Daniel Negreanu'nun Yeni Başlangıçı 218 Bin Dolarlık PGT Puanıyla Başlıyor

Daniel Negreanu'nun Yeni Başlangıçı 218 Bin Dolarlık PGT Puanıyla Başlıyor

Daniel Negreanu'nun 2024'te ve Yeni Yıl'a sayılı günler kala bazı şeyleri farklı yapma planları var; şimdiden başarılı görünüyorlar.

Bu haftanın başlarında 2023 yıl sonu sonuçlarını açıklayan bir video yayınladıktan sonra, [buna 2,2 milyon dolardan fazla zarar da dahildi](https://www.worldpokertour.com/news/daniel-negreanu-posts-2-2m-loss- Negreanu poker masalarına geri döndü ve PGT Son Şans Serisinin 1. Etkinliğini (10.100 $ NLHE) 218.400 $ karşılığında yenerek yılın ilk büyük turnuvasını geride bıraktı.

Negreanu için 218 bin dolarlık skor, 3,3 milyon dolardan fazla kazandığı Ekim 2022'deki Super High Roller Bowl zaferinden bu yana elde ettiği en yüksek puan. On yılı aşkın süredir en yüksek hacmini çaldığı ve en büyük kayıplarını yaşadığı uzun bir 2023'ün ardından, yeni yıl için harika bir başlangıç. Negreanu'ya göre, kayıplarını herkesin görebileceği şekilde yayınlamak ona bir dereceye kadar zihinsel bir sıfırlama sağlıyor.

Negreanu, geriye dönüp neyin işe yarayıp neyin yaramadığına bakarak 2023'ü dikiz aynasına koyabileceğimi ve 2024'te yeni bir başlangıç ​​yapabileceğimi söyledi.

PGT etkinliğine 91 katılım yapıldı ve gece geç saatlerde canlı yayınlanan bir final masası sağlandı; bunlar arasında Nick Schulman (8., 36.400 $), Isaac Haxton (7., 45.500 $), David Peters (6., 54.600 $) ve Justin Bonomo (4., 91.000 Dolar).

Sonunda Negreanu, teke tek oyunda uzun süredir öğütücü olan Daniel Smiljkovic ile karşı karşıya geldi. Fiş liderliğini aldıktan birkaç dakika sonra ikili, turnuvanın belirleyici elini oynadılar ve Negreanu'nun galibiyeti yakalamak için yalnızca dört çıkış yapmasıyla tüm fişleri ortada aldılar. İşte nasıl düştü:

Smiljkovic 150.150$'lık puanla ikinci oldu. Bu, Smiljkovic'in bir aydan kısa süre içinde yaptığı ikinci yakın görüşmeydi ve kısa süre önce 2023 WSOP Paradise'ı 25.000 $ ile 1.19 milyon $ karşılığında üçüncü sırada tamamladı.

Negreanu, galibiyetten hemen sonra Smiljkovic'in elini sıkarken "Şanslı bir yıl hissettim" dedi. Dönüşte ne yaptığımı bilmiyorum. Söyledim. Valenin varsa paramı al

Ben kazandım! Harika. Hayatımda ilk kez yılın ilk turnuvasını kazandım.

Bu sadece bir sonuç ama onun için önemli bir sonuç. İyi sonuç veren yeni bir zihniyeti benimseyen biri.

Temel fark, kontrolüm dışında olan her şeye duygusal olarak bağlı hissetmiyor olmamdı. Endişeli duygular yok, iyi şeylerin olacağına dair daha fazla güven duygusu var” dedi. “Bir süredir yaptığım işe güveniyorum, dolayısıyla yıla bu kadar çabuk başlamak için karşılığını almak kesinlikle güzel.

Negreanu'nun daha önceki videosunda bahsettiği diğer değişikliklerden biri de belki daha az turnuvada ateş edilmesiydi. Ancak yılın ilkini kazanmanın, daha fazla oynama arzusunu artırıp artırmayacağı sorulduğunda, 2024'te ancak bunu gerçekten hissettiğinde harekete geçeceği konusunda kararlı davrandı.

Evet ama buna kendimi adadım, dedi Negreanu. WSOP Paradise'da benim için bir ampul anı, bir etkinlikte hissetmediğim için yeniden satın almadığım, asla yapmadığım bir şey ve eşim Amanda'nın kafamın arkasında sesi, hissetmediğin zaman asla iyilik yapmadığını biliyorsun oynamayı sever misin? Bunun yerine uyudum ve ertesi gün 25 bin dolarlık GG Milyonlarında büyük bir koşu yaptım.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.