Açık Denizlerdeki Büyük Riskler Her Zaman WPT DNA'sının Bir Parçası Olmuştur

2000’li yılların başında poker dünyası, çok az kişinin hayal edebileceği bir şekilde popülerlikte patlamanın eşiğindeydi. Risk alan kişiler ve vizyonerler pokerin ne olabileceğine dair hayallerini keşfettikçe, çevrimiçi poker ve kapalı kart kameraları oyunu tamamen değiştirecekti.

Böyle bir ortamda bile, bir yolcu gemisinde yapılacak büyük bir poker turnuvasının başarılı olabileceği düşüncesi, geriye dönüp bakıldığında inanılmaz görünüyor. Aktif olarak denizde bulunan bir gemide yepyeni bir gösterinin getirdiği tüm üretim endişelerini içeren bir televizyon etkinliği düzenlemek uzak görünüyor.

World Poker Tour, 31 Mart’ta WPT Voyage için yola çıkmaya hazırlanırken, bunu WPT’nin bir yolcu gemisinde ilk Ana Tur şampiyonasına ev sahipliği yaptığı ortamdan çok farklı bir ortamda yapıyor. PartyPoker Million gezisi, ilk üç sezonunun her birinde milyonlarca dolarlık ödüller, benzersiz koşullar ve poker patlamasıyla eşanlamlı hale gelecek bazı oyuncuların kariyerlerini artıracak fırsatlar sundu.

Mike Sexton, Steve Lipscomb ve Linda Johnson gibi sektör devlerinin katılımıyla /player/linda-johnson/), her şey gerçeğe dönüştü.

WPT’nin PartyPoker Million gezisine nasıl dahil olduğunu açıklığa kavuşturmak için, Lipscomb’un WPT olma fikrinin hayalini bile kurmadığı 1999 yılına gitmeniz gerekiyor. O yıl, Lipscomb ve bir belgesel ekibi, Discovery Channel için 1999 Dünya Poker Serisi Ana Etkinliğini filme aldı ve ortaya çıkan bir saatlik belgesel, tanıtım açısından fazla bir şey yapmadan tüm izleyici beklentilerini fazlasıyla aştı. Discovery için bu, WSOP sonunda ESPN’e dönmeden önce, açık kartlar olmadan üç yıllık belgesel tarzı WSOP Ana Etkinliği yayınlarının başlangıcıydı.

Bu arada, Ekim 2021’de Lipscomb, pokerin geleceğine ilişkin vizyonunu belirledi ve Dünya Poker Turu olacak iş planını yazdı. Şubat 2002 itibariyle finansman mevcuttu.

İlk WPT bölümünün çekimleri başlamadan önce, Lipscomb ve ekibi The Travel Channel’a orijinal PartyPoker Million yolculuğunu temel alan bir belgeselin ön satışını yaptı - sonuçta WPT’nin ilk TV evi haline geldi.

Johnson’a göre PartyPoker Million, World Poker Tour’un sesi ve kalbi haline gelmeden önce, ilk günlerinde çevrimiçi poker markasının elçisi haline gelen bir poker oyuncusu olan Sexton’un buluşuydu.

WPT’nin ilk yıllarında önemli bir rol oynayan Poker Onur Listesi’nden Johnson, denizde poker etkinlikleri düzenleyen bir kuruluş olan Card Player Cruises ile yaptığı çalışmada lojistik tarafta PartyPoker Million gezisine dahil oldu. Aralık 1992’ye kadar uzanıyor. Ancak büyük bir etkinlik olan PartyPoker Million, ölçek ve beraberinde gelen zorluklar açısından önemli bir ilerlemeyi temsil ediyordu.

Mart 2002 yaklaşırken, Travel Channel’da WPT’nin ilk sezonu için anlaşma kesinleşti. İlk etkinliğin Haziran ayında Las Vegas’ta kaydedilmesi planlanıyordu, ancak Lipscomb’a göre PartyPoker temsilcileri gezinin bir parçası olarak katılmayı umuyorlardı. WPT’nin ilk sezonundan. Sonuçta zamanlama doğru değildi.

Lipscomb, “Biz zaten yapmakta olduğumuz şeyi yapmaya doğru gidiyorduk ve bunun buraya sığmasının hiçbir yolu yoktu” dedi.

Bunun yerine, Travel Channel’ın Cruisin to a Million adını verdiği, Meksika Rivierası’na Card Player Cruises markalı bir keşif gezisinde düzenlenen çevrimiçi pokerin ilk büyük canlı etkinliğini ayrıntılarıyla anlatan başka bir belgesel tarzı yazı oldu.

Etkinlik, pokerdeki birçok büyüleyici anın bir araya gelmesiyle gerçekleşecek. Bu, ABD’de kapalı kartlar olmadan yayınlanan son büyük poker televizyonuydu ve ivme kazanmaya başlayan Limitsiz Holdem yerine, Limitli Holdem turnuvasıydı. Sexton’ın da Party Poker Million’u farklı kılacak bir fikri vardı.

Johnson, 1 milyon dolarlık bir garantiye sahip olmak istediğini söyledi. İnsanların kalifiye olmasını sağlamak için çevrimiçi olarak birçok promosyon yaptılar; bu promosyonlar arasında katılım hakkı kazananlar ve iki kişilik bir kabin vardı.

Çevrimiçi poker popülaritesinde ve çevrimiçi uyduların gücünde yaklaşan patlamanın muhtemelen ilk işareti olarak, orijinal PartyPoker Million sahasındaki 139 oyuncudan 100’ü 22$ gibi düşük bir miktara hak kazandı. Oyuncular ve personel gemiye geldikçe Lipscomb ve çekirdek ekip aksiyonu filme almaya başladı.

Lipscomb, “Bunu hoş bir yan yana bulma olarak görüyorum” dedi. Dünya Poker Turu’nun ne tür bir karmaşıklığa dönüştüğünü ve bunun o gösteriden farklı olduğunu düşünüyorsunuz. Sadece beni gülümsetiyor ve güldürüyor. Etrafımızda üç kameraman vardı, gemide veya eğlencede komedyenlerin gelip gösterilerini yaptığı sahnedeydik. Omuzlarında kameralarla, sizin önerebileceğinizden daha uzun süre ayakta duranlar onlardı. Ve aslında suyun oldukça kayalık olduğu bir gündü, çekimler sırasında onu sabit tutmaya çalışıyorlardı.

İlk PartyPoker Million’dan çıkan en büyük hikaye Kathy Liebert’ti. WSOP Ana Karşılaşma şampiyonları Phil Hellmuth ve [Chris Ferguson]‘un da yer aldığı final masasında 1 milyon dolarlık birincilik ödülü alarak galip geldi. (https://www.worldpokertour.com/player/chris-ferguson/#playerTab1).

Lipscomb belgeseli hazırlamak ve Dünya Poker Turu’nu başlatmaya hazırlanmak için gemiden ayrıldı. WPT Five Diamond World Poker Classic o haziran ayında çekildi ve ekip Las Vegas’ta ilk üç TV bölümünü doğru şekilde hazırlamak için aylar harcadı. Poker dışı etkinliklerin ve devam eden maceraların çok sayıda roll-in’ini ve kamera çekimlerini filme aldıkları gemi yolculuğundaki deneyimleri, sonuçta Lipscomb’un poker merkezli bir ürüne yönelik vizyonunu şekillendirdi. Test izleyicilerinin önüne sunulduğunda mesaj netleşti: daha fazla poker, daha az tüy.

WPT’nin 1. Sezonu için duraklar kilitlenmeye başladığında PartyPoker Million II de bu karışıma dahil oldu. Ortamın Karayipler’e kaymasıyla bu, o sezon 12 turnuvadan televizyonda yayınlanan 10’uncu turnuvaydı. Lipscomb and Co., Mart 2003’te tekneye geri döndüğünde, tam ölçekli bir televizyon prodüksiyonunu açık denizdeki dar bir alana taşımanın zorluklarına rağmen, daha sorunsuz bir süreç iş başındaydı.

Lipscomb, PartyPoker Million ile yapılan ikinci denemede prodüksiyonun tam TV seti ile karşılaştırıldığında küçültülmüş bir versiyon olduğunu söyledi. “Bunu çekerken tüm özellikler, çok sayıda kamera, kapalı kart kameraları ve bunların hepsi oyundaydı.

Prodüksiyonumuz – Yeterince duyulmayan başka bir isim olan Robyn Moder ve Kristin Cranford ve tüm ekip, hepsi dahiydi, bu yüzden bugün bunun hakkında konuşacak ve “Ah evet, biz” diyen kişi ben olacağım. çözdüm. Ancak yolculuklar yaptıkları işte oldukça iyidir. Bunu, setimizi 1. Sezon için Kosta Rika’ya götürmemizle karşılaştırın ki, çılgınlıktan bahsetmek istersiniz, hükümetin gümrükten çıkmasına izin vermemesi, Foxwoods için yeni bir set inşa etmemiz gerektiği anlamına geliyordu.

Lojistik tarafta, WPT ekibi gemiye binmeden önce çözülmesi gereken önemli zorluklar vardı.

Johnson, Card Player Cruises’ın kameraların, ışıklandırmanın ve ekipmanların gemi şirketi tarafından nasıl onaylanacağını çözmesi gerektiğini söyledi. Tüm ekstra personeli işe almak zorunda kaldık. Poker oyuncularının, 185 krupiyenin, çok sayıda kat görevlisinin, kasiyerlerin ve turnuva direktörlerinin rezervasyonuyla uğraşmak zorunda kaldık. Bir sürü fiş, fazladan masa, oyun kağıdı ve diğer her şeyi satın almak zorunda kaldık. Bir çok iş vardı.

Lipscomb’un final masasına dair hatırladığı şey, her şeyin PartyPoker Million’daki ilk seferine göre çok daha sorunsuz geçtiğiydi.

Çok eğlenceliydi. Ve zorlu bir gün değildi. Dürüst olacağım, hangi güç olursa olsun Poseidon’un bize işkence etmek için orada olmaması da öyle bir şeydi.

Howard Lederer, PartyPoker Million II’yi kazanmaya devam edecek, Sezon 1’deki ikinci WPT şampiyonluğunu elde edecek. WPT’nin 2.‘si olan PartyPoker Million III, selefinin alanını üç katına çıkararak bir yılda 180 katılımcıdan 546’ya çıktı; 463 kişi çevrimiçi olarak katılmaya hak kazanırken, 83 oyuncu doğrudan katılım sağladı. PartyPoker Million aynı zamanda ikinci milyoner kazananını da taçlandırdı, üç yıl içinde [Erick Lindgren](https: //www.worldpokertour.com/player/erick-lindgren/) Daniel Negreanu‘u yenerek şampiyonluk için teke tek.

2004 yılı geldiğinde poker ve özellikle çevrimiçi pokerde patlama yaşandı. Lipscomb, Travel Channel’da yayınlanan ilk PartyPoker Million bölümlerinin ardından yaşananları açıkça hatırlıyor.

Lipscomb, 1. Sezon bölümü yayınlandığında PartyPokers sitesinin çöktüğünü söyledi. Birdenbire bu onları dönüştürdü ve pazardaki herkesi geride bıraktılar. Onlar büyük köpek haline geldiler ve bu, televizyondan çevrimiçi pokere kadar olan ilk tür bağlantıydı ve bu, başlı başına gerçekten etkili bir şeydi.

PartyPoker Million, 3. Sezon boyunca üçüncü ve son bir WPT turuna çıkacaktı. Bu sefer 743 oyuncu, WPT tarihinde bugüne kadarki son Limitsiz Holdem Ana Tur etkinliğine kaydoldu. İki oyuncu yedi haneli ödemeler aldı, [Mike Gracz](https://www. worldpokertour.com/player/mike-gracz/) şampiyon olarak 1.525 milyon doları evine götürüyor.

Neredeyse 20 yıl önce poker tarihinin bir parçası haline gelmiş olsa da, bu ilk PartyPoker Million yolculuklarının etkisi abartılamaz - özellikle de WPT, Virgin Voyages’e yeniden yelken açmaya hazırlanırken. WPT tarihinin çoğunda olduğu gibi Mike Sexton’ın coşkusu ve nezaketi de kalıcı bir iz bıraktı.

Johnson, Mike’ın tüm elemeleri bizzat aradığını ve yolculuklarda harika bir ev sahibi olduğunu söyledi. Mike’ın her insanın dünyadaki en önemli kişi olduğunu hissetmesini sağlayacak bir yolu vardı.

FAQ

WPT global iPhone'da oynanabilir mi?

WPT global iPhone’da oynanabilir mi? iOS 11.0 veya üzeri gereklidir. iPadOS 11.0 veya üzeri gereklidir.

101 Okey Plus pcde oynanır mı?

500M + oyuncunun güvendiği Android Oyun Platformu, BlueStacks ile PC’de oynayın.2018/05/17

Okey 101 ücretli mi?

101 Yüzbir Okey 12+ Gerçek oyuncularla online oyun, üstelik REKLAMSIZ ve ÜCRETSİZ.

101 Okey Online mı?

101 Okey Plus, Zynga oyun şirketinin sunduğu, milyonlarca kullanıcıya sahip bir online okey oyunudur.

WPT poker uygulaması var mı?

WPT poker uygulaması var mı? Kurulumu hızlı ve kolaydır ve şu anda Android, iOS, Mac ve Windows için mevcuttur.

🔥 😘 101 Okey Oyna 🌟
🥁 Son Makaleler 🎷 🎢 faqs 🎢
🎤 blog 👄