim, oldukça fazla tanındığımı ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Poker dünyasındaki beş dakikalık şöhret umurumda değil. İnsanlar genellikle süper dost canlısıdır.

Ancak başarılarına rağmen - Kniep, yarı zamanlı bir oyuncu olarak 2017’den bu yana canlı turnuvalarda 1,3 milyon dolardan fazla kazanç elde ediyor - bir yandan gerçek hayatını her zaman öncelikli tutarak, bir yandan da hedefine ulaşmak için çabalayarak olumlu poker bakış açısını koruyabildiğini söylüyor. bir şampiyonluk kazanma hedefi.

Bu yüzden her zaman komiktir. Her zaman aklımda bir yerde, profesyonel olarak poker oynamaya bir veya iki yıl şans vermeliyim. Yani sırf poker oyuncusunun hayatını yaşamanın nasıl olacağını görmek için. Ne zaman iki haftalık bir uzatma olsa, nadiren bir haftadan uzun oynarım, her şeyden önce. Ama hiçbir şey kazanamadığım bir hafta olsa bile, acıyı hissediyorum. Sonra normal hayatıma dönmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Bu yüzden belki de oyunun yanlış tarafında olduğumu ve poker evreninin görmediğini hissettiğim o eziyetten veya karanlık yönünden her zaman kaçındım. Bu yüzden onu gerçekten gördüğümü sanmıyorum. Onu hissettim. Onun dokunuşunu hissettim ve onu tekrar bırakmaktan her zaman mutlu oldum. Ama demek istediğim, hobi olarak bunu yapmanın güzel bir şey olduğunu düşünüyorum.

FAQ

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.Dec 23, 2021

WPT Global'da nakit oyunlar oynayabilir misiniz?

WPT Global’da nakit oyunlar oynayabilir misiniz? Tek seferde üç No-Limit Hold’em, Pot-Limit Omaha, 5-Card Pot-Limit Omaha veya Short Deck masası oynayabilirsiniz. Ayrıca, uygulamada üç turnuvaya kadar veya nakit oyunlar ve MTT’lerin kombinasyonunu oynayabilirsiniz.

101 okey plus pcde oynanır mı?

Oyun Okey Plus PC’de Oynayın. Okey Plus, Zynga tarafından geliştirilmiş bir masa oyunudur. BlueStacks Oyun Platformu, bu Android oyununu PC veya MAC’inizde sürükleyici bir oyun deneyimiyle oynamak için en ideal platformdur.23 déc. 2021

How do I add friends on 101 Okey Plus?

Tap the name of the desired player in the results list to open their profile. Now select “Add friend.” 2. If you are looking for a player you have already been playing against, open the menu item “Games.” Tap the name of the desired player in the game history to open their profile.Jun 23, 2022

🔥 🎧 101 Okey Oyna 👀
😏 Son Makaleler 🎺 🥳 faqs 🎬
🎮 blog 🎧