Elemeler, WPT Dünya Şampiyonası 1B Günü'nde Köpekbalıkları Erkenden Savaşıyor

Elemeler, WPT Dünya Şampiyonası 1B Günü'nde Köpekbalıkları Erkenden Savaşıyor

Çarşamba günü 10.400$'lık WPT Dünya Şampiyonasının 1B Günü'nün başlangıcında Wynn Balo Salonu'nda kesinlikle farklı bir hava vardı. Bir gün önce odada daha sessiz, hatta stresli bir hava vardı. Ancak bugün, rüya gibi bir senaryoya (hayatını değiştirecek bir skorla atış) doğru giden yolu kazanan elemeler (birçoğu ClubWPT'de) odayı erkenden doldurdular ve Hava masa konuşmalarıyla doluydu. 40.000.000 $ garantiye giden yola başlamanın heyecanı artmaya başlamıştı.

Oyuncu havuzunda elemeler olduğunda köpek balıklarının da olması sürpriz olmamalı. Ve art arda ikinci günde yıldızlar, Dünya Poker Turu şampiyonluğunu kazanmak ve yedi rakamlı devasa bir birincilik skorundan pay almak için kendilerini daha iyi konumlandırıp konumlandıramayacaklarını görmek üzere erkenden ortaya çıktılar.

Birkaç WPT Şampiyonlar Kulübü üyesi yeniden faaliyete geçti; bunlardan bazıları üst üste ikinci gün ateş edenlerden bazılarıydı. Erik Seidel, Ben Palmer, Craig Varnell, Jack Hardcastle, Scott Eskenazi'ye bir çift eski Yılın WPT Oyuncusu Joe Serock ve Matt Salsberg katıldı.

2022 WPT Choctaw şampiyonu Chance Kornuth da sahaya erkenden çıkmıştı ancak bu, [kombo çekilişi Nick Jamison'ın altılı setiyle karşılaştığında raya çarpan süperstar için erken bir çıkıştı](https://www.worldpokertour. com/live_update/chance-kornuth-eliminated-by-nick-jamison-main-tour-wpt-world-championship-at-wynn-las-vegas-season-2023-1b-500-300-500/).

Şu anki WPT Yılın Oyuncusu puan lideri Bin Weng de süper yüksek bahisçiler Christoph Vogelsang ve Stephen Chidwick gibi erkenden oyuna geri döndü. Oda tarandığında altı kez WSOP bilekliği kazananı Jeremy Ausmus'un içerik yaratıcısı ve podcast yayıncısı Caitlin Comeskey'nin karşısında oturduğu görüldü. Yakındaki bir masada 2022 GPI Yılın Kadın Oyuncusu Cherish Andrews vardı.

  1. seviyenin ortasında odada 500'den fazla oyuncu vardı ve bir başarının kilidi açıldı: Ödül havuzunda 10 milyon dolar kaldı, geriye yalnızca 30 milyon dolar kaldı. Kayıt sırası sağlamdı ancak 2021 Wynn Millions şampiyonu Andrew Moreno, Eric Baldwin, Lara Eisenberg, Landon Tice, Brock Wilson, Michael Rocco, John Morgan, Toby Lewis dahil olmak üzere odanın her köşesinde daha zorlu rekabetler görülebildiğinden hızla ilerliyor ve WPT yorumcusu Tony Dunst.

2022 WPT Bayanlar şampiyonu Lina Niu erkenden koltuğuna oturdu ve WPT Sunucusu Lynn Gilmartin, çok geçmeden onun girişini yakalamak için koşan kamera telaşına rağmen ortaya çıktı.

Odada çok fazla yıldız gücü var ve gün daha yeni başlıyor. 1B Günü için kayıtlar akşam yemeği boyunca açık olacak ve hem büyük isimlerin hem de elemeye hak kazananların ödül havuzunu kuzeydeki 40.000.000 $'lık hedefine doğru itmeye devam etmesi bekleniyor.

Günün tüm güncellemeleri ve fotoğrafları için [WPT Canlı Güncellemelerine göz atın](https://www.worldpokertour.com/event/main-tour-wpt-world-championship-at-wynn-las-vegas-season-2023/ ?use-theme=wpttrans#eventTab2).

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.

WPT Global'de gerçek para kazanabilir misiniz?

Evet, WPT Global'de gerçek para kazanabilirsiniz. WPT Global aynı zamanda çok sayıda heyecan verici canlı turnuvada koltuk kazanma şansı da sunuyor.